СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 88 769
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 1 485
Далеч съм от кухнята. Линкът, който дадох по-горе казва, че е с първа награда, каквото и да значи това.

# 1 486
Аз  пък се чудя за 31-во. ..Много ни е удобно това училище, а и го харесвам.  Ние сме комбинация Близнак с Водолей. И двамата сме по особено практичните решения ..

# 1 487
На 31во единствено лошо му е местоположението. Щом си устройства, не го мисли Simple Smile

# 1 488
  • София
Ванеса е талант. От години е все сред първите по математически състезания. Затова не се съмнявам да има 100 на нво математика.

Звънче, Red, децата са ви в страхотни училища, я не се терзайте за щуротии Simple Smile

Ох, не може толкова лесно да се спрат терзанията. Ние обичаме да се терзаем и ако нашите деца са се справили чудесно и са ни лишили за миг от терзанието, че не са във възможно най-доброто училище, моментално намираме нечие друго, за което да се терзаем, като същевременно продължаваме терзанията и за нашите в някоя друга насока, докато напрежението спадне. Но само за миг. Майка ми казваше, че спокойствието в този живот, сравнително относително съществува до мига, в който не станеш майка. От този момент нататък, трябва да се адаптираш към една тревожност, която се настанява в душата ти, докато дишаш. 

Моля ти се, да не пренебрегваме Англия и Швейцария. Концентрацията на милионери е просто крайно изкушаваща и мисля да разширим кръгозора извън ЕС, ако става дума за женитби Simple Smile

Е, тя и Русия не е за изхвърляне в това отношение. А там - свят широк, избор голям.  Laughing

Право в сърцето ме улучваш, да си призная. Признавам, че голямата ми слабост, след Ален Делон, произхожда от необятната руска шир. И досега не мога да си простя, че имах покана за една вип ложа за един мач, от която не се възползвах, да му се не види.

# 1 489
Нарру, знам, ама детето е категорично.

# 1 490
Далеч съм от кухнята. Линкът, който дадох по-горе казва, че е с първа награда, каквото и да значи това.
Ми протоколите ги има в сайта на мон, не зная за каква кухня говориш. Първенци и носители на 100т. са класираните на първите 3 места.
Скрит текст:

# 1 491
Е много е права майка ти за тая тревожност

# 1 492
  • София
Кое пък да му е кофти на местоположението на 31-во? Не разбирам.
Иначе не само, че нямам афинитет към необятната руска шир, ами положението граничи направо с фобия. 🤣 Може би, колкото и да се правя на широко скроена, не е лошо, че отървахме руския.
За тревожността - опасявам се, че е точно така. Май е вид пристрастяване.

# 1 493
  • София
Нарру, знам, ама детето е категорично.
Същата работа е и при нас.Което вътрешно ме радва Simple Smile И не на последно място трябва да отчета факта,че в нашата паралелка има само едно свободно място.Т.е. предпочитана и мечтана е за доста деца.Спирам.

# 1 494
Ми от доста квартали е с неудобен транспорт до 31во

# 1 495
  • София
Аманда, поправи ме ако греша, но ще се опитам в резюме да проследя нещата при вас.
При подаване на документите, щеше да ходиш (или ходи, извинявай?) в гнездо, за да дописваш или да пишеш на по-предна позиция 18 СУ, защото детето го иска.
Отказахте се да играете на 2ро класиране, което не носи никакъв риск, за ФЕГ, защото детето иска 18 СУ.
Сега си в размисъл, дали да не пренебрегнете 18 СУ , да го замените за 31 СУ, на трето класиране....
Joy

# 1 496
О, при така подредена хронология, а и по принцип, съм за 18то Simple Smile

# 1 497
И аз съм за 18то.
Към мястото на 31во ще добавя натоварено и прашно кръстовище. До 18то има метро, трамвай, тролей и автобус. Има огромен двор на тихи и ненатоварени улици.
И не на последно място компанията, която се събра тук е страхотна.

# 1 498
  • София
Ми от доста квартали е с неудобен транспорт до 31во
А, е да. Но Аманда каза, че им е удобно. Но то и Испанската е в този район. А пък скоро ще пуснат метро. Но никак не съм сигурна, че 31-во превъзхожда с нещо 18-то.

# 1 499
  • София
Мда, права си Red, стига съм гледала с тъга свободните места в СМГ, още повече че не случайно беше подредена след паралелката, в която е приета.
Как са испанците като съпрузи Joy ?

Аманда, аз харесвам 31-во повече от 18-то, но от споделеното от теб за сина ти и представата, която си изградих за него, мисля, че 18-то ще пасне повече на свободолюбивата му и артистична душа. Довери се на момчето. Очевидно е доста мъдър за възрастта си.

Общи условия

Активация на акаунт