СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 88 778
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 1 500
Слънчевата, правилно си проследила хронологията.
Няма да играем, знае се. Това не пречи да си мисля, че 31-во щеше да ни е най-удобното. Пътувала съм много като ученичка и съм наясно колко е неприятно.
А и наистина компанията е страхотна.
lifti, доверявам му се. Даже прекалено Grinning

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 22:52 от Amanda.D

# 1 501
  • sofia
Понеже не съм много добра в анализите, според вас къде са освободили места децата, които са класирани в СМГ за първи път на 2- ро класиране? НПМГ, ТУЕС, 91 НЕГ , 1 АЕГ - ориентирам се къде е имало класирани деца на 1 класиране  с бал, по- висок от минималния за СМГ на второ класиране  и броя освободени места, или логиката ми не е вярна?

# 1 502
Далеч съм от кухнята. Линкът, който дадох по-горе казва, че е с първа награда, каквото и да значи това.
Ми протоколите ги има в сайта на мон, не зная за каква кухня говориш. Първенци и носители на 100т. са класираните на първите 3 места.
Скрит текст:

Веселин М. го имам на снимка в първи клас заедно с щерката, още едно момченце и директора на МГ-Варна от едно награждаване - още оттогава с другото момче бяха все на челните места по състезанията. И други познати имена виждам в списъка.

# 1 503
Понеже не съм много добра в анализите, според вас къде са освободили места децата, които са класирани в СМГ за първи път на 2- ро класиране? НПМГ, ТУЕС, 91 НЕГ , 1 АЕГ - ориентирам се къде е имало класирани деца на 1 класиране  с бал, по- висок от минималния за СМГ на второ класиране  и броя освободени места, или логиката ми не е вярна?
Защо броиш, свободните места излязоха по паралелки? 🙂

# 1 504
  • София
Сеетле, хайде давай вече препоръките за сборниците по математика за осми клас. Август месец обикновено купувам някои от допълнителните неща, които ще ми трябват за двамата.
По принцип е хубаво сборника да си е по издателството на което е учебтика...Вярно математиката е една и съща,ама в разл учебници има разместване на уроци като последователност.
Иначе аз харесвам този на Веди https://www.ozone.bg/product/sbornik-po-matematika-za-8-9-i-10-k … H4JkaAuYjEALw_wcB -комбиниран е за 8,9 и 10 кл и е нещо като подготовка за нямащото никокво значение НВО мат в края на 10 кл-тестове са към всеки урок и задачи към разделите,има доста задачи над обикновеното училищно ниво.
Мернах в книжарницата, че Коала имат сборник и за 8 клас. Ама дали е добър като прогимназиалните?
Моят син решава група Б от него в момента и споделя, че е ОК.

# 1 505
  • София
Дай му малко почивка Stuck Out Tongue Winking Eye .

# 1 506
  • sofia
Не броя, опитвам се да разбера от какъв тип училище се класират от второ на първо желание.

# 1 507
  • София
Защо броиш, свободните места излязоха по паралелки? 🙂
Не точно....
googlish пита от кои училища са се запълнили местата на второ класиране в СМГ. Тези, които са обявени сега, като свободни, са такива, на които са класирани деца, които очевидно не са доволни от второто класиране и не са се записали. .

# 1 508
  • София
От паралелка физика в НПМГ в горния регистър като резултат има дете класирано в СМГ на второ.

# 1 509
  • София
От НПМГ, НЕГ, 1 АЕГ вероятно.

# 1 510
Бюти, стига бре! В момента решава задачи от група Б! Имате ли домашно за догодина или негова хрумка?

# 1 511
На мен много ми допадна нещо, подхвърлено в темата. Не помня дали това беше точната формулировка, нито чий беше постът.
Напълно е възможно нямащи намерение да се записват, да играят на второ класиране и да попаднат в СМГ ( по една или друга причина, оставям го на въображението ви). След което не се записват, а местата отиват на трето. А там, както знаем, печелят смелите. Simple Smile

# 1 512
  • София
Относно незаписалите се на второ класиране в СМГ-АЕ и 1 АЕГ, може да са деца приети в АК например  или ПЧМГ 😉

# 1 513
  • София
Хм.
Тогава тези високобалови незаписали се в СМГ ще се включат в битката за останалите желани гимназии (защото АК отдавна приключиха с приема), така че само смелост няма да е достатъчна за да спечелиш на трето. По-скоро смелост+висок бал. Както стана и миналата година между впрочем.

# 1 514
  • София
Дай му малко почивка Stuck Out Tongue Winking Eye .
Ох, той толкова много /1 месец от матурите/ не е почивал от първи клас. Сега-газ на 8ми клас, javascript и основно плейстейшъна, естествено Simple Smile)))
Бюти, стига бре! В момента решава задачи от група Б! Имате ли домашно за догодина или негова хрумка?
То ки е навик от години. Върви като материал 2 години напред, лятото преди съответния клас е затвърдил училещния материал и през годината готви само състезателни задачи. Отделя целогодишно /без примерно 20-30 дни по почивките ни/ по 1 час на ден и разпределя натоварването.
Далеч съм от кухнята. Линкът, който дадох по-горе казва, че е с първа награда, каквото и да значи това.
Ми протоколите ги има в сайта на мон, не зная за каква кухня говориш. Първенци и носители на 100т. са класираните на първите 3 места.
Скрит текст:

Веселин М. го имам на снимка в първи клас заедно с щерката, още едно момченце и директора на МГ-Варна от едно награждаване - още оттогава с другото момче бяха все на челните места по състезанията. И други познати имена виждам в списъка.

А Веско си е машина! Hug

Общи условия

Активация на акаунт