СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 87 700
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 1 920
  • София
Ние, по-дъртите, вероятно наистина  трудно ще се интегрираме в страни като Япония, Южна Корея, Сингапур... На младите им харесва обаче.. Преди броени дни дъщеря ми се върна от Южна Корея, където прекара почти 5 месеца, при това баш с образователна цел. Във възхита е не само от обучението, а от всичко. А хем не е  да е стояла през годините тук само, пътувала е доста, следва навън. Но, ето,  очите й светват като някой я запита нещо за там и почне да разказва, няма спиране..

# 1 921
Мечтата на провинциалиста. Да набута детето  там, където  то не иска, но понеже е "престижно".
Пък то престижното не е каквото е.  Страдам.

# 1 922
И аз обичам класическа музика, но предпочитам да я слушам в Ла Скала или във Виенската опера:)
Интересни са ми азиатците , но винаги , когато съм се засичала с тях в чужбина се държат като малки дчурлига:-)
А последния път в Пандорф, в магазина на Дъглас се изсипа цяла хрупа южнокорейки, жадни за парфюми и сапуни, та минаха през мен, като през малък швейцарски кантон. Че и английски не говореха:)

# 1 923
Заглавието на статията е малко манипулативно. Нищо, което да възпитава бъдещ работохолизъм не виждам изброено в статията аз.
....
Общо взето много достойно място, с приоритет на обществения над индивидуалния интерес, но или го харесваш, или не.
....
Ами, на мен целия низ информация за системата ми подейства като описание на производство на роботи.
 И това за обществения интерес пред индивидуалния също предполага концентрация на работохолици.

Не можах да не се сетя за следния виц:
Говорят си японец и българин. Японецът обяснява, че работи всеки ден - 4 часа за императора, 2 часа за Япония и 2 часа за компанията. Пък българинът му казал: ние император нямаме, за Япония не ми пука и аз работя по 2 часа на ден. Grinning

# 1 924
Солничка:smiles:

# 1 925
Мечтата на провинциалиста. Да набута детето  там, където  то не иска, но понеже е "престижно".
Пък то престижното не е каквото е.  Страдам.
Абе то престижното си е каквото е, ама вЕрно не всеки е за там 😉
Не страдай. 🙂

# 1 926
Нахлувам по нощите да порева малко или много. В групата за 31—во получих такава потресаваща информация за учителка по испански и за евентуална класна на дъщеря ми, че сега не мога са си намеря място. И имам следния въпрос. Ако това се окаже вярно, каква е вероятността да я преместя в 22—ро например. Знам, че се филмирам предварително, но като виждам детето с какво нетърпение и желание чака новото си училище.

# 1 927
Clevermary,а доколко е достоверна информацията, която си получила?
Ако инфото е от колежки на учителките, съвсем пък става съмнително:-)

# 1 928
Нахлувам по нощите да порева малко или много. В групата за 31—во получих такава потресаваща информация за учителка по испански и за евентуална класна на дъщеря ми, че сега не мога са си намеря място. И имам следния въпрос. Ако това се окаже вярно, каква е вероятността да я преместя в 22—ро например. Знам, че се филмирам предварително, но като виждам детето с какво нетърпение и желание чака новото си училище.
Звучи зловещо, яде деца или...? 🙂
Филмираш се. Остави детето да тръгне с желание и без предубеждения. Пък ако нещо не е ОК, ще го мислиш.

# 1 929
Филмираш се. Остави детето да тръгне с желание и без предубеждения. Пък ако нещо не е ОК, ще го мислиш.
Гледала на карти в часовете вместо да преподава. Другата с различно отношение към децата. Е, не ги ядат, но аз не я пращам на курс за карти Таро.
 Мисля, че тук сме мами да си помагаме. Не ми се иска да мисля, че ще пише някой с умисъл.

# 1 930
Имаш време за трето. Наспи се и утре на свежо го мисли. И провери инфото. Да не е било единичен случай в ЧК на шега нещо?

# 1 931
И аз това си помислих.
Пък може и да е накой Маг:-)

# 1 932
Съученичка от Хогуортс?

# 1 933
Съученичка от Хогуортс?
Ако е така, ще се разберем с нея;-)
Няма страшно, Clever:-)

# 1 934
Гледала на карти в часовете вместо да преподава. Другата с различно отношение към децата. Е, не ги ядат, но аз не я пращам на курс за карти Таро.
 Мисля, че тук сме мами да си помагаме. Не ми се иска да мисля, че ще пише някой с умисъл.
Ако знаеш какви глупости и преиначени случки съм чувала за ценни учители... Недей вярва на всичко, особено на казано от непознати.

Общи условия

Активация на акаунт