Любители на Котки - Тема 147

• 27 878
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Малко да поклюкарим 😂

# 691
Зверовете

# 692
  • на брега на морето
Опитва се много здраво да ни манипулира, това откакто му намалихме порциона.
Била съм обект на манипулации та знам какво е. Всеки път се заричам да вкаменя сърцето си и като чуя това тъничко гласче, като погледна в тия зелени очи, пълни с молба вдигам бялото знаме. За Рафаела говоря, Нала не настоява много-много.

На мен ми  прилича на сладка прозявка, не на ядосан рев Simple Smile.
Прозявка е, да. Нала често се прозява. Simple Smile

# 693
Засега държим фронта, шкембето доста виси, за негово добро е да свали малко, гледаме да тича повече, но той е мързел.

# 694
Изпрах си на ръка маската с бял Доместос. Тя дреме на един шкаф на хлад до балконската врата. Наврях си лицето в нея, подуши ме и ме плесна с лапа да се махам. Подадох й ръка и стана страшно - хапе, облизва ме, дере ме с лапи. Защо така й влияе белината?

Дядо Бегинс обичаше като мием пода с белина там където е маркирам да си отърква тялото. Тя е кастрирана, върши нужди само в банята и не е имала досег с белина.

Как влияе белината на котките?

# 695
Хлора привлича котките, като валериана.

# 696
Като успокоително или като дразнител? Как мога да използвам любовта й към хлора?

# 697
# 698
Като успокоително или като дразнител? Как мога да използвам любовта й към хлора?
Чела съм, че белина /и всички други почистващи хлорни/дори в малки количества е отровна за котките. Затова внимавайте като чистите.

# 699
Изпрах си на ръка маската с бял Доместос. Тя дреме на един шкаф на хлад до балконската врата. Наврях си лицето в нея, подуши ме и ме плесна с лапа да се махам. Подадох й ръка и стана страшно - хапе, облизва ме, дере ме с лапи. Защо така й влияе белината?

Дядо Бегинс обичаше като мием пода с белина там където е маркирам да си отърква тялото. Тя е кастрирана, върши нужди само в банята и не е имала досег с белина.

Как влияе белината на котките?
Зуки, а какво става с прибрания съседски раиран котак? Нищо не пишеш за него. А котките са почти като кучетата - с многократно по-силно обоняние от нас. И може да се дразвнят от миризми. А ти защо точно с Доместус си переш маската? Пери я със сапун, и след като изсъхне, я изглади на висока температура (стига да е памучна).  Това е достатъчно, за да изтрепе всичко, което е на маската.

# 700
Недоволна, Зуки писа снощи, че е на съседите (под тях май). Дошли са и са си го взели. Прочети 2, 3 страници назад, че историята е интересна.

# 701
  • София, Лагера
Зуки, на моя приятлека котката й умря от препарат така. Беше в началото на пандемията, жената уж да дезинфекцира всичко и измила подовете с някакъв агресивен препарат. Очевидно без да измие отгоре с вода само.  А мацата й ходила и го близала. И после и по бутилките ходила чак и търсила Sad

# 702

Лятната спалня на Ая😉

# 703
Недоволна, прочети пост 660 от темата. Яд ме е че стана така, жал ми е за котето. Не можах да го спася,  а и не е мое... Такива като тия стопани да ги убиеш да не мъчат невинни същества.

Темата не е за маските, но ... 5 месеца съм забулена работно. Имам две бели маски. Стават жълти от пипането с ръка и крема за лице. Исках да я избеля. Трябва нови да си купувам а не знам какви ...

# 704
Сега сме си завели котката на къщата в провинцията и там има външни котки. Тя стои само вътре и нямат контакт, но й намерих бълхи. От няколко дни се чеше и щъкат по гушката. Преди 2, 3 месеца й капаха на вратлето нещо при ветеринаря, но явно вече няма ефект. Какво да вземем в случая и има ли смисъл да е сега, когато има шанс пак да прескочи някоя бълха или като я заведем в апартамента?

Общи условия

Активация на акаунт