Българските бутици и брандове- мнения

• 93 116
  • 769
  •   1
Отговори
# 135
И аз имам дрехи, купувани от мегз, но преди доста години. Тогава и моделите и качеството бяха добри за тези цени. Сега са пълни боклуци.

# 136
Аз имам едно яке преди 2,5 години от Мегз и един от тогава модерните елеци за над яке. Якето още си го нося и е хубаво, ама елека беше супер странна кройка и не стоеше добре. Май го хвърлих.

# 137
И аз имам попадение от Мегз. Преди 4 - 5 години бях поръчала палто, все още го спуквам от носене, прано е безброй пъти и си е като ново. Шевове, кройка - всичко си му е наред.  Много сполучливо излезе.

Сега чакам поръчка от Мон Шер. Височки цени имат, имаха намаление, та реших да ги пробвам.

# 138
Отворих сайта на Мегз и се изумих от моделите изрязан бански. Кажете ми честно, кой носи такива, освен ако не е от занаята. Аз живея на морето и не съм виждала...

# 139
Дрехите на Мегз шити ли са наистина в България? Имаше слухове, че са внос от Китай и са преправяни?

# 140
  • Somewhere far away
Отворих сайта на Мегз и се изумих от моделите изрязан бански. Кажете ми честно, кой носи такива, освен ако не е от занаята
Банските са ужасни, факт. Аз къщо никога не съм виждала такива по морето както и аз никога не бих носила. Но от другите неща има и тук таме добри. сега се сетих че имам и един елек, много приятен , хубава материя,  не го нося често защото ми е по-официален  и няма къде да го нося, рядко ми се налага да се обличам официално , но си  го харесвам.

# 141
Някой поръчвал ли си дрешки от monli.bg?

Не мисля, че са производител, колкото до Мегз не съм купувала одеждите й, и като ги разглеждам не проявявам интерес.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 12:51 от bubanka

# 142
Дами, имате ли мнение за Vincit? Малко ги бях забравила тях.
Преди няколко дни купих няколко неща на Amaya Ros (Росица Ад) и са с прекрасна кройка, материал и усещане. Цените им бяха без коментар, според мен.
Жилетка 100% вълна - 30лв
Поло 100% мериносова вълна - 40лв

Сайтът им обаче не е обновен още, така че който има път към Севлиево, може да си намери много красиви, изчистени неща Simple Smile

# 143
  • София
Мисля, че Винчит бяха нещо, докато жената от Replica работеше с тях, но вече тя си работи само Replica и Vincit е отделно.

# 144
Хм, не знаех, че е работила там. Все си мислех, че Весела Тотева е тази, която реално си ги прави.
Видях, че в миналогодишната колекция е имало кашмирено палто, каквото ми се носи, но за съжаление е изчерпано Sad

# 145
  • София
Разбира се, че не, Тотева никога не е била толкова навътре в тази област, тя е лицето. Когато стартира Винчит, беше в партньорство с Диляна, но говоря преди 10 години сигурно.

# 146
Не знам дали това е темата, но търсачката ми даде две споменавания на Денина Мартин.
Имат -30%  до полунощ. Не са останали много неща, но знае ли човек.
Скрит текст:
summer30

# 147
Мегз преправя китайски дрехи но и създава собствени модели.  Няколко пъти попадах на намаления в мегз и след множество преправяния на всичко ги продадох в олкс😅 Едната рокля от там я бях водила три пъти на шивачка 🤣тя излезе златна..а друга така миришеше на химия че даже другите ми дрехи в гардероба прихванаха миризмата. 😩 И веднъж даже не ги бях носила.

Междодругото Алесите имат 30%намаление на някой неща и си взех бейсик топове защото съм доволна от качеството и материята им ☺️

# 148
Значи, от любопитство погледнах Реплика... Отново рокли за нищо не работещи мутреси.
Лоши снимки (напр на модела му се вижда сутиена на рокля с едно рамо):

Описание на състава на материята липсва или са обобщени понятия.
Кликаш на ‘кашмирена жилетка’ и тя не е от кашмир... https://replica-moda.com/index.php?route=product/product&pat … 826&limit=100
Лаишка работа.

# 149
От 2 дни чакам пустата нова колекция на бутик Авин. Обявена е за 1/9/2020. Но уви, само няколко модела са качени. Аз ли не намирам или още не са качили всичко?

Общи условия

Активация на акаунт