Българските бутици и брандове- мнения

• 93 228
  • 769
  •   2
Отговори
# 225
Случайно попаднах на сайта на Верне - хубави роклички, също и няколко ризки ми хванаха окото. Обадих се по телефона, едно любезно момиче ми потвърди, че имат магазин на Солунска с дори по-голям асортимент от каченото на сайта. Пускам се днес дотам - то пълно с тутута и детски дрешки. Почти нищо от хубавите рокли, ризките също ги очаквали идната седмица. Та ме хвана яд, че уж имало повече неща, а те са детински, няма като за нормални работещи хора. А се разкарвах в дъжда.

# 226
  • София
Сега като ги споменахте, ми стана интересно. Наистина на сайта има няколко хубави рокли, особено тези със средна дължина. Жалко, че във физическия магазин ги няма налични, човек да ги пробва.

# 227
Абе имаше една-две, но няма това разнообразие, както в сайта. В магазина наистина фокуса е върху тутутата.

# 228
Здравейте, направих подобна тема за друг български бранд и за мен беше много полезна, надявам се и за други потребители.
В последно време разглеждам въпросния бранд Christine fashion и ме грабват доста модели. Мой тип са, на снимки кройките изглеждат страхотни.
Поръчвали ли сте? Имате ли дрехи на марката? Какво е вашето виждане за качеството?
Моля, ако има притежателки на дрехи от бранда да споделят някоя снимка Simple Smile

# 229
и аз имам интерес към бранда, очаквам с нетърпение мненията на дамите Hug

# 230
и аз имам интерес към бранда, очаквам с нетърпение мненията на дамите Hug

Харесала съм доста от официалните рокли, ще съм много щастлива, ако се окаже качествен бранд. Simple Smile

# 231
Няма защо да се притеснявате.
Имам техни летни дрехи (къси гащи и потници) , клин кожен ,който е по мой размери шит , 2 зимни блузки дебели , 2 блузки с къс ръкав, които купих миналата седмица, като едната е от новата им колекция.
Препоръчвам ги , много качествени дрешки са.

# 232
  • София
Здравейте, направих подобна тема за друг български бранд и за мен беше много полезна, надявам се и за други потребители.
В последно време разглеждам въпросния бранд Christine fashion и ме грабват доста модели. Мой тип са, на снимки кройките изглеждат страхотни.
Поръчвали ли сте? Имате ли дрехи на марката? Какво е вашето виждане за качеството?
Моля, ако има притежателки на дрехи от бранда да споделят някоя снимка Simple Smile

Поръчвам вече няколко пъти и съм много доволна от качеството. Дори мъжът ми забеляза разликата в качеството с останалите ми дрехи. Освен това много добре ми пасват като кройка и като стил.

# 233
  • София
Здравейте отново! Попадна ми, че бутик Cocoon имат нова колекция. Харесах си няколко неща. Дали някоя от вас е поръчвала нещо? Доволни ли сте?

# 234
Здравейте,имам нужда от помощ.Търся ежедневна  рокля  да е  xxl на нормална цена.За възрастна жена .Не знам вече къде да търся.Най-много до xl и на нея не и харесват.

# 235
Lilipan, C&A с доставка до Берлин + GGBG
https://www.c-and-a.com/de/de/shop/damen

# 236
  • Бургас
Здравейте,имам нужда от помощ.Търся ежедневна  рокля  да е  xxl на нормална цена.За възрастна жена .Не знам вече къде да търся.Най-много до xl и на нея не и харесват.

Не знам дали държиш на бг бранд и каква цена, модел но погледни Ганг, може да има нещо подходящо
https://gang.bg/products/maksi-kolekciya/maksi-rokli

сещам се и този, но са по-скъпи

https://twiggyshop.bg/collections/custom-collection-12

# 237
Някой има ли мнение за този бутик.  https://yoncy.bg/За първи път днес срещнах страницата и си харесах доста неща.
Как са като качество ? Едни сникърси също заглеждам, но не успях да открия в описанието дали са естествена кожа.. а за 150+ лв някак ми се иска да са.

# 238
Сега разбирам за тях. От историята на сайта им се разбира, че са част от марка Компас /обувките/и са все още млада българска марка, която хммм не си поплюва с цените! 180 лева при това след намаление за полиестерна пола? Или спортно долнище за 220 лева?! То хубаво, че си черпят идеите от миланските подиумите, но да извиняват! Така, че не си изградих много добро мнение. Но така мисля аз.

# 239
Да, цените са... Уау! Затова се чудя изобщо заслужават ли си. Обувките най-ми харесват. Точно в моя стил са, но ще поизчакам малко. Явно имат физически магазини в София, ако имам път натам със сигурност бих ги посетила.

Общи условия

Активация на акаунт