Българските бутици и брандове- мнения

• 93 247
  • 769
  •   1
Отговори
# 255
ДИКА имат страхотни офис предложения
Уау. Баси и цените за изкуствени материи.
Не знам как са като изпълнение, но като модели трудно хващат окото.

# 256
  • Най-красивата страна
Панталоните на Дика,които са от памук и лен си заслужават цената.

# 257
  • Пловдив
Dika работят с добри платове и държат доста на качеството. Работя с тяхното производство и мога да кажа, че има добри технолози , материали и доставчици .
Не знам кои материи са им изкуствени, нещата, които съм взимала аз винаги са били много качествени.

# 258
От Dika съм си харесала рокля.
Голям ми е най-малкият размер (34), но ще я нося на шивач.

# 259
Дика са великолепни за офис облекло. Панталоните специално са им перфектни. Страхотни кройки и изпълнение. 10/10 от мен.
‘Стилна Жена’ имат хубави панталони гледам. Не съм си вземала, но ми привлякоха вниманието.

# 260
Отзиви за тази фирма: https://grande.bg/product-category/%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b8/%d1% … 0%ba%d0%bb%d0%b8/ ? Май са малко изкуствени.....

# 261
  • Пловдив
Не ми изглеждат като местно производство, даже в ЗА НАС описанието им не посочва изрично, че те са производител. Според мен са внос Турция, но нека ако някой е по- наясно да сподели.

# 262
Да, май наистина са само търговец, не производител. Не знам защо така се заблудих.

# 263
Поръчвали ли сте от "29 desires"?

# 264
  • София
Аз да, нямам забележки.

# 265
  • Пловдив
И аз имам две рокли и няколко топа от тях. Нямам никакви забележки. Изпипани са, от хубави материи. А наскоро ми се наложи да върна една рокля, която се оказа от по-плътна материя от това, което си представях и ми се стори неподходяща за лятото. Върнаха ми парите по банков път без никакъв проблем.

# 266
Подкрепям положителните мнения за 29 desire. Няколко неща съм поръчвала, като тази пола я скъсвам да я нося
не става много ясно от снимката, понеже е много стар модел и е свалена от сайта.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 21:32 от bubanka

# 267
Пинк дрес, тоя който те е снимал ти е имал зъб Simple Smile. Така са те снимали все едно имаш само един крак Simple Smile.

# 268
Joy Joy Савова, обикновено ММ ме снима, и докато фотоса не стане приличен не го оставям на мира. В случая ми предложи да ме фотографира племенницата ми понеже имаше нов телефон. Снимката като качество също не я бива, а и аз съм си застанала с единия крак стъпала на горното стъпало. А съм застанала в това положение, защото на същото място и в същата поза имам снимка от сватбената ни фотосесия. Исках да правя преди и сега.  Blush

# 269
  • София
Кукла си Hug

Аз еднокраки снимки имам един милион.
Иначе не знам къде да се дяна и стоя като изтокана Laughing

Общи условия

Активация на акаунт