Българските бутици и брандове- мнения

• 93 304
  • 769
  •   1
Отговори
# 360
Извинете ме, аз съм виновна. Объркала съм темите.

# 361
  • Някъде там
Може би не разбирам, знам ли, но това, което не ми харесва в Алесите са безумните им цени.
Защо това поло в 70лв?! Какво прави тази блузка по-необикновена от блуза за 30лв...
Съгласна съм.
Като цяло българските бутици и брандове предлагат дрехи на безумни цени.
Искам да попитам поръчвали ли сте от този магазин.
Допадна ми това поло https://vzaro.bg/product/%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be-siana/.

# 362
Полото е черно с бели и зелени пръски, а в описабието пише “ флорални цветове”. Simple Smile

# 363
  • Пловдив
Българските бутици и брандове продават на високи цени заради това, че разходите им са доста по- високи отколкото да шият в китай, Индонезия и т.н. Платовете идват от Турция или Италия, токът е на безумни цени, осигуровките също са голям разход.
Всичко качествено, произведено в ЕС струва скъпо.

# 364
Така е, да. Много по-скъпо им излиза отколкото в Китай. Поне качествено да беше, а то повечето не е.
Специално на Алесса са евтини материи, сезон след сезон еднакви модели, лошо качество и супер високи цени. Не е оправдано.
Нооо тук има безброй момичета, готови да плащат за новата яхта на двете сестрички.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 17:27 от HappyRSmile

# 365
  • Бургас
Не съм попадала досега на него-харесва ми стила , носими ми изглеждат и изпипани.

https://denicaboutique.com/produkt-kategoriya/%d0%b4%d0%b0%d0%bc … 1%86%d0%b8%d1%8f/

# 366
  • Бургас
Не мога да си редактирам мнението.Не помня този давал ли го е някой, има варианти на дрехите за майка и дете.

https://trendy.bg/bg/

# 367
Не съм попадала досега на него-харесва ми стила , носими ми изглеждат и изпипани.

https://denicaboutique.com/produkt-kategoriya/%d0%b4%d0%b0%d0%bc … 1%86%d0%b8%d1%8f/
Благодаря. Някой с отзиви?

# 368
Аз. Миналата година си поръчах от Деница бутик един лилав вълнен официален панталон. Малък беше, не си отговаряше на номера, рекламация, връщане и замяна бяха с предварително обаждане. Звънях няколко пъти, малко трудно се свързах, но все пак се чухме, предложи да ми ушият по мои мерки, в крайна сметка върна парите, не е правила проблем.
Панталонът беше хубаво опакован, имаше някаква лилава хартия ли беше, картон ли, такова нещо помня. Обаче не ми хареса материята, някакси много тънък беше и като сложим това, че ми беше малък - върнах го. Гледам сега оправили са и сайта, че много беше трудно разгледаш и да поръчаш директно - помня, мейл бях писала май.
Коректна беше собственичката. Мисля, че няма да имаш проблеми.

# 369
Благодаря.
Под "не отговаря" - имаш предвид не отговаря на стандартните номерации или не отговаря на таблицата с размери, която си имат на сайта?

# 370
Аз съм изключително доволна от Деница бутик. Качество, отношение... всичко е на ниво! Поръчах си топ ХС размер и за моя приятна изненада наистина беше този размер, а не развлечена торба като актуалните сега! Отделно и цените са нормални, а не като някои самозабравили се марки! Simple Smile)

# 371
Ами аз поръчах панталон L, като се ръководех от таблицата на марката в сайта им. Малък ми беше, според мен са умалени.  С което не казвам, че са лоши, нито оспорвам опита на други момичета - даже се радвам, че са си купили продукт, от който са доволни. И да, не са им чувалести дрехите.

# 372
Здравейте! С голяма радост се записвам в темата Simple Smile Ентусиаст съм да си купувам повече български дрехи и обувки. Почетох малко назад и се включвам темата за Вазаро - много ми харесват. Имам една черна роля (трико) с пера от тях - ами униклна е. Пратката беше много грижоливо опакована. Само малко тъпо, че не са бързо в изпращане то. За лятото съм си харесала едно комплектче - риза и панталонки от лен - сигурно ще го взема.
Други брандове, които харесвам:
IssybySilvia доста се заглеждам напоследък, но все още нищо не съм си взимала.
Polina Petrova - очарована останах от една рокля - кройка, модел, материя.
La speciale - пловдивски бутик за дрехи и аксесоари. Оттам имам доста дрехи, които си нося с кеф от години. Материите са доста качествени, модели допадат на моя вкус и най-малкото за различни. Имат сайт, но не са особено активни в онлайн търговията, явно не е приоритет.
Авин и Люси - вече нямаме кой знае какви допирни точки. Авин според мен правят еднотипни дрехи от години. Люси ги гледам с интерес и често се надъхвам да си взема нещо, но като пробвам в магазин и се отказвам.
За обувки - Бианки - голяма звезда ми изгря с тях. За 2 години вече имам 4-5 чифта и съм страшно доволна Simple Smile
Наскоро се загледах и по якетата Пуфа, но нямаха каквото точно исках и тази зима ги пропуснах.
Цените на бг брандовете няма да ги коментирам, писано е вече.
Чудя се за бански дали има някакви бг брандове?

# 373
  • София
Аз съм доволна от банските на Алеса. По принцип намирам дрехите им за кичозни и материите за евтини, но специално към банските нямам забележка.
На Авин дрехите са красиви и от хубави материи, но така и не мога да разбера защо правят полите толкова къси - все съм се чудила дизайнерите им дали са се пробвали да седнат с някоя от техните поли нормално, без бельото им да е през цялото време на показ ...

# 374
Авин си имат и още една особеност - виждала съм тяхни дрехи само до размер М. На блузи и якета ми стават, ама за долната част не мисля. Имат няколко модела зимно неща и няколко летни. Колекциите се повтарят всяка година и в общи линии затова се разминаваме

Общи условия

Активация на акаунт