Българските бутици и брандове- мнения

• 93 342
  • 769
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, моля за мнение за този сет, ако сте го виждали на живо! Как е, мекичък ли е и прозира ли на живо? Като чуя плетиво си представям много мека и гладка материя. Имам чувството, че на снимката прозират прашките на модела.

# 391
Аз благодаря за линка с плетивата на марка "Чойс". Досега купувах плетива на "Амая рос", но те са доста скъпи. Ще пробвам и тези.

# 392
Излезе ми реклама на Vanya Fashion.
Харесах доста рокли, но някак ми приличат на китайски.
https://vanyafashion.eu/product/damska-roklya-0130-vanya-fashion

# 393
  • Бургас
Този ми попадна, не знам дали е пускан.На първо четене, изглежда ми много добре.

https://avenew.bg/

# 394
  • Виена
Тая Ваня фешън копират като че ли Ваяна. Ваяна са в Русе, зад марката стои БТБ-Русеи всичко е проидведено на място в Русе. БТБ всъщност шият основно за Германия, а това е линията им за местния пазар.

# 395
  • Пловдив
Излезе ми реклама на Vanya Fashion.
Харесах доста рокли, но някак ми приличат на китайски.
https://vanyafashion.eu/product/damska-roklya-0130-vanya-fashion

Това за мен е внос. В отдела ЗА НАС никъде не пише, че са производител.
Освен това тези цени за мен са невъзможни за производство в България.

# 396
  • София
Мога да кажа от опит, че между Ваяна и Ваня фешън разликата в качеството е огромна. Моделите и изпълнението на Ваня фешън са доста посредствени...

# 397
Откровено инфантилни рокли. Направени са сякаш за малки момичета.

# 398
  • Най-красивата страна
Ежедневни или плажни роклички.Някои не  са лоши.
Поне са от памук.
Винаги обръщам внимание на материята.

# 399
  • София
Тези пусти Vivel, ще спра да им отварям страницата, сайта, всичко. Рядко ми харесва нещо от тях, но ако ми хареса, ми харесва МНОГО и в 90% от случаите - изчерпано. Харесах сако и рокля, роклята - точно в стила на Галинел, копринена, ефирна, пъстра, етно, бохо и прочие. По някакво чудо успях да я поръчам, искат да им пишеш на Вайбър. Сакото обаче не успях. Някой ако е виждал някъде подобно, да пише.

Рокля Източна магия
Сако Френски шик

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 05:59 от Lizia

# 400
Вчера по някакъв късмет успях да поръчам източната магия в М

Тези пусти Vivel, ще спра да им отварям страницата, сайта, всичко. Рядко ми харесва нещо от тях, но ако ми хареса, ми харесва МНОГО и в 90% от случаите - изчерпано. Харесах сако и рокля, роклята - точно в стила на Галинел, копринена, ефирна, пъстра, етно, бохо и прочие. По някакво чудо успях да я поръчам, искат да им пишеш на Вайбър. Сакото обаче не успях. Някой ако е виждал някъде подобно, да пише.

Рокля Източна магия
Сако Френски шик

# 401
  • София
Аз в XXS. Тяхното XXS хич не е малко, ако съдя по мерките, които са посочили. Предполагам, не сте я получили още. Моята ще пристигне утре.

# 402
И моята писаха, че ще дойде утре Simple Smile Да видим как ще е наживо, за първи път поръчвам Simple Smile

# 403
  • София
Получихте ли я? На мен на живо не ми харесва чак толкова много като на снимките, но ще си я нося.

# 404
Да, взех си я. Харесва ми и ще си я нося Simple Smile

Получихте ли я? На мен на живо не ми харесва чак толкова много като на снимките, но ще си я нося.

Общи условия

Активация на акаунт