Българските бутици и брандове- мнения

• 93 334
  • 769
  •   3
Отговори
# 420
На Денина Мартин нещата са хубави. Имам зелената дълга рокля-риза от пролетната колекция, също така лилавата риза и шала от новата колекция. Имам и една риза с червени надписи LOVE. Нямам забележки. Ааа, и една бяла тениска със зелен надпис. Тя ми е много любима и често я нося.

# 421
  • София
Аз имам една от летните рокли тип тренч, поръчах от новата колекция лилавата дълга рокля с къдричките и обемните ръкави, чакам я в момента. В миналото имах подобна рокля на Uterqüe и не можех да я нося често, защото отпред беше с много копчета, които се отваряха когато не трябва и беше неприятно, а иначе беше красива рокля. Оттогава рокля тип риза избягвам.

Denina Martin рокля Violet от лен

# 422
  • Бургас
Специално тази рокля на Джофра е симпатична, без украсите е напълно носима.Не разбирам Flushed толкова ли е трудно да си кажеш мнението без да влагаш лично отношение и нападка, по малко ли ще тежи или е много важно да ни забележат?

# 423
Лилавата  рокля на Денина Мартин имах възможността да я пробвам в България мол в София. В продължение на една седмица имаха изложени артикули от новата колекция, а и не само от новата. Нещо не се харесах как ми стои обаче, иначе роклята е хубава.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 16:44 от kalina_pehlivanova

# 424
  • Пловдив
А на Денина много ми допадат, но все още само ги гледам, не съм се решила да поръчам Simple Smile

Джофра мисля, че ги внасят от Турция и Китай и само слагат техни етикети и допълнителни декорации тук в България. Така че колекция не знам дали имат, по- скоро може би когато им дойде стоката.

# 425
Джофра за хубаво или за лошо си ги шият в Пловдив. Всъщност “бранда” ми е известен мнооооого отдавна. Преди години имаха някои екстрагантни попадения, но в момента са под всякаква критика. Най-вече като качество, а и цените да безумни.
Ако целта на авторката на поста е била “реклама” - успя Simple Smile

# 426
  • София
Лилавата  рокля на Денина Мартин имах възможността да я пробвам в България мол в София. В продължение на една седмица имаха изложени артикули от новата колекция, а и не само от новата. Нещо се не се харесах как ми стои обаче, иначе роклята е хубава.

И аз не знам дали ще ми стои добре, не знам на ниска жена как би стояла, но тя и самата Денина не е много висока. При този тип рокли винаги го има рискът да се отварят прекалено много на деколтето или надолу на бедрата. Сигурно ако не беше от любимия ми лилав лен, нямаше да я поръчам толкова бързо. Вчера гледах как бързо се изчерпват размерите и реших да поръчам, за да не стане като с Vivel. При тях второ сако изпускам.

# 427
Като каже някой “лоша реклама няма” никак не съм съгласна 😀 Едно време Джофра наистина имаха интересни екстравагантни попадения и сега като прочетох за тях влязох в сайта да разгледам и изпаднах в потрес. Една голяма част от дрехите не виждам къде нормален човек може да ги носи, даже и сценични тоалети не са за мен, за другите тип спортни екипи може и да се вреди някоя тинейджърка.
Аз също съм на 27 години, но изобщо не се виждам в подобни дрехи, но пък ето, че явно си имат клиенти така, че изобщо не е необходимо аз да ги харесвам 😀

# 428
  • Най-красивата страна
И на 17 г.да съм,не бих облякла такава рокличка,като показаната назад в темата.
Просто не е в моя стил.

Топът на Aвин много ми харесва.Ленената рокля на Денина също .
Фен съм на Юнона,Авин,Ароганс,Кенсол.
Дъщеря ми -тийнейджърка предпочита Алеса-тениски,поло,якета,панталони.
Някаква мода е това в училище...

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 10:22 от Veronikaaa

# 429
Авин имат хубави неща, роклята на Денина е супер цвят, а Алеса е любима на много тийнки

# 430
Сайта на Денина е ужасен.

# 431
Сайта на Денина е ужасен.

Защо??

# 432
С такъв сайт определено няма да ме спечелят като купувач.
Докато намеря къде им е онлайн магазина и ми мина мерака, да ги разглеждам.

# 433
  • София
Може да не е перфектен сайтът, но поръчката пристигна бързо. Без преглед и тест обаче, това не ми хареса, поне преглед е добре да има. Иначе роклята сама по себе си е хубава, не се различава от снимките. Поръчах я в размер XS, не се отваря на бедрата, само на бюста е доста отворена. Не ми е и прекалено дълга, при положение че съм само 156 см. Цветът е много приятен люляк. Подобна рокля видях и тук, но само размер L наличен, има и блуза. Този сайт е също на българска фирма.
The 05 Studio

# 434
О, благодаря за споделения сайт, Lizia. Харесах си бански и топ "прегърни ме".

Общи условия

Активация на акаунт