Българските бутици и брандове- мнения

• 93 385
  • 769
  •   1
Отговори
# 450
Поръчах си преди 2 месеца от там блейзър. Много съм доволна.
Момичета, какво мислите за AROGANS?
Тези love by iris ми си струват доста скъпи. Имат интересни модели, но и цените им са уау.
Харесах няколко рокли от 29 desires.

# 451
  • Най-красивата страна
Ароганс е една от любимите ми марки.
Цените им не са ниски,но с всяка поръчка ми изпращат код за намаление .
Доволна съм и от качеството на дрехите.

# 452
Някоя дама поръчвала ли си е бански от "29 desires"? Чудя са дали прозират и дали са прекалено изрязани.

Не прозират. Имам два цели, които не са твърде изрязани и един две части, на който долната част му идва една идея изрязана или може би ми е малко широк и затова ми се размества. Иначе на дупето не е твърде изрязан.

# 453
Много доволна от Love by Iris ❤️
Дрехите им са перфектни -  модели, кройки, изпълнение, платове, принтове.

Страхотно обслужване, всичко е пакетирано във финна хартия и красив плик

Много съм хепи, имам си страхотни неща ❤️
Направо са колекционерски Sunglasses

# 454
Едвам ме нави, Ал! Само размерите как ги намираш, че обикновено съм между С и ХС и в двете влизам, но при някои марки е абсурд.

# 455
Едвам ме нави, Ал! Само размерите как ги намираш, че обикновено съм между С и ХС и в двете влизам, но при някои марки е абсурд.
XS / IT40 съм за ризи, рокли, сака и на марката ми паснаха идеално XS.
Астро принта е много е красив, всъщност дрехите са по-красиви на живо, памучната рокля е прелест.
Поли и панталони нося S / IT 42 / дънки 27 и пола и панталон ми станаха S
Тениски си взех S, не искам да са по мен, но вталените ризи ги взех XS.
Много ме радва овърсайз шлифера, стои супер както и с дънки и обемни маратонки, така и с рокля и токчета
Надявам се съм била полезна 🙂

Харесах си бански на Paramidona, тия дни ще си взема Simple Smile

# 456
Благодаря ти! Порамидона имат страхотни модели и качество, номерацията е много зле. На мен дори и М ми малеят леко, но зависи от модела. Дано уцелиш.

# 457
Да ви споделя тогава за още една креативна българска марка работеща с качествени материи.
@Issybysilvia
Има профили във Фейсбук и Инстаграм

Имам полата, а сега си поръчах и блузата.
Бях харесала преди време ето тази рокля но С ми бе доста уголемена. Но и тогава бях много слаба, пак мога да се пробвам да премеря.
Дрехи на марката се откриват и във Варна в едно бутиково магазинче, предлагащо творби на български дизайнери @Elan_Atelier,

# 458
Благодаря за инфото MarilynM, ще отида на място да видя, че онлайн не ми се рискува, нали няма връщане за бельо и банскш

Pink Dress, полата и блузата ми харесват, ще я следя, харесах си тази рокля

както и разделящия се на две шлифер

# 459
Аз си харесах бански от collection kabo ♥👌 някой поръчвал ли е от там? Simple Smile

# 460
  • Виена
Жълтата рокля с черни презрамки е ушита от плат, който Халхубер бяха предоставили за ишлеме в България. Аз имам оригиналната рокля, платът е много плътен и тежък, абсурдно дебел за топло време.

# 461
На Paramidonna имам три броя бански и съм много доволна, особено от тези, които се водят one size модели. Разтегливи са и са ми много комфортни.
В последно време пазарувам доста от български брандове. По магазините нищо не ми харесва, от масовите Zara, H&M рядко нещо да ме грабне…

# 462
Аз съм влюбена в един Парамидонски бански от 100г., но докато се наканя да го поръчам се изчерпа и повече не го пуснаха.
Скрит текст:

# 463
  • Бургас/Пз
Много доволна от Love by Iris ❤️
Дрехите им са перфектни -  модели, кройки, изпълнение, платове, принтове.

Страхотно обслужване, всичко е пакетирано във финна хартия и красив плик

Много съм хепи, имам си страхотни неща ❤️
Направо са колекционерски Sunglasses
Много ми харесват разцветките им. Супер свежи са. Поръчах една рокля от намаленията. От доста време я гледам. Дано да ми стана.
Знаете ли дали с връщането всичко е наред и дали са коректни??

# 464
ani_d,
коя е роклята?
Коректни са.

Запалих се за бански сега Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт