Българските бутици и брандове- мнения

• 93 395
  • 769
  •   2
Отговори
# 465
  • Бургас/Пз
ani_d,
коя е роклята?
Коректни са.

Запалих се за бански сега Simple Smile
Ето тази Simple Smile https://lovebyiris.bg/collections/jeni-sale/products/roklq-flora … int-obemni-rakavi
Поръчах ХС, дано ми стане. По таблицата би трябвало да ми е добре

# 466
ani_d, и аз я гледах тая рокля Hug
Нали сме един калибър. Мерките си отговарят на размерите. Да се покажеш като я вземеш.
Още един български бранд www.bohosibrand.com
Имат вече и физически магазин във Варна над Областна управа.

# 467
Нали сме един калибър. Мерките си отговарят на размерите. Да се покажеш като я вземеш.

Имат страхотни неща, но тези цени..

Имам такива бижута купувани от Истанбул, при това от доста туристически места, където цените са по-високи и струваха между 0,60-1,00 лева гривната и 1,00-2,00 герданчето…

# 468
Аз благодаря за Ирис, не ги знаех, харесват ми мноoooго неща, а глезенето на клиентите с малки детайли ми действа, точно както трябва да ми подейства Simple Smile

# 469
Посещението на тази тема, вреди на финансите ми. Много сте полезни, момичета. Благодаря за споделянето на тези интересни и нестандартни марки. Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 13:56 от MarilynM

# 470
  • Пловдив

Много ми харесаха тези. Даже щях панталон да си поръчам сега, но ме дразни , че не са си уредили нещата с куриерите.
Имаш онлайн магазин, но таксата за куриер- според тарифата на куриерската услуга. Не са се договорили явно и изобщо нямам намерение да платя 7 лв за куриер, за панталон , струващ 80 лв.
Редно е поне до офис на куриер да имат договорена фиксирана ниска цена на доставка. Дразнят ме такива дребни неща открай време 😃

# 471
ani_d, много е хубава, мерките им отговарят.
Не ми е в стила тази рокля, но вчера като видях на живо дрехите и бях готова да си купя от всичко, включително и нея Grinning

искам като е онлайн поръчка да имам лесно получаване и връщане, добра цена на куриерската услуга, да си отговарят размерите, а не като поръчам нещо то е да е огромно или мини, да пише колко е висока дамата на снимката, за да мога да преценя как ще ми е на мен, да пише състава на дрехата и т.н.

Сега си избирам бански Sunglasses

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 17:15 от Al Georgieva

# 472
  • Бургас/Пз
ani_d, много е хубава, мерките им отговарят.
Не ми е в стила тази рокля, но вчера като видях на живо дрехите и бях готова да си купя от всичко, включително и нея Grinning
Ооо, много ме зарадва, че ти е харесала. Много се надявам да не прозира и ръкавът да не е прекалено обеменен. Високата талия също малко ме притеснява, но ще видя как ще стоя. Аз съм висока 164-165см и дано да не ми е прекалено дълга. Оптималната дължина ми е до средата на прасеца.

# 473
ani_d, да се снимаш като я получиш Simple Smile
Плата е мек и обемния ръкав не стърчи както е на тази памучна риза
Видно е, че харесвам обемни ръкави Grinning

# 474
  • Бургас/Пз
ani_d, да се снимаш като я получиш Simple Smile
Плата е мек и обемния ръкав не стърчи както е на тази памучна риза
Видно е, че харесвам обемни ръкави Grinning
Да, ще снимам. И аз харесвам обемни ръкави Simple Smile

# 475
Да дойда при вас момичета, за хубави идеи.

# 476
И аз съм тук за хубави идеи Simple Smile

Писах на Денина Мартин дали ще има още бройки от изчерпаните номера в някои модели и отговориха, че не се предвижда. Това не е толкова лошо - по-малко бройки, повече различни хора по улиците Sunglasses

Сега съм влюбена в Love by Iris, днес съм с черен панталон, бяла риза и шлифера им, а утре пола и риза които на живо са много по-красиви, полата има блестящи нишки и е много красива, с тениска също стои супер, както и със светло син пуловер

# 477
Аз минавам да ви похваля българските чанти Зарена. Взех си 2 и съм много доволна до качеството на кожата и изработката Simple Smile

# 478
Танчитка, кои модели си взе?
Аз се притеснявам дали ще изглеждат толкова добре и на живо

# 479
Ал, взех си тази:
https://zarenabags.com/collections/new-collection/products/iris- … D0%B5%D0%B2%D0%BE
Много хубава изработка, много мека и качествана кожа, на мен чантите са ми страст.
Взех и тази:
https://zarenabags.com/collections/new-collection/products/magno … D0%B8%D0%BD%D1%82
Малко напретенциозно пликче, но много ни хареса принта. Качеството е екстра и за мен е функционално доста.
Макар, че съм от Пловдив ги поръчах онлайн и пратката беше супер опакована, имах и пазарска торба подарък.
Цялостното ми мнение е, че качеството доста надминава цената, което не мога да кажа за chanta и plik. Те обаче ме грабват с по-интересни модели.

Общи условия

Активация на акаунт