Българските бутици и брандове- мнения

• 93 406
  • 769
  •   1
Отговори
# 480
Направо съм изумена от цените. Някои са се взели много на сериозно.

# 481
Мерси Танчитка Simple Smile
Аз се колебая за тази много ми харесва зеленото. Видях я в едно списание и изглежда много добре

G.Savova, ти да не живееш в Африка, че се изумяваш от цените?

# 482
Това зеленото наистина ли ти харесва? Цените за Бг са направо ужасяващи. За същата цена ще си взема нещо наистина качествено.
Дрехите на Ирис, или там както се казват ми изглеждат точно като сатенени нощници.

# 483
И аз ги загледах тия Зарена, най-вече крос боди чантите, но все ми се струват малки.
 Този сайт знаете ли го?
https://plamenna.boutique/

# 484
  • Най-красивата страна
На Ирис-топ от 100 процента коприна за 200лв.е нормална цена.
Полите от сатен не ми харесаха особено.
За тениска от памук 60лв.също е нормална цена.
За банския-300лв.не бих дала.

# 485
  • София
Аз отворих няколко рокли от 100% полиестер за цени от порядъка на 359…289..439 ( полиамид и полиестер) … все скъпи материали. 😁
Сигурно имат неща, които си заслужават цената, но и много раздуват.
Българските чанти  на снимка не ме грабват, но шанса на живо да са по- хубави е голям. Но и Савова я разбирам, понеже от фешън дейс например мога да си купя безизвестни италиански марки чанти от естествена кожа, чудесна изработка за половината от сумата.

# 486
60лв за тениска е нормална цена? Вчера си взех Бяла тениска с щампа за 12 паунда.

# 487
За цени не ми се пише особено, но за мен пола и риза за 250 лв общо е нормално, тениска за 60 също (купила съм и една пантера за подарък), ризите са от 129 до 169 и са много по-добро качество от Масимо Дути примерно.
Например памучната рокля е 169 лв редовна цена, а същата от Марко Поло но с друг десен е три пъти по-скъпа. Плата и на двете е фин памучен поплин.

Всеки си знае себе си, но това постоянно вторачване на Савова в цените и изказванията, че българските производители са се самозабравили не е коректно - тук се шият дрехи, чанти и обувки на много топ марки и същите тези производители знаят как да направят добър и качествен продукт.

Пламена бутик не ги знам, но и бохо стила не е моето.

Предполагам на Зарена чантите са по-добре на живо, да снимаш стоки за сайт не е така лесно.

# 488
В България шият топ марки на ишлеме Wink. Те си носят модела, материалите и технологията, а в Бг само се шият.
Не можеш да ми кажеш, че за Бг стандарт това са нормални цени. "Модата" в Бг е нещо много относително, далеч от световната мода и се шият невероятни недоразумения.
Тази тениска с щампата е някакъв инфантилен кич.

# 489
На тези дрехи Пла̀мена се каня от известно време. Бохо стилът си е баш моя и бих тествала някоя рокля.

За чантите, аз видях такава наживо на кумата ми и доста ме впечатли. Като си видял качеството наживо, цената я приемаш по друг начин. Съпоставям с Furla, които купувам от години. Ами при Зарена сечението: цена-качество е по-добро. Разбира се, моделите не са супер разнообразни, особено предвид, че аз раници не нося.

За мен е кауза да купувам български модни стоки. Не бих направила крайни компромиси, но като си търся нещо, предпочитам да прегледам листата си от бг производители и все по-често имам попадение.

# 490
Какво значение има качеството, като моделите не струват. Този модел на зелената чанта беше модерен сигурно преди 20 години.

# 491
Когато на някого нещо не му харесва, нищо друго няма значение Simple Smile
На друг обаче му харесва и си обсъждаме впечатления.
Като се записах в темата, изчетох всичко назад. Имаше страници и страници, в които Savova твърди, че бг модата пълна дупка, а потребителки постват линкове в доказателство, че има и добри примери. Супер полезно ми беше: разцъках доста сайтове, които не знаех и някои неща ми допаднаха 😃

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 09:32 от Танчитка

# 492
Savova, много сте назад с модните тенденции. Точно такива модели чанти са много актуални, точно такова зелено също е актуално.

# 493
Добре, убеди ме Simple Smile.

# 494
Момичета, препоръчайте ми от къде да купя блейзър/сако. Искам нещо цветно ♥

Общи условия

Активация на акаунт