Българските бутици и брандове- мнения

• 93 411
  • 769
  •   1
Отговори
# 495
Ето ме днес в пола и блуза от Love by Iris ❤️

Изобщо не съм съгласна със G.Savova, че дрехите им приличат на нощници, че са инфантилни и т.н. Стоят супер добре и имат идеални кройки.

Благодарение на темата тук попаднах на марката, чакам една поръчка от Paramidona, а сега ще поръчам и Zarena чанта и се надявам, да ми хареса.
Предпочитам да купувам българска мода, а че някъде, някой си е купил изгодна тениска за 12 паунда не ме интересува особено. Аз живея в България.

# 496
Ал, имаш страхотна фигура! А комбинацията си отива страшно много! Flowers Tulip

Нека не се поддаваме на тролове.

# 497
За цветните сака, мисля, че точно спряганите по-нагоре Love by Iris имат подходящи неща. Иначе аз гледах на Дика летни модели - харесаха ми.
Ал, екстра ти е ризата Simple Smile И не, че да съм подстрекател, ама една зелена чанта май много ще я “отвори” 😃 Надявам се да си доволна Simple Smile

# 498
  • Най-красивата страна
За тениските-да,в България има тениски и за 10,20лв.
Например на Уайкики ,на HM,малко по-скъпи на Зара....
50-60лв са тениските на български производители като Дафне,Кенсол,Ароганс и да,струват си парите.
Имах такива,които не са мръднали 5-6 години .Сега ги подарих на украинките,защото ми омръзнаха...
По-качествени са от тези на Уайкики,HM,CA
Както и на запад може да се купи тениска за 10 евро,може за 50,може и за повече...

На детето купуваме на Уайкики и HМ,че като ги носи един сезон и вече не му стават..
Обаче детето порасна и сега Алеса е на мода в училище..А аз много не я харесвам тази марка...

Българската мода-обикновено копира западната.И на мен не всичко ми харесва.
Материята е много важна.
Дали е естествен материал-памук,коприна..
Какъв е памука-най- много харесвам дрехи от индийски или египетски памук...Но трудно се намират такива.
Каква е коприната-индийска или китайска,какъв процент е..

Моделът  на една дреха може да е много актуален,но ако материята е кофти,дрехата не струва.
Разбира се и обратното важи.

Иначе съм съгласна,че 400лв за пола или блуза от полиестер е твърде много и аз също не бих дала..Без значение каква марка е.

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 14:40 от Veronikaaa

# 499
Аууу човек да не полегне малко да поспи и вече са го изтрили.
Каква е файдата, че тениската била много качествена и египетски памук, когато са и лепнали тази щампа, която е по- подходяща за тийнейджърки.

# 500
На мен много ми харесва щампата, имам и полата и стои много добре.

# 501
  • Най-красивата страна
Точно тази тениска не е от египетски памук.
Но е добра,става и за майки и за тийнейджъри.
Защото те и тийнейджърите искат такива дрешки..

На един му харесва щампата,на друг -не,нормално е.Въпрос на вкус.
Ал,имаш страхотна фигура и много добре ти стоят и ризата и тениската и полата..

Някой спомена блейзър и сако.
Аз последно си купих  от Юнона.

# 502
снимката на тениската и полата е от сайта, но да, стои добре

Благодаря, фигурата е с ултра усилие, че имам склонност лесно да се докарам на амфора (Ким Кардашиян БГ вариант)

На Юнона си харесах сако, чакам да заредят номера в магазина

едит: ето българска мода, от последната минута както се вика

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 20:48 от Al Georgieva

# 503
Тениската на Ирис е жестока!

# 504
Момичета, от Юнона и от авин съм набелязала интересни неща. Преди много години от orsay и от pulse си взимах интересни неща.
Хаха това за алеса е вярно, тийновете са луди по този бранд. Аз имам от там няколко блузи и един потник.

# 505
  • Бургас/Пз
Роклята на Ирис ми пристигна. Точно ми е като размер. Материята е много хубава, ушита е добре. Пада много тежко. Подплатата е супер и не прозира. За лятото е идеална.

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 18:14 от ani_d

# 506
Честита рокля ani_d 🙂
Много е красива

# 507
Стои ти чудесно, ani_d! Purple Heart
Някой с опит с този български произвозител на ризи?
https://vegea-bg.com/collections/damski-rizi-slim-fit

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 22:18 от Pink Dress

# 508
  • Бургас/Пз
На първата снимка изглежда, че талията е висока, но всъщност изобщо не е. Просто тази част е широка и идва от гърдите почти до талията и има ефекта на корсет. Стои доста ефектно. Последните две седмици, това е третата рокля с подобна дължина. ММ каза, че от трите тази е най-хубава. А и цената й е страхотна, като се има предвид, че за една бяла на Зара дадох повече от 100лв Simple Smile Изключително много нося рокли през лятото и съм много доволна, че я взех. Със сигурност и други неща ще взема на марката.

# 509
Мисля, че дори на теб ти стои по хубаво от на модела.

Общи условия

Активация на акаунт