Българските бутици и брандове- мнения

• 93 418
  • 769
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас/Пз
Ооо, Пинк, много си мила ❤️ Още 3-4 см да имах в краката и щях да съм супер доволна, ама...
Ал, благодаря ти, че сподели за марката. Едва ли щях да й обърна внимание.

# 511
В интерес на истината отзад ти седи добре, но отпред има нещо което не е наред. Не знам дали от начина по който са разположили десена, или копчетата, но има нещо което не е точно както трябва.
На твое място бих сменила копчетата с нещо нежно и по- тънички. Нещо като бели седефени.

# 512
Аз минавам да ви похваля българските чанти Зарена. Взех си 2 и съм много доволна до качеството на кожата и изработката Simple Smile
ООО Зарена са страхотни, марката е с традиции. Знам ги, носете си ги със здраве!

# 513
lina.bakardjieva,
супер че пишете, аз се престрашх и поръчах една тяхна чанта, чака ме в офиса на куриера, а аз чакам с нетърпение да се прибера и я взема/видя.

Танчитка,
избрах си тази

# 514
Супер, много готин принт Simple Smile Стискам палци да ти хареса

# 515
Зарена имат до 16 май код за 20% намаление GALIA20

# 516
lina.bakardjieva,
супер че пишете, аз се престрашх и поръчах една тяхна чанта, чака ме в офиса на куриера, а аз чакам с нетърпение да се прибера и я взема/видя.

Танчитка,
избрах си тази
Страхотна е, малко са скъпички, но качеството е на топ ниво.

# 517
  • Бургас/Пз
Савова, права си. Копчетата отстрани на ръкавите са много по-хубави. Не знам защо решиха отпред да са такива метални. Мисля, че мога да им сменя местата, защото на ръкавите каквито е да сложа няма никакво значение. Отпред мисля, че ти се вижда по странно, защото съм пропуснала да закопчая едното копче и леко отваря точно под бюста. Ще трябва да спра упражненията за гръб, че току виж да не мога да я закопчая 😂😂😂 Това е в рамките на шегата Simple Smile

# 518
  • Виена
www.luxylu.bg Тук има много идейни неща, има и много стандартни, но изпълнението е добро, а определени модели са направо искрящи Simple Smile

# 519
Кое например ти харесва?

# 520
  • Виена
Савова, купих си тази сива рокля
Преди да кажеш, че не виждаш къде може да бъде носена, да ти напомня : не всички прекарваме работния си ден в сестринско костюмче и кроксове, не всички живеем в скучен малък град и не всички пресмятаме дали пък няма да намерим същото качесттво с 20 паунда па-евтино в аутлет сайтове.

# 521
Където и да живееш, роклята е точно в този типичен за българските "дизайнери" стил, който разпознавам вече и със затворени очи. Роклята в долната част не става ...
Сестринско костюмче? Нещо си се объркала Simple Smile.
Браво, че не си броиш парите Simple Smile.

# 522
  • София
Като машина на времето ми подейства разглеждането на сайта.

# 523
  • София
Мисля, че сайтът на LuxyLu не е обновяван от години. Същите неща ги гледах и преди 3-4 години. Не знаех, че още работят. Не съм ги и отваряла, защото не ги следя, нищо ново нямат, в последно време следя само Vivel и Denina Mártin. Puffy sleeve (обемен ръкав) на рокля ми харесва много.

# 524
  • Виена
Където и да живееш, роклята е точно в този типичен за българските "дизайнери" стил, който разпознавам вече и със затворени очи. Роклята в долната част не става .
Не очаквам да я харесаш, фокусът все хак е върху тениските от 12 паунда

Общи условия

Активация на акаунт