Българските бутици и брандове- мнения

• 93 426
  • 769
  •   1
Отговори
# 525
Сигурна съм, че тениската за 12 паунда е по- качествена и мнозина ще я предпочетат пред тази рокля. Simple Smile
Роклята е просто поредното недоумение. Първо не могат да си позволят да я ушият от лен, а ползват евтиния вариант платове лен с памук. Такива платове са ужасни и стават торбести. Кройката, ай кройката... не знам на колко парчета са нарязали полите, но това определено не прави роклята по- хубава. Също така такъв вид поли бяха модерни преди поне 25 години.

# 526
  • София
Dika преди години (3-4) всяко лято имаха разкошни рокли от лен. Изчистени, свежи цветове, чист лен, прекрасни. Винаги си купувах по 2-3. Сега вече няма нищо такова.

# 527
Савова е серт мадама за четене, но много често е права, особено в случая.

# 528
  • Бургас
Отколкото и години да е този модел стои добре ако имаш форми.Вярно, че е типичен модел за много бг фирми, но  когато нещо стои добре не се гледа чак толкова. Що за мания!

coralisland, серт можем да бъдем всички стига да искаме, особено пък във форум.

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 18:12 от Галчудо

# 529
Е да де, но в случая не е направена добре. Просто цялата рокля от плата до кройката не е в час.

# 530
  • Бургас
Сега на кой да вярваме - на човек, който я има и сме виждали как се облича  или на човек, който гледа по картинка?

# 531
Ами направи обществено допитване Simple Smile

# 532
  • Бургас
Непременно, щом ти казваш така Smiley

# 533
Много черно, много кофти кройки. На някои места шевовете са като река Осъм.

# 534
Много хай марки шият от години едни и същи модели рокли, палта, ризи и т.н.  Сменят десени, материи, но моделите са си същите.
Но че Савова не понася нищо българско вече е ясно 😀
Няма лошо, но какво тогава прави в тази тема? Хейти наред?

# 535
Хайде сега чак пък всичко българско. Ако показаните до тук сайтове и модели бяха чуждестранни пак нямаше да ми харесат. Дори ако бяха с етикет Диор все тая.

# 536
Отскоро чета тази тема, но наистина Савова вкарвате негативизъм! Необходимо ли е?
Нормално да не харесате всичко показано, но по този начин ли трябва да е изказано? Rolling Eyes

# 537
Май не съм единствената. Я виж колко човека също не одобриха последния сайт и последната рокля.

# 538
Здравейте! И аз се включвам в темата с една рокличка от "Lucy fashion", в която се влюбих. Видях я в сайта, но когато я пробвах, просто ми изкрещя, че е моята. Grinning https://lucy.bg/roklya-azalea.html

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 23:33 от Chrissilicious

# 539
Много  я надценихте Савова в очакването да разбере, че  проблемът не е в нехаресването на нещо, а в начина, по който го комуникира. Като всеки  мейнстримър и тя сляпо повтаря няколко актуални мантри и живее с убеждението, че може да дава оценки като последна инстанция  - щастлива приоритет на хората с ограничен поглед Simple Smile By the way , както казват на оня език,  тениската от 12 паунда е суперподходящо лого за нея,  което казва  и изчерпва всичко.

Общи условия

Активация на акаунт