Българските бутици и брандове- мнения

• 93 431
  • 769
  •   1
Отговори
# 540
Харесва ми роклята на bombolino, горната част е много интересна
от същия сайт си харесах тази рокля

Chrissilicious, е верно не е твоята Simple Smile

на Avin ми харесват някои неща, но все няма моя номер

# 541
Много  я надценихте Савова в очакването да разбере, че  проблемът не е в нехаресването на нещо, а в начина, по който го комуникира. Като всеки  мейнстримър и тя сляпо повтаря няколко актуални мантри и живее с убеждението, че може да дава оценки като последна инстанция  - щастлива приоритет на хората с ограничен поглед Simple Smile By the way , както казват на оня език,  тениската от 12 паунда е суперподходящо лого за нея,  което казва  и изчерпва всичко.
В такъв случай е излишно и от твоите "обяснения", тъй като няма да ги разбера Simple Smile.

Ал Георгиева, хубава рокля , стига да ги нямаше тези панели отстрани. Wink

# 542
  • София
Много харесвах Lucy преди 10 години. Уви, те още са си там.

# 543
  • Бургас
Направих си труда да го разгледам този сайт по-обстойно, криви шевове не видях, накривена манекенка -да, даже напротив кройките са многоелементни и с детайли, което ме навежда на мисълта, че моделиерът е някой от старата школа, което пък обяснява леко демоде уклона.И въпреки това, наистина има някои неща, които биха могли да се впишат в съвремието.За тези цени не вярвам да са некачествено ушити дрехите.Кенсол сащо са демоде в толяма част от колекцията си, но изработката и кройката им е перфектна.Странно защо избират такива манекенки като закачалки и ги карат да позират така, но е факт, че дрехите на живо и облечени са много по-добре от това, как са презентирани в сайтовете.С уговорката, че от 2-3 години нищо не съм купувала от Кенсол, може нещо да се е променило.

# 544
Галчудо,
от Kensol си  купих разкошен ленен костюм
https://kensol.eu/shop/сако-393-22-тюркоаз/
цвета и кройката са перфектни, стои по-добре от на манекенката

# 545
  • Най-красивата страна
За Luxi lu
На мен ми хареса ето тази блуза от 100процента естествена коприна.

И цената не е висока-86лв.

Лененият костюм на Ал.е страхотен.
Кенсол е една от любимите ми марки.
Дрехите им са с високо качество и не мръдват..

# 546
  • Виена
Аз от Кенсол купувам всеки сезон, обмерните им данни са перфектни. Имат си неща, които присъстват във всяка колекция, NOS, never out of stock, те са донякъде скучни, но не бих казала демоде, особено ако ги сравня с NOS сериите на немските производители на облекло в средния ценови сегмент. Просто в Русе шият окновно за немски марки и Кенсол се равняват по тях. Изработката е абсолютно безкомпромисна, материалите също

# 547
  • София
Аз като се замисля предимно по пловдивски марки залитам - Галинел, Вивел, в миналото и Алеса.

# 548
Не че е много важно, но Вивел май не са пловдивски. Виж, ако става дума за Джофра, това си е чиста пловдивска “гордост” 😃😃😃

# 549
  • Пловдив
Работя с Вивел и се правят в Пловдив. Имат добри попадения те, но customer service им е толкова убит, че не ми се занимава да поръчвам.

# 550
О, благодаря за пояснението. Радвам се, че са пловдивски (месни), защото доста им симпатизирам. Почти всичко ми “хваща” окото, обаче не ми се дебне постоянно ще се доредя ли за бройка.
Иначе много харесва пловдивския “бутик” La Speciale. Имам доста неща оттам и като модели, материи и изпълнение са супер. Сайтът им никак не е в час, но в магазина си имат интересни неща Simple Smile

# 551
  • София
От Кенсол имах само една-единствена риза и качеството й беше ужасно. Цените им иначе не са никак ниски, а моделите са демоде.
Авин имат страхотни неща и като модели и като качество, за съжаление бързо се изчерпват в сайта им. Белите им тениски и топове обаче при мен потъмняват много грозно и придобиват един свикав вид ...

# 552
на Авин страдам за един цикламен панталон от новата колекция, имат хубави неща и дебна на сайта им

# 553
  • Бургас
Синият костюм е много красив.Наистина са добри, особено във връхни дрехи, поли, панталони.Каквото съм имала от тях винаги ми е стояло добре и съм го носила много.

# 554
Аз пък съм недоволна от качеството на Авин. Изкуствени материи и лошо изпълнение, поръчвала съм немалко нещо от тях. С всички панталони и поли имах проблеми с циповете.Само саката им са хубави, към тях нямам забележки. След няколко разочарования обаче спрях да поръчвам от тях, въпреки че на снимки моделите изхлеждат супер.

Общи условия

Активация на акаунт