Българските бутици и брандове- мнения

• 93 485
  • 769
  •   1
Отговори
# 555
Точно една съфорумка доста страници назад се беше оплакала от сако на Авин.

Аз мога да кажа, че якето-сако от изкуствена кожа, дето го шият от 10 години, е доста качествено. Много издръжлива “мушама”.

Наскоро писах, че си поръчах една блуза трико - естра качество. Един зимен пуловер беше пълна гадост. Та шарено е при Авин положението, малко шият от каквото им попадне и както смогнат. Може би ще е най-добре да се гледат наживо нещата, но в Пловдив нямат магазин

# 556
Аз съм фен на Кензол, имам всичко - рокли, костюм, ризи, тениски. Викаги като се прибирам си вземам по няколко неща поне, до сега оплаквания не съм имала.Кожа не съм купувала при тях, не знам каква е, нося само естествена на компании, които произвеждат само кожени облека.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 05:26 от GlowFlow

# 557
  • София
Кензол няма да е зле да разчупят и да вкарат съвременни модели. Претенции за качеството им нямам, но ако имат интерес да привлекат и млади клиенти трябва да работят в тази посока. Аз поне не искам да си добавям години, навличайки се в старовремски рокли и костюми, колкото и да са качествени.

Това писах преди няколко страници, или са застинали в 98 или са Джофра и Николет колекшън или каквото там беше. Стрина Калина срещу палячо.

# 558
Точно това, Pink Dress Simple Smile И аз много си го харесвам моето, това ми е първата находка от Авин и заради такива модели продължавам да ги преглеждам, макар че съм имала и разочарования Simple Smile

На теб ти седи супер яко Simple Smile Със здраве да си го носиш

# 559
Да похваля чантата на Зарена, изглежда много по-добре отколкото на сайта. Качеството е перфектно.
Много благодаря за споделените добри отзиви тук, както и за кода за намаление 20% от редовната цена (още е валиден)
Малкият син ми избра тази, качвам няколко снимки, за да може да се придобие представа  за изработката

# 560
Чудна е, честита!
Тя изглежда обаче доста по- различна от сайта, там е бяла и само горе пръскана. Така обаче е още по-хубава. Чудя се и аз да си купя една, докато е валиден кода на Галя. Колко е голяма, какво побира? Малко май ще ми е малка.

# 561
Благодаря Денси!
Да, по-шарена е от снимката на сайта, предполагам всяка е различно напръскана.
Много е хубава, аз бих я поръчала на твое място, а ако не ти е достатъчно голяма може да я върнеш. Сега я тествах - събира среден размер обемен портфейл, слънчеви очила Rayban в калъф, голямо шише Cinema, сет документи, червило, огледалце, ключове, пакетче хартиени носни кърпички.
Малко съжалявам че не поръчах и черната, а вече е изчерпана, но поръчах една синьо-зелена за подарък.

# 562
Много благодаря.❤

# 563
  • София
Разкошна е чантата, Al Georgieva. Ще ги разгледам със сигурност.

# 564
  • София
Една симпатична рокля на Vivel от днес, харесва ми, но е вискоза. Защо не качват цялата колекция наведнъж, а всеки ден по малко. Вече ми е рутина да ги проверявам ежедневно.

Vivel рокля Boho Orienta

# 565
Lizia, много е красива роклята и аз ги следя и ѝ се чудя на тази рокля Simple Smile Яд ме е, че изпуснах една бяла дантелена преди 10тина дни. Изобщо не мога да им хвана логиката на Вивел. А че ще повторят нещо изчерпано, изобщо не разчитам

# 566
  • София
Не, те не повтарят никога. Вече всеки ден ги проверявам, обикновено качват сутрин към 10.

# 567
Vivel не повтарят, съжалявам че изпуснах тази

Подаравям една лятна рокля на Вивел, не ми стои такъв стил
Скрит текст:
Скрит текст:

допълвам: роклята е обещана, днес ще пътува Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 08:46 от Al Georgieva

# 568
  • София
Аз поръчах Бохо-то. XXS преди малко нямаше, сега се появи. Бохо роклите са им един път, другите стилове не ме привличат толкова. Писах им във Вайбър и веднага ми потвърдиха.

# 569
  • Stuck in a moment
Някой поръчвал ли е от Ароганс и доволни ли сте? Не мога да разбера в България ли ги шият или са просто по-засукани китайски дрехи...Търся рокля за повод и следя темата.

Общи условия

Активация на акаунт