Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за българските модни марки Christine Fashion и Alessa?
Кои са другите български модни марки, споменати във форума?
Какви са мненията за българските модни марки Дика и Дафне?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за българските модни марки Christine Fashion и Alessa?
Форумът съдържа различни мнения за българските модни марки. Някои потребители хвалят Alessa за нейното висококачествено облекло и дизайн, като я препоръчват като цялостна отлична опция. Въпреки това, други изразяват недоволство от високите цени и качеството, описвайки го като кичозно. За Christine Fashion се споменава, че предлага страхотни дрехи, но може да не са подходящи за ежедневно носене, а по-скоро за специални поводи.
-
Кои са другите български модни марки, споменати във форума?
-
Какви са мненията за българските модни марки Дика и Дафне?
Мненията за Дика и Дафне варират. Някои клиенти оценяват качеството на продуктите, като хвалят страхотните кройки и изработка. Въпреки това, други твърдят, че моделите на Дафне са подходящи само за специфични фигури и цените са високи. За Дика има мнения, че предлага дрехи с добро качество, но не всички стилове са подходящи за по-високи или по-дребни жени.
-
Какви са отзивите за българските модни марки Kensol и Vanya?
-
Какви са отзивите за българската модна марка Danini?
жената отиде , направо всичките неща ми ги даде да ги пробвам, дори и тя се включи да дава съвети кое би ми стояло добре и кое не. Съответно се видя , че ханша ми е широк, но за сметка на това пък талията ми е супер тънка и жената сама каза , че от тук нататък ако харесам модели при тях да не поръчвам от Интернет и телефон , а на място , за да ми взимат мерките и да преправят. Защото например панталона им ако е С , той не минава през ханша ми, а ако е М , на талията ми е огромен и фактически взимат М панталон , за да изрежат талията и става нещо между С/М .
.
Панталоните са ми страшно големи и дълги. За Мон шер - имам една рокля, която ми е любимка, но всичко друго, което съм си поръчвала се е налагало да го върна заради некачествена изработка. Есенна рокля-манто, но без подплата - еми извиняй. С две думи на снимките са много шик, но в действителност не струват високата си цена. За Кристин Фешън - имат наистина много добри идеи, но за мен използват не качествени материи и отново не слагат подплата там където е задължително да има. Топовете им не са така стегнати като на Алеса или Авин. Харесвам и Авин, но само определени неща ми стават, понякога размер S ми е голям и отново панталони и клинове избягвам. Последната ми покупка е кожено яке и съм страшно доволна. 29Desire - също мои любимци- но се налага често да скъсявам и въобще преправям. На скоро върнах една бяло-синя пола майолика, тя пък ми бе тясна, но и материята не ми хареса. Aroganss са уголемени доста размерите, но имам добро мнение за шев и кройка и материите им. Mijel - имам две роклички за които нямам забележки. Цените им са около 100 лева, но много бързо правят намаление. Конкуренцията е голяма и не спи! От Реплика са ми доста високи цените, но от намаления съм си вземала по нещо. Много качествена изработка. Карамела фешън имам само една пола, която от триенето на дамската чанта се получиха топчета. Купила съм си машинка за пилинг, но още не съм ги почистила. Corso Italia - те не внасят ли? За мен дрехите им са доста некачествени. Харесах една пола в сайта им, плюш и от горе с плисиран тюл. Хем я пробвах в магазина, но тогава не съм забелязала защипване на тюла при шиеното и чак след месец и нещо се сещам за нея. Но бе късно да я върна. Така и си стои - в шкафа с етикета. Но пък имат много добри модели. От Вивел - наистина страхотно качество - но са ми малко, ами как да кажа изглеждам по възрастна с тях. Имам една рокля и тя събира прах с етикета. Дафне - не са моя тип дрехи. Кенсол са ми доста скъпи. От Никса също си взех една дантелена рокля и нея разбира се стестнявах, чак ръкавите. Агата - варненска фирма - имат доста добри дрехи - цените са нормални и размерите си отговарят. Lucy - като им гледам сайта все си харесвам по нещо, но като посетя магазина и бързо се разколебавам. Не мога да обясна защо. Illumminee - само един кожен панталон съм си взела и съм доволна от качеството му. Но за другите им дрехи не мога да дам оценка. Крем от рози - имат много добри идеи, но върнах една рокля риза в две части - бе огромна. Това ме дразни, че в различните фирми Xs и S не отговарят. Никол Колекшън - доста крейзи мода, и високи цени бих казала, но пък имам една /и единствена/неопренова рокля с неоснователна цена за мен от 99 лева, но пък я скъсвам да я нося! Other Teory - също доста раздвижени модели, но пък много добре изработени. И високи цени! Anje - от разпродажба си взех панталон и горно боди с отворени ръкави и съм доволна от съотношението цена-качество. DPModa - имам една дантелена цвят лайм рокля, наистина отлично качество и материя, но дрехите им са отвратително скъпи, а това което предлагат може да се намери и на други места. И още един бранд Constantine - отново рокля с етикет, не че не е добре ушита, но просто не знам кога ще и дойде ред. Доста често купувам нещосамо защото много, много, изключително много ми е харесало и в същото време да си стои с етикета с година-две.... Не познавам изработката на Феде, Cocoon, Marea, Maestra / имат добри идеи, поръчах костюм от кадифе в бордо, но ми бе твърде голям/, Anorass, Cendrillon, Fotevafashion, Антония Ефтимова, Ephos fashion, Iltokoni, Ив бутик, Адикт бутик. Бельо любимците ми са Триумф, от обувки - Мартини, Ингилиз, Бианки често съм купувала. В тези малки часове на деня може и да забравя нещо, но ще се включа допънително. И на мен темата ми харесва, и сигурно ще ми е и полезна!