Българските бутици и брандове- мнения

• 93 095
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
  • Най-красивата страна
На мен ще ми е много интересно,ако има тук професионалисти да си кажат мнението по темата.
Ако може и да препоръчат магазини с хубава българска стока.

# 76
  • София
Christine fashion са качили много интересни къси гащеризони, но ако ще поръчвам, ще поръчвам до Еконт офис с пробна. Този тип дреха много, много рядко ми стои добре, а Стара Загора ми е далеч.

# 77
Lizia, с нетърпение ще очаквам мнението ти за Christine fashion. На същото мнение съм, че предлагат много раздвижени и елегантни визии, и в същото време не толкова разголени, но не ми харесва качеството им. В същност сетих се, че бях поръчала една пола Не отговаряше на номера си Xs / или пък аз трябваше да взема S, но не ми се занимаваше със замени/, че тя бе хубава като изпълнение и качество на плата.
И на мен ми грабнаха окото тези нови гащеризони!

# 78
Верно ли си си купила тая пола за 89 лв?

# 79
И аз си харесах гащеризон от Кристине Фешън, но не ми се вписвст в ежедневния стил. Доходи ми се на официално тържество 😀😀😀

# 80
  • София
Мен ме изкушава този Jardin, но мога да предвидя поне 4 проблема: лесно мачкане, отстрани зеещо под мишниците (много ме дразни това, макар че е поправимо), твърде отворено отпред - имам подобен и се налага да го затварям с безопасна игла, дъното да отиде твърде надолу (аз съм ниска), и т.н. Още се колебая.

# 81
# 82
Верно ли си си купила тая пола за 89 лв?
Верно! Blush  Но я върнах, бе ми тясна. Ако дадена дреха е изпипана както трябва, съм склонна да платя дори и по висока цена, но естествено, че в разумни граници. Забелязала съм, че дали ще е панталон, рокля, гащеризон... започват около 120 лева. Желая да си купя нещо от масовите брандове из нашите молове, но повечето материи са изкуственяк, прозират, избеляват и т.н. Да, евтини са и естествено, че понякога успявам да си намеря нещо /тениски/ най-вече и дънкови панталонки. Но винаги се радвам, ако си купя нещо и изгодно Blush
Още един БГ сайт - Friends Fashion - първоначално нищо не ме грабва, но има едно-две попадения:
https://friendsfashion.bg/gasherizon-bordo-cherven
А това рокле-комбинезон си го поръчах, но бе за стесняване в торса, а пък ми бе тясно в гръдната обиколка. Реших да си го ушия.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Ателиани ги бях заглеждала, когато бях решила да си шия дълги рокли, но после се отказах.
Относно Muse Shop - преди известно време много ме привлекоха закачливите им идеи, свежи изпълнения. И се сдобих с това https://www.facebook.com/museshopverne/photos/a.723797004371056/ … ype=3&theater
и тази за дъщеря ми, пак със същото коланче.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 15:00 от Pink Dress

# 83
Lizia, с нетърпение ще очаквам мнението ти за Christine fashion. На същото мнение съм, че предлагат много раздвижени и елегантни визии, и в същото време не толкова разголени, но не ми харесва качеството им. В същност сетих се, че бях поръчала една пола Не отговаряше на номера си Xs / или пък аз трябваше да взема S, но не ми се занимаваше със замени/, че тя бе хубава като изпълнение и качество на плата.

Аз пък не виждам никаква разлика между всички изброени марки до сега. Всичките са долу горе един стил.

# 84

Аз пък не виждам никаква разлика между всички изброени марки до сега. Всичките са долу горе един стил.

G.Savova, между всички изброени марки от мен или въобще в темата? Аз мога да споделям опит и мнения за марки, които на мен ми допадат и да, съответно са в един стил. Няма как да коментирам Блага Благоева, Данини, Дафне, Дика и всички тип "Арда Русе" понеже не ми харесват моделите им, просто ме състаряват.

# 85
Защо пък теб?
За мен всички споменати до тук марки си приличат с много малко разлики.

# 86
  • София
Видях интересна марка, излезе ми реклама във фейсбук - Issy by Silvia, някой поръчвал ли е от тях? Обещах, че ще отида тези дни да премеря един от гащеризоните в синьо (такава мания са ми тези гащеризони и много ме яд, че не ми стоят). Продават се в Go Stylish на Христо Белчев в София и онлайн.

# 87
  • Виена
Много ми хареса сравнението с Арда Русе Simple Smile Аз съм фен, наобикалям ги когато съм в Русе, веднъж на 5 години купувам нещо. Вярно е, че посочените младежки и онлайн са много сходни, но пък отворете примерно среден клас немски онлайн магазини, и там е едно и също. Отражение на разбиранията да красота, удобство и практичност. Българка ще хареса и купи гащеризона с дантелената горна част и панделката с камък сваровски. Практичната германка ще го подмине рязко, защото е неудобен за събличане в тоалетната и ще трябва специализирано почистване. 25 годишните ще вземат мини рокля с тюл, аз не бих й намерила приложение в моето ежедневие. Все пак има и универсални дрехи и според мен Кенсол са едни от малкото, които предлагат такива

# 88
Разгледах на Кенсол връхните дрехи, ужасно скъпи за това което предлагат. В чужбина също има такива връхни дрехи, но обикновено са в евтини магазини.
Хвърлих едно око и на роклите, секретатарски стил, шарении тип Дискардед, малко по- официални рокли и други които се чудя дали изобщо имат дизайнер.

# 89
  • Виена
Савова, дай моля те пример ти от кои български марки си доволна, ако отговарят на критериите ти, веднага си купувам. С най-добро чувство го казвам

Общи условия

Активация на акаунт