Българските бутици и брандове- мнения

• 96 106
  • 769
  •   1
Отговори
# 585
Попадна ми тази тема, въпреки, че не съм голям фен на българските марки, специално от тази фирма за йога и спортни облекла имам някои неща и съм доволна от моделите, материите и принтовете, на това което съм взела:

https://gobewear.com/

# 586
Панталонът в комплект със сакото със същия принт дава вид на пижама, но като го нося самостоятелно с нещо друго, не е никак зле. Макар че и сакото ме кефи, и може би ще го взема и него. 😀

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 21:54 от kalina_pehlivanova

# 587
Стои ти чудесно, ani_d! Purple Heart
Някой с опит с този български произвозител на ризи?
https://vegea-bg.com/collections/damski-rizi-slim-fit
Благодаря за сайта! Бях ги забравила.
Купих си тяхна риза през 2003 г. Срам ме е да кажа колко години я носих. Страхотна материя, отлична изработка!

# 588
Взех си бански на Paramidona, така става като човек чете тук🙂
Страхотни са 😎
Благодаря на всички, че споделяте за добрите български марки Flowers Tulip
тези два модела си избрах, и двата стоят страхотно, материите са като на хай марките, ушити са перфектно. Бански нося S, но тук в темата прочетох че са умалени и взех М, паснаха ми идеално.
Това е първия ми цял бански, не нося, но този е толкова красив, че вече ще нося 😎

Последна редакция: сб, 21 май 2022, 15:27 от Al Georgieva

# 589
Ако искате розовия бански да запази цвета си, не влизайте в солена или хлорирана вода - личен опит. Simple Smile

# 590
Тоест: Стойте извън водата с този бански?

# 591
Благодаря за информацията Simple Smile
Ще го пазя (е, поне в началото) много е красиво това розово-виолетово

Ще си нося за влизане в морето на О'Нийл триъгълниците, които са спешъл технология като плат и прекръстосване и се лепват за тялото ти като са мокри - няма шанс да излезеш от водата и триъгълниците на горнището да са на гърба ти Grinning

# 592
Разоряващо ми действате и на мен!!! Ще хвърля едно око отново на Парамидона Grinning

# 593
Pink Dress,
дойдоха с опция преглед и тест, което е добре.

# 594
Парамодона често пуска кодове за отстъпки. На мен ми изпратиха наскоро по мейл код CART20 за 20 % отстъпка. Ако искате, пробвайте дали ще стане, аз няма да го използвам, не ми трябват бански в момента. А веднъж дори им писах в инстаграма имат ли активен код и те веднага ми пуснаха за - 10 процента. Тези дни пък имаше код NIGHT30 за нощно пазаруване от 23 часа до 8 сутринта. 😃 Така че следете.
Даже в момента има 20 % намаление на цели бански.

# 595
Тази неделя се оказа пазарен ден Simple Smile Само бг марки, от всички поръчвам за 1ви път:

Питах тук за тези бански, обаче май никой не ги е пробвал. Поръчах този, но в бяло:

Пламенна̀ отдавна им се каня и тази рокля от новата колекция вече ме грабна:

Имат програма за лоялни клиенти

Тюлена пола от Верне, която ми трябва за повод:

Надявам се да са ми успешни покупките Simple Smile

Отделно поръчах 3-4 неща от V’zaro, голяма фенка съм им. Късно обаче разбрах, че и те имат програма за лоялни клиенти, щях да съм понатрупала бонуси, но нищо

# 596
Тази неделя се оказа пазарен ден Simple Smile Само бг марки, от всички поръчвам за 1ви път:

Питах тук за тези бански, обаче май никой не ги е пробвал. Поръчах този, но в бяло:

Пламенна̀ отдавна им се каня и тази рокля от новата колекция вече ме грабна:

Имат програма за лоялни клиенти

Тюлена пола от Верне, която ми трябва за повод:

Надявам се да са ми успешни покупките Simple Smile

Отделно поръчах 3-4 неща от V’zaro, голяма фенка съм им. Късно обаче разбрах, че и те имат програма за лоялни клиенти, щях да съм понатрупала бонуси, но нищо
Може ли линк за банския

# 597
# 598
Благодаря Simple Smile

# 599
Днес си взех тази рокля от vzaro. Мисля, че това ще е любимата ми бяла рокля за това лято. Лен с памучна подплата - препоръчвам

Общи условия

Активация на акаунт