Българските бутици и брандове- мнения

• 96 101
  • 769
  •   1
Отговори
# 615
Риза и пола на Love by Iris

# 616
Много благодаря за бързия отговор, значи ще поръчам ☺

Ал, и тук да ти кажа - прекрасна си. 🤗

# 617
Ал, заслужено си получаваш комплиментите из темите! Heart
Каквото и да облечеш ти стои перфектно!
Нищо нямам от Юнона, каня се да посетя техен магазин. Едно ме дразни при тях - едрото, гръмко и показно брандиране.

# 618
Много сте мили момичета Heart
Споделям, защото по мое мнение си струват много от българските брандове, а и да се види как стои реално.

Бях в магазина на Юнона миналата седмица, харесаха ми някои неща, но точно на тях материите им малко-малко не са моите....ще ходя пак де Grinning

# 619
А от Sara Sweidan какво ви е впечатлението? Поръчвали ли сте?

# 620
  • София
Имам желание да поръчам от Sara Sweidan една лилава ленена рокля, но е цялата с едни огромни копчета, които ме ужасяват, така че не мога да дам впечатления: Purple Lilac Sara Sweidan

# 621
Спести си парите. Роклята от кръста на долу е ужасяваща.

Ал Георгиева, добре ти седи, но не е ли малко официално?

# 622
Тази лилавата рокля за каква фигура е мислена? Хем като за широки рамене и голям бюст, хем се отваря супер много отпред?
Ал, тези цветове ти отиват много повече от тъмно синьо и черно, които показваше досега.

# 623
DzhuliB,
за Кристин е писано доста назад в темата. Не всички отзиви са добри, имаше бая връщания. Аз оставам с впечатлението от коментарите, че е малко на късмет с материите и изпълнението.

# 624
Имам желание да поръчам от Sara Sweidan една лилава ленена рокля, но е цялата с едни огромни копчета, които ме ужасяват, така че не мога да дам впечатления: Purple Lilac Sara Sweidan

На мен ми изглежда много хубава роклята и копчетата в никакъв случай не ги намирам за огромни. Simple Smile

# 625
Ал Георгиева, добре ти седи, но не е ли малко официално?
Савова, твоите думи, че ми стои добре е като да си ме качила на почетното първо място и да си ми сложила златна коронка 😀🙃 шегувам се

малко е официално, но не съвсем, защото е от памук. Бях в тон със събитието - жените с цветни рокли, мъжете с костюми

killpop, Благодаря! ❤️
Права си, по добре ми стоят такива цветове, но тъмните са консервативни, приемат се добре и се чувствам добре с тях.

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 14:56 от Al Georgieva

# 626
Ал, честити ирисчета, със здраве да си ги носиш. Взаимно се красите Simple Smile

Да докладвам по моите бг модни похождения напоследък:
От Plàmenna добре мина връщането/заменянето. С изключения на факта, че връщането беше за моя сметка, което вероятно е описано в условията на сайта, други забележки нямам. Замених оранжевата рокля с този син солей:

Допълних си до сумата и с това коланче:

И двете ми харесват и нямам забележки. От роклята даже съм очарована. За този сезон май приключих с този бранд. За нови колекции ще съм с едно наум. Явно и при Пламенна е на късмет с материата и изработката Simple Smile

Тюлената ми пола от Verne също дойде:

Прозира, както се вижда и на снимката. Не ми е нерешим проблем, но можеше и да не прозира ако подплатата не беше толкова нискобюджетна. Като за бранд, които се занимава основно с тюлени поли, можеше да го помислят. Цената беше 115 лв.
И хубавото за накрая: 2 топа от Vzaro:

И двата много ми харесват, нямам забележки. Белият ленен май ще ми стане любим от този тип. Много им е хубав ленът.
Като цяло Vzaro са от малкото брандове, при които съм редовна в пазаруването и засега не съм оставала разочарована от материите, кройките или изпълнението.

# 627
Танчитка благодаря, явно ще е проба -грешка.
Много харесах една рокля и мисля, че е идеална за един повод. Надявам се всичко да е наред, а ако не е да нямам проблеми с връщането.
Много ми се искаше като купувам нещо да е от физически магазин за да пробвам и огледам, но не ми се ходи до Стара Загора.

Ако поръчам ще дам отзиви.

# 628
Нетърпелива съм за V'zaro, на 25 май ми се обадиха за потвърждение и казаха 7-10 дни, та сега броя дните Grinning

Танчитка, блузите са красиви 🙂

# 629
От Vzaro имам тениски от 2020 г, бях скептична, че са обикнквен памук(даже дебел за лятото) с апликация/брошка за 40 лв, но ми станаха много любими, семпли, с всичко се връзва. Да похваля Junona, явно това е моят бранд като стил, материи, пасване.

Общи условия

Активация на акаунт