Бъдещата мама започва да се пита, кога ли ДЕКЕМВРИйче ще започне да я рита ? {тема 5/2020}

• 31 312
  • 767
  •   1
Отговори
# 105
Не приемат с ваучер, само плащане при доставката и това е...
Вариантът е да я оставим опакована с кашон в детската стая, за да не събира прах 4 месеца ... Детската стая си е празна. Обаче майка ми пак лудна - да сме били купували декември кошара...
Графикът за август ни е пълен - гражданският ни брак, 4 рожд. дни на роднини, септември - 2 рд на близки приятелки,ноември - 2 именни дни и 2 рд, декември - раждане и рд на роднина Grinning Тази година ми е щура и пълна, не мога да си почина макар че съм съкратена. Всеки месец ходя за подпис Grinning
Вярвам и съм убедена, че повечето мами са с отличен график - пълен с почивки

Форевър, ако чак толкова не могат да отложат покупката,или да я направят с ваучер някак си,да е сигурна и платена и да седи в магазина,то ако я вземете я приберете някъде другаде. Например в някоя роднина,майка,баба,чичо тнт. Да не е у вас да я гледаш. Предполагам , че ще е в кашони и ако няма вече къде да си седи в кашоните и тва е.

# 106
  • София
скруби, някои от момичетата на регистратура са много зле. Аз най-редовно се карам и разправям за нещо.

# 107
Форевър,вие още не сте се разбрали с таз майка явно .......
А иначе и аз не бих купувала рано,но ако седи в кашони ОК.
А за рождени дни и празници, спокойно бих ги пропуснала с извинението за я корона, я бременност и че ти се лежи и тнт. Не си длъжна на всеки да отидеш на РД.

Излезна ми,че днес има намаление в този сайт за козметика. Някой може да си хареса нещо.
https://kidso.bg/campaign-colorful-friday/?utm_source=facebook&a … or_friday_direct#

# 108
Никога няма да се разбирам с нея, защото е свикнала всичките да й угаждат, само аз не - бунтарката на семейството. Няма как да ги пропусна р. им дни, ще има яяяяко сърдене... но на приятелките ми ще ги пропусна.
Ще помоля кумовете да ни ги купят в началото на септември щом толкова им е зор да не е преди сватбата им, за да има по - малко прах така.
О, ще видя сайта за козметика.

Форевър,вие още не сте се разбрали с таз майка явно .......
А иначе и аз не бих купувала рано,но ако седи в кашони ОК.
А за рождени дни и празници, спокойно бих ги пропуснала с извинението за я корона, я бременност и че ти се лежи и тнт. Не си длъжна на всеки да отидеш на РД.

Излезна ми,че днес има намаление в този сайт за козметика. Някой може да си хареса нещо.
https://kidso.bg/campaign-colorful-friday/?utm_source=facebook&a … or_friday_direct#

# 109
Здравейте, дами, как сте?
Аз всяка вечер имам усещането, че нещо ми се качва по хранопровода и не е ок усещането...
Водят ме в 18 г.с.+5 дни
Много се чудя за едно нещо... нали другият месец съм на граждански брак, кумовете искат да ни купят преди брака ни подарък за бебката - кошара.  Да се съглася ли или да им кажа примерно през октомври да ни я купят? Ама те имат сватба през ноември и не е много добре преди тяхната сватба да ни купят подарък, защото ние сме им кумове Grinning Моят мъж е съгласен да ни купят другият месец и да стои опакована в детската стая. Той ми каза, че има една приказка, че всичко може да се случи - може в 7 - мия месец да се роди или в 9 - тия месец, да очакваме неочакваното.
Вие какво мислите, дайте ми съвет...
Ние си купихме количка, а като ремонтираме детската ще вземем и обзавеждане, за да е готова. Мисля, че не е проблем да ви подаря кошарата. Мамите с второ и трето дете си имат разни неща от по-големите и не вярвам да ги изхвърлят. 😊 😉

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 11:18 от Borovinka11

# 110
  • Sofia
Здравейте, дами, как сте?
Аз всяка вечер имам усещането, че нещо ми се качва по хранопровода и не е ок усещането...
Водят ме в 18 г.с.+5 дни
Много се чудя за едно нещо... нали другият месец съм на граждански брак, кумовете искат да ни купят преди брака ни подарък за бебката - кошара.  Да се съглася ли или да им кажа примерно през октомври да ни я купят? Ама те имат сватба през ноември и не е много добре преди тяхната сватба да ни купят подарък, защото ние сме им кумове Grinning Моят мъж е съгласен да ни купят другият месец и да стои опакована в детската стая. Той ми каза, че има една приказка, че всичко може да се случи - може в 7 - мия месец да се роди или в 9 - тия месец, да очакваме неочакваното.
Вие какво мислите, дайте ми съвет...
Аз нещо не разбрах. Искат да ви вземат кошара като сватбен подарък?
Ако е така - странно ми се струва. Това е вещ, която няма да се ползва повече от няколко месеца. За мен такъв подарък трябва да има повече стойност.. Колкото до суеверието - по всяко време може да стане нещо, въпрос на народопсихология - на запад от момента на положителния тест купуват разни неща и правят бебешки партита Simple Smile Мисли положително и не се натоварвай с такива поверия 🙂

# 111
  • София
Привет, момичета,
Има ли някоя бъдеща мама, която идната седмица е на ФМ при д-р Чавеева в Щерев?

# 112
Жанинче, аз го разбирам кошара- като легло,което може да се ползва до 7 годишна възраст на детето поне.

# 113
  • Sofia
Жанинче, аз го разбирам кошара- като легло,което може да се ползва до 7 годишна възраст на детето поне.
И пак..

# 114
Привет, момичета,
Има ли някоя бъдеща мама, която идната седмица е на ФМ при д-р Чавеева в Щерев?
Аз съм, в четвъртък от 8 сутринта 😊 Ти?

# 115
Аз да ви кажа, за първото дете, всичко бях купила, още 5-6  месец, че после не бях сигурна дали ще ми се ходи по магазини, бях изпрала и изгладила в 8ми месец всичко, бутилките ми ми бяха пригоотвени, чантата за болницата, всичко! Беше ми безкрайно спокойно, като се прибрахме .Никой не е пазарувал вместо мен, всичко знаех, къде ми е...та различни хора, различни разбирания, исках да кажа, че най-добре е да правите така, както на вас ви е добре, майките и свекървите да се оправят...

# 116
По темата да се включа и аз .С първото дете всичко си бях приготвила,купила,изпрала,изгладила и беше готово не изпитвах никакви притеснения.Не съм суеверна ,количката стоя опакована на балкона 3 месеца,купихме на промоция.Не мога да разнасям разни вещи по къщите.Различни хора ,различни стилове на живот.Важното е майката да е спокойна,нищо друго няма значение.
Много се чудим дали да ходим другата седмица на море в Гърция ,имаме резервирана почивка.Баткото прави 2 години на 01.08 и искахме да сме на мястото на което се запознахме с баща му.Доктора каза,че мога само да не стоя на жегата и да не прекалявам във водата.Нещо ме притеснява този тест...да не пипна нещо докато се редя в лаболаторията...

За кой ли път темата е страхотна!

# 117
Правилно, права си, на едно мнение сме. Сега съм в 5 - ти месец. Говорих с кума да излезем за кошара когато съм в 6 - тия месец и да е в кашон в детската стая. Дрешки ще купя в 8 - мия месец. Моят мъж няма да се оправи сам без мен ако ще купува нещата след като родя, за всяко нещо ще ми праща снимки и видеа дали става или не, така ще се изтормозя Grinning Или пък ако майка ми отиде с мъжа ми на покупки, той  ще се изнерви покрай нея, защото тя ще купи по нейн вкус. Затова искам всичко да ми е готово преди да родя без никаква родителска намеса.
Има мами, които искат с родителите си да купуват или пращат мъжа си да купува. После има - защо това, защо онова сте взели.
Поздрави Heart

Аз да ви кажа, за първото дете, всичко бях купила, още 5-6  месец, че после не бях сигурна дали ще ми се ходи по магазини, бях изпрала и изгладила в 8ми месец всичко, бутилките ми ми бяха пригоотвени, чантата за болницата, всичко! Беше ми безкрайно спокойно, като се прибрахме .Никой не е пазарувал вместо мен, всичко знаех, къде ми е...та различни хора, различни разбирания, исках да кажа, че най-добре е да правите така, както на вас ви е добре, майките и свекървите да се оправят...

По темата да се включа и аз .С първото дете всичко си бях приготвила,купила,изпрала,изгладила и беше готово не изпитвах никакви притеснения.Не съм суеверна ,количката стоя опакована на балкона 3 месеца,купихме на промоция.Не мога да разнасям разни вещи по къщите.Различни хора ,различни стилове на живот.Важното е майката да е спокойна,нищо друго няма значение.
Много се чудим дали да ходим другата седмица на море в Гърция ,имаме резервирана почивка.Баткото прави 2 години на 01.08 и искахме да сме на мястото на което се запознахме с баща му.Доктора каза,че мога само да не стоя на жегата и да не прекалявам във водата.Нещо ме притеснява този тест...да не пипна нещо докато се редя в лаболаторията...

За кой ли път темата е страхотна!

Пак сме на едно мнение, радвам се да видя, че има хора, които мислят като мен. Радвам се, че си намерила спокойствие. Приятно и незабравимо изкарване в Гърция ако ще ходите Heart

# 118
Да ви се похваля, снощи за първи път усетих бебка, беше прекрасно, така се развълнувах, че се разплаках от щастие! Днес също мърдаше леко по обяд. Откакто я видях съм влюбена! Heart Eyes
 Иначе за покупките, след сватбата тръгваме по магазините, всичко ще си купим. В момента има страхотни намаления на бебешки неща. Предстои ни ремонт на бебешката стая и в момента, в който е готова ще я обзаведем напълно. Аз не вярвам в тези суеверия да не се купува нищо предварително или да не стоят нещата вкъщи, ако са купени по-рано. Бабите вече накупиха разни дрешки, всички са страхотни и съм им много благодарна, защото това е огромно улеснение за мен.

# 119
Да, чувството да усещаш бебето вътре, е незабравимо Heart Аз усещам бебка от седмици, първоначално бяха като пеперуди, а сега я усещам повече.
Кога ви е сватбата? Явно с бабите имате еднакъв вкус, честито Grinning Heart по принцип е голямо улеснение, така е.
Бебето няма ли да спи първоначално при вас?
Бебката ще спи при нас в кошара, а детската стая ще се ползва за кърмене и за смяна на памперси, за да не пречим таткото през нощта, а на мен ми трябва осветление Grinning

Мами, вие кога ще отделяте бебето от вас и да бъде в детската стая?

Да ви се похваля, снощи за първи път усетих бебка, беше прекрасно, така се развълнувах, че се разплаках от щастие! Днес също мърдаше леко по обяд. Откакто я видях съм влюбена! Heart Eyes
 Иначе за покупките, след сватбата тръгваме по магазините, всичко ще си купим. В момента има страхотни намаления на бебешки неща. Предстои ни ремонт на бебешката стая и в момента, в който е готова ще я обзаведем напълно. Аз не вярвам в тези суеверия да не се купува нищо предварително или да не стоят нещата вкъщи, ако са купени по-рано. Бабите вече накупиха разни дрешки, всички са страхотни и съм им много благодарна, защото това е огромно улеснение за мен.

Общи условия

Активация на акаунт