Бъдещата мама започва да се пита, кога ли ДЕКЕМВРИйче ще започне да я рита ? {тема 5/2020}

• 31 345
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
Джена, честито! Щастлив семеен живот с много любов и красиви моменти ❤
Рейв, каква хубава снимка имаш на бебинка 🥰

# 181
Rave, прекрасна ехографска снимка имаш Heart Много нежно лице има бебчето

# 182
Джена , честито❤️
Рейв, снимката е много хубава!
Скруби, ще пробвам това с дъските като се прибера, че сега сме уж на почивка на море 😆 А аз цял ден на легло и не мога да мръдна. Чудни сме! Взех един парацетамол, намазах се с охлаждащ гел(казаха, че до седми месец може , после не е препоръчително) и правя някакви лека упражнения , които ММ намери в ютуб.  Ако ползвате гел за мазане, внимавайте какъв е . Свекървата ми даде някакъв, който се оказа загряващ и се прецаках още повече. Ревала до 4ч сутринта от болки,снимам висок праг на търпимост, чак ММ мислеше в спешното да ме води.

# 183
Джена, пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот! Flowers Bouquet

Рейв, много хубава снимка на бебка!
Момичета, относно гъбите и антибиотиците, приемате ли пробиотици?
Аз, преди бременността лекувах много гъби. Приемах Лактофлор и синбиотик Феми Флора. Лактофлор, продъжих да приемам 1 месец след лечение с АБ, а Феми Флора(тя е за добра вагинална флора) до 3-ти месец от бременността. За да не рецидивират гъбите.

# 184
  • София
Благодаря ви, момичета. Hug Blush

Аз също съм на Лактофлор...

# 185
Лактофлор по колко пиете на ден? Имам две кутии в хладилника.Трябва да видя коя е по- новата и да я изпия... Ама то нищо не прави,трябва да се пие продължително.

# 186
  • София
Аз го пия 2х1.

# 187
Джена, честито! Много щастие!
За дископатията - без претоварване, но си трябват редовни упражнения.
За гъбите на изгубен - вероятно гледат количеството. Ако са единични, може би затова казват, че е ок. За такъв случай препроръчват клотримазол гел.

# 188
Лактофлор по колко пиете на ден? Имам две кутии в хладилника.Трябва да видя коя е по- новата и да я изпия... Ама то нищо не прави,трябва да се пие продължително.

Аз пиех 3×1,час преди прима на АБ. И след като ми свърши АБ, един месец като Рейв 2 ×1.

# 189
Джена,честито.

Момичета остава ми около седмица в Бг. Утре ще направя и последен ехограф преди да тръгна.

Искам да попитам има ли някоя от вас остри прерязвания в корема като сменя позата( примерно от лявата страна на дясната) или като се изкашля?
Утре все пак ще попитам и докторката де.

# 190
Благодаря ви за пожеланията, мами Purple Heart не направихме изненада с разкриването на пола, имахме моминско и ергенско парти преди няколко дни и двамата с ММ толкова се вълнувахме, че казахме на всички.

# 191
Джена,честито.

Момичета остава ми около седмица в Бг. Утре ще направя и последен ехограф преди да тръгна.

Искам да попитам има ли някоя от вас остри прерязвания в корема като сменя позата( примерно от лявата страна на дясната) или като се изкашля?
Утре все пак ще попитам и докторката де.
За прерязванията да,явно някакви жили се опъват.Особено ако се изкашлям изведнъж,или изкихам. Умирам от болка после.
Къде ще пътуваш?
Аз взех да гледам за почивки,ми то хич не е евтино,криза- мриза,нищо не е намалено, та да иде човек. Остава си по- евтино да идеш в Гърция. Ама до там не ми се пътува сега. Догодина живот и здраве.
И вместо да дадат на повечето народ ваучери,къде отидоха тез пари незнам.
На позната в Германия са и платили 6000 евро че не е на работа. А тук нищо няма за народа.

# 192
  • София
изгубен, абсолютно. И аз съм със същите впечатления.
А иначе по новините се тръби, че са намалени цените...

После пак ще се чудят защо хората за поредно лято са в Гърция - въпреки чакането по граници и въпреки че им искат задължителен тест. Rolling Eyes

# 193
Джена, да се включа и аз с пожеланията - бъдете много щастливи и сплотени! ❤️💙

Рейвче, браво на теб и малката принцеса, иска да си мама-манекенка. 😎

И аз днес бях на ФМ, моето момче е цели 515 гр. Продължава да си расте с една седмица напред и май-май вместо декемврийче ще си имам ноевмрийче. 😬😂

# 194
  • Варна
Ellina90
Аз съм със спина бифида и дискова. Страдам от 18 годишна и съм минала през доста обезболяващи, инжекции и рехабилитация. Стигнах до заключение за себе се, че дълготрайно помага:
- ежедневни тренировки (на мен ми стигаха 15-20мин на ден) за превантивна мярка
- при схващане и възпалени- много коластра и скенар терапия 10 процедури. На втория ден ходя и то почти права.
Преди време бях пробвала и едни хомеопатични инжекции Discus compositum N, но много трудно се добрах до тях и не ме отпуснаха бързо.

Честито Джена! Бъдете здрави и се обичайте безкрайно!

Насочи ме следящата АГ към фетална ехография. Нещо се разминава информацията, която намирам за г.с, в която трябва да се направи. Някой прави ли и в коя г.с?

Общи условия

Активация на акаунт