Бъдещата мама започва да се пита, кога ли ДЕКЕМВРИйче ще започне да я рита ? {тема 5/2020}

• 31 340
  • 767
  •   1
Отговори
# 165
Ели, добре си спомняш. И аз съм с дископатия. Преди забременяването си я ликвидирах на 100% с 30 лицеви опори и 100 коремни преси всяка сутрин......после нищо не ме боли цял ден. Като забременях тръгнах на водна гимнастика -  там правих всичко без упражненията за корем и наистина с ръка на сърцето казвам , че много помага. Сега установих, че е много важно на какво спя. Ако от спането започне да боли кръста, значи цял ден ще е ужас. Ама не се смейте,  заимствала съм го от баща ми, на който се подигравах за това няколко години. От бриколажа или практикера си изрязвате една дъска с размера на матрака , дебела два пръста. Слагате я върху матрака и върху нея един топ матрак и спите с много ниска възглавница. В началото бе странно,  но това ми помага и то много. Аз спя на кревата на детето,  а детето сега спи при съпруга ми.

# 166
Днес ми се обадиха за резултата от микробиологията. Казаха ми, че е чиста и всичко е наред.
Аз обаче в събота ,понеже имам достъп до онлайн резултатите и  с профил и код си проверих и пишеше Кандида Албиканс. И директно си попитах,понеже съм видяла резултата. Ами викат той доктора каза, че всичко е наред.Спокойно.
Та сега с резултат Кандида ,а доктора казва всичко наред. Чудна работа.Явно го нямат за нередно.

# 167
Снощи бях в МБАЛ Надежда в спешното. Забелязах, че всеки месец посещавам по 1 път в спешното, първият път бях паднала по корем, вторият път - катастрофа. Снощната причина е, обясних на 3 - те лекари в спешното, че от сряда до вчера имах засилващо кафяво зацапване и да не е от кръвотока в матката. Прегледаха ме вагинално и коремно, уведомиха ме, че трябва да лежа повече, никакъв полов акт, почти да не се движа (аз всеки ден имам ангажименти въпреки съкратеността) и ако имам кръв, ще ме вземат за задържане на бебето. Сега нямало опасност ако следвам указанията им. Бебката беше доста палава като я гледах на монитора Heart Успокоих се, че всичко е наред. Шийката ми е 38 мм, добре ли е?

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 12:04 от Forever_smile

# 168
Шийката ти е добре. Лежи повече. От какво е течението казаха ли? Пусни микробиология.

# 169
Не, нищо не ми казаха освен това което написах. На 5 - ти август съм на преглед при моя лекар и ще му обясня всичко това, защото той е доста изчерпателен и подробен. А на тези от спешното сякаш много не им пука. Благодаря за съвета, не съм пускала микробиология.

Шийката ти е добре. Лежи повече. От какво е течението казаха ли? Пусни микробиология.

# 170
Момичета, вчера мина моята сватба, беше страхотно! Денят беше изпълнен само с положителни емоции, споделени с най-близките ни. Доста се изморих, от 8 часа сутринта бях на крак и в 2 се предадох, прибрах се и си легнах и оставих младоженеца да се забавлява с гостите. Имахме си гостенче на 5 месеца, на нея й беше първата сватба извън корема на майка й Grinning Всичко беше много готино, сега съм бая изморена, все едно съм препила Joy

# 171
  • София
Дженна, а честито !!! TadaChampagneBalloon
Дълъг и щастлив семеен живот пожелавам ! Flowers Hibiscus
Как изненадахте гостите с новината ? Revolving Hearts

# 172
Джена, честито! Пожелавам ви дом пълен с деца и поне 100 години съвместно щастие.
Аз чакам антиеритроцитните антитела днес да излязат.
Форевър,  и на мен ми е трудно да кротувам. Не съм създадена за лежане,  кипя от енергия, но съм си казала, че това са само 4 месеца и трябва да се направи.
Изгубен,  коя е тази болница с лаборатория,  където уж имаш инфекция,  уж си здрава?

# 173
  • Sofia
И от мен честито! Бъдете щастливи и винаги гледайте в една посока!

# 174
Джена,Честито и от мен!
Бъдете здрави,сплотенни,влюбени!Много разбирателство и сбъднатости!
People Couple With Heart

# 175
Хахаха Скруби. Селена
Имам достъп до онлайн резултатите,тъй като правихме два пъти там инсеменации.
Сега се сетих и проверих.Пише Кандида.
А по телефона казват чиста. Явно сутрин докторите си преглеждат изследванията и казват. Същия доктор като бях за серклаж каза да в лекувам,сега казва нищо че няма. Явно е нормално да има кандида или мисли да я лекуване към края
Аз ако намеря Гиназол ще взема да сложа,или пък имам глобули клотримазол. Но като се знам ще съм пак с кандида след седмица.

Джена честито! Дълъг и щастлив семеен живот! Много щастие, любов, деца, и нови приключения!

# 176
  • Sofia
Изгубен, и аз съм най-добра приятелка с кандидата . Излезе ми на първата микробиология, предполагам към 36 седмица ще я чистим.

# 177
Благодаря ти, същите сме значи :д но аз имам малко време за лежане и ще се опитам това да се промени.
Джена, поздравления Flowers Hibiscus

Джена, честито! Пожелавам ви дом пълен с деца и поне 100 години съвместно щастие.
Аз чакам антиеритроцитните антитела днес да излязат.
Форевър,  и на мен ми е трудно да кротувам. Не съм създадена за лежане,  кипя от енергия, но съм си казала, че това са само 4 месеца и трябва да се направи.
Изгубен,  коя е тази болница с лаборатория,  където уж имаш инфекция,  уж си здрава?

# 178
  • София
Подозирам, че и при мен се завърнаха гъбичките. Unamused
А лекувах точно преди месец... Unamused
Сигурно от двата антибиотика дето пих.

Днес мина втората ФМ.
Моето момиче е вече 435 гр. Hands Clap
Не спря да рита през целия преглед. Blush

Всичко й е наред - кости, мозъче, сърчице, док не вижда нищо притеснително.
Плацентата е вече висока, а не гранична.
Шийката ми е 3,3 см.

И не съм качила нищо, значи дотук 1,300 кг. в 21г.с.+3. Sunglasses

Скрит текст:
Heart

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 13:34 от rave

# 179
И моята микробиология излезе днес, вече всичко е чисто. Grinning Ама с толкова медикаменти оставаше да има нещо.

Общи условия

Активация на акаунт