Бъдещата мама започва да се пита, кога ли ДЕКЕМВРИйче ще започне да я рита ? {тема 5/2020}

• 31 407
  • 767
  •   1
Отговори
# 255
Форевър, наистина ти съчувствам, но ги вкарай малко в правия път, защото ще си имаш неприятности. Тепърва ще ти се качват на главата относно грижите и възпитанието на бебчето. Днес фамилията, утре името на бебето, в други ден как да го кърмиш и т.н. Моя приятелка беше допуснала свекърва си да й се качва на главата, но тя беше толкова притеснителна и не смееше да отказва, та накрая свекито де изказвала: “ Ние като го родихме малкия ...” . Действай докато е време. Преди известно време някой ти беше написал, че ти и мъжа ти вече сте отделно семейство и вече сами взимате решения кое е най-доброто за вас. Успех !

# 256
Добро утро момичета,
Вие как сте с коса и кожа? Моята коса пада ужасно много, чак се чудя до девети месец ще ми остане ли изобщо някаква. Също така всеки ден се събуждам с някоя нова пъпка Disappointed

# 257
Добро утро! Моето момиче редовно ме побутва късно вечер или когато се събудя, но за да я усетя трябва да съм легнала по гръб. Много ми е приятно, даже понякога така възкликвам от изненада, че мъжът ми се събужда стреснат Grinning Той се мъчи да я усети, държи си ръката на корема ми, но за сега не успява, хич не е от търпеливите.
скруби, така благотодно ти завиждам за СПА-то. Ние започнахме ремонта и на "меден месец" ще ходим след 10тина дни надявам се, за съжаление не на Малдивите Joy , ама така е с пандемията, Черно море ще е.
Виктория и аз имам по някоя друга пъпка, но може и да са от жегата, с косата нямам проблеми. Hug

# 258
Допреди 1-2седмици бях с ужасни пъпки, бяха си направо като обриви - по лицето(цялото чело и бузите), деколтето и  ръцете на лакътя. Сега почти са ми разминали и се надявам да не се връщат. Относно косата капе си както преди. При все , че за една година преминах от червено на рижаво и после на русо омбре , хип не се оплаква за състоянието на косата 😆 Сега покрай бременността и бебето ще я оставя малко да си почине , само някоя друга маска и тук-там безамонячна боя

# 259
Благодаря за съветите Heart Като тийнейджърка имах проблемно акне. Да речем от 11 клас се пооправих. Имам акне само когато ми е жега, когато получавам обрив или когато съм стресирана. Но откакто съм бременна все имам по някоя нова пъпка и ми минава на следващата седмица и се появява следваща нова пъпка Grinning А косата... косата ми започна да се омазнява още на следващия ден :X Казват, че е от бременноста.

# 260
Иначе относно пъпките на мен ми облекчи положението използване на лавандулово вода (не спирт), също почнах да ползвам много леки кремове за лице, даже сега съм с един серум, който е само с разни масла и витамини. По принцип кожата ми е суха и лющеща се и с Тея пъпки става страшна красота 😬

# 261
Освен самата бременност често за косопада е виновна липсата на цинк.
Аз за сега съм добре, без пъпки и косопад, но не знам дали е защото пия цинк.
Добро утро момичета,
Вие как сте с коса и кожа? Моята коса пада ужасно много, чак се чудя до девети месец ще ми остане ли изобщо някаква. Също така всеки ден се събуждам с някоя нова пъпка Disappointed

# 262
Аз сега съм добре с кожата. По принцип имам много акне, а сега съм се изчистила,  а и косата ми забелязах, че не се омазнява така бързо. Елина и аз използвам серум, а не крем за лице и мисля, че и това ми помогна. Би ли снимала тази лавандулова вода и да кажеш къде да я търся.

# 263
Моята коса, от началото на бременността е много хубава. Омазняваше се на третия ден, но сега мога седмица да не я мия и стои добре. Дори леко се начупи Grinning
Лицето по същият начин, кожата ми бе мазна, сега е суха. Имах леки обриви, но изчезнаха. Също и се лющеше, бях като змия Joy но сега е добре, пак е суха, но мисля че откакто се мажа с кокосовото, масло спря да се лющи.

# 264
Скруби, лавандуловата вода е на Алтея, взех си я от Макаса в Бургас (имат и онлайн), а серумът е Youthful.Но лавандулова вода има в повечето големи аптеки на разни други марки, едва ли има голямо значение.

# 265
Момичета здравейте! Днес бях на ФМ най-накрая 🥳🥳🥳 Бебка е добре върви си само с 1 ден назад има си всичко и аз съм най-щастлива на света , дори ни се усмихна 😊😄

Относно косата и пъпките и аз съм в ужасно положение капе зверската , относно килограмите съм +5 и си ми натежават вече доста . Успех на всички 🌸✌

# 266
  • София
Теодора, браво за
хубавите новини ! Flowers Hibiscus
Дженна, и ММ е същия.
Никакво търпение. Unamused
Слага си ръката и иска веднага да му се обади. Е това да не е концерт по желание.
До момента я е усетил само веднъж, и то съвсем в началото, когато движенията бяха леки... Сега баш силните ритници не, защото няма търпение да стои и да чака.
А аз вярвам, че бебчетата различават допира... Аз като си сложа ръката на корема, ми отвръща веднага, а при него дори и до преди секунда да ме е спуквала от ритници, веднага спира.
Но аз си галя корема от самото начало и мисля, че ме познава. Казвам му, че трябва по-често да я гали, за да свикне и с него, ама...

Момичета, покажете коремчета. Grinning
Аз днес влизам в 6ти месец и тамън ми се падна ден за снимка. Blush

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 20:54 от rave

# 267
Ехооо, ойларипииии
Привет от прохладно Пампорово.
Днес резервирахме и се качихме Не се дишаше в Пловдив. Седях и бях с мокри бельо от жега. На климатик следобедите но вечер го спирахме да не спим на климатик.
А тук съм с горнище, чак е студено. Диша се . Тези хора тук не са усетили какво е да се изпотиш от жега.
Пътувах излегнала се на задните седалки. Но вече нямам и много много контракции, пу-пу...

Рейв супер идея със снимките. Моя телефон е за смяна и не прави хич хубави снимки, но ще се снимам утре. Или в неделя и аз влизам в 22 г.с. в неделя. Ще взема да се щракам до края.

# 268
Здравейте от Троянския балкан. Тука е прохлада.  Водата обаче е термална. Аз обаче и се радвам от шезлонга,  заради серклажа. Важното е че детето е щастливо.

# 269
Чудничкаа пупа, rave! 😍

Изгубен, skrubi, приятна почивка на вас! ❤️

Ето го и моето коремче в 19 г.с.

Общи условия

Активация на акаунт