Бъдещата мама започва да се пита, кога ли ДЕКЕМВРИйче ще започне да я рита ? {тема 5/2020}

• 31 404
  • 767
  •   1
Отговори
# 270
Ех как искам сега да съм до басейна. Лятото ще свърши, а ние още не сме опънали нашия. Другата седмица сигурно ще отида да си поискам болничен. От тая жега много взеха да ми се надуват краката.

Ето го моя корем в 19 та седмица

# 271
Мами, не се ядосвайте, винаги ще разпитват за вас...
Оня ден се изпокарах с майка ми и с баба ми по видеоразговора. Обясняваха ми с каква фамилия да съм. Първоначално искаха да съм със старата фамилия и тире с новата фамилия. Отказах им категорично, ще съм с 3. Навиха се с триста зора, НО ми казаха да съм така: ДобринскИ, казах им, че не ми харесва, звучи хем американско и хем мъжко. Казах им, че ще съм ДобринскА. Казаха ми, че става на А когато завършва на ВА, примерно: АнгелоВА, ПетроВА, ЛюбомироВА. А като не се завършвало на ВА, вече е на И.
Кажете ми кой е прав и кой не е, защото почнах да се замислям Grinning

alex2710, чудесна снимка Heart

Форевър, снимката е на Лори, ама съм я цитирала да и честитя и малко така изглежда. Наистина и е много хубава 🤗

Последна редакция: сб, 01 авг 2020, 01:43 от alex2710

# 272
Момичета пиете ли някакви витамини? Аз пия от един месец Огестан и за този месец качих 4 кг., а преди това бях качила за 4 месеца- 2 кг. Възможно ли е да от тези хапчета? Пия още и метилирана фолиева киселина. 21+6 г.с съм.
Пия вече 2ра или 3та опаковка Огестан и не съм забелязала да влияе на килограмите ми. Но определено задържам повече вода, което е нормално за бременните. Направих си експреримент и 2-3 вечери имах лека ранна вечеря и пиех по 3л вода дневно. Веднага бях около 500-600 грама надолу.
При последният преглед Док ми препоръча да наблегна на  месото, рибата, млечните продукти и пресните плодове и зеленчуци. В края на 20 г.с. съм и съм + 5кг, като последните 2-3 седмици не съм качвала.
😁 Добре че имах “дебел период” 70кг+  преди 3 години и си пазя дрехите, за да има какво да нося сега.

# 273
Добро утро
Тази вечер спахме с олекотени. Хладничко си е.
В просъница сутринта чух да си говорят че цял ден нямало да има вода. Викам си ей ся я втасахме,както ходя през пет минути до тоалетна,а и всичките сме редовни в тоалетната хахах. Тук в Пампорово съм преживявала преди две зими такова бедствие, но имаше сняг до тавана ,та претопявах сняг за тоалетната, сега няма сняг за тоалетна какво ще правим.
Ставам.....то си има вода.
Да знаете без вода  и ток си е направо бедствие.

Моя корем го имам за огромен спрямо вашите.

# 274
Изгубен, радвам се, че имате вода. Наистина би било кошмарно без...

Имаш много хубаво оформено бременно коремче 😍

# 275
Страхотни коремчета.
Ето го и моето  в 21г 4д + 8кг

# 276
Здравейте и от мен!
Ето го и моето коремче, 18 с+4 д Blush

# 277
Здравейте мамита!
Вчера бях на скан, бебето не се спря да мърда.
За жалост не пуснаха таткото с мен, затова казах на лекарката като види пола да не ми казва, а да го напише на листче, за да можем по-късно да го видим заедно с тати. Прибрахме се и го отворихме заедно - ще си имаме момче 💙💙💙 Много хубав незабравим момент! Мъжа ми щеше да се пръсне от кеф 😄

# 278
Прекрасни коремчета, момичета 🌻
Алекс честито синичко 💙

Вчера влязох с 21гс, всички ми казват, че имам огромен корем 🤷 Но не това е важното. След полунощ сложих ръката на ММ на корема ми, не че очаквах нещо да се случи, тъй като малкият е пълен кротушчо, обаче няма и минута по-късно получих първото си силно и отчетливо ритниче💙 Много мило ни стани на двамата с таткото. Сякаш мъничкият ни заяви :"Спокойно, тук съм и почвам с подвизите"😆💙

# 279
Прекрасни коремчета си имате Heart Eyes

Аз преди малко видях как корема ми помръдва заедно с бебето и ми стана толкова мило, че се разплаках.

# 280
Изгубена
Аз утре влизам в 21 г.с. и в момента моят корем е като твоя а краката са ми като щеки. Има и по-големи, спокойно! 😂

# 281
Здравейте от Троянския балкан. Тука е прохлада.  Водата обаче е термална. Аз обаче и се радвам от шезлонга,  заради серклажа. Важното е че детето е щастливо.

Скруби, къде в троянския балкан сте? И ние с ММ сме в Троян (моят роден град), но днес си направихме екскурзия до Тетевен, еко пътека" Под пръските на водопада". Беше много приятно и прохладно.
За косопад майка ми използва този шампоан:

Купих ѝ го от "Лили". След 3-4 измивания косопада ѝ почти спря.
А това е моето коремче в 22+6 г.с и + 5 кг.

# 282
Боровинка, в Алфаресорт сме. Много е хубаво.
Момичета имате прекрасни тумбачета.  Като се върна и аз ще се снимам.

# 283
Момичета, ще се пръсна от притеснение. Моля за успокоение или някакво инфо. Малко преди 20 г.с съм, чакаме момченце, засега първа бременност (успешна). Още никакво движение не съм усетила, какво се случва.. 😭 Последно бях на преглед средата на юли - фетална, всичко изглеждаше наред. Притесняват ме болките ниско вляво - обаждат се всеки ден по няколко пъти, като бодежи за по 5 сек и спират - после пак наново. Имам една неуспешна бременност предната година и всяка болка ме хвърля в паника. Моля за съвет - скоро съм на женска консултация и ще питам, но дотогава ще истерясам.

# 284
Габи, и аз като теб се шашкам на моменти и затова си взех фетален доплер от ОЛХ за 50 - 60 лв и когато ми е притеснено си го използвам да намеря пулса на бебо. Когато го чуя притеснението поотминава. А колкото до усещането е твърде субективно. Има много жени който в 20-та не го усещат.
Момичета, ще се пръсна от притеснение. Моля за успокоение или някакво инфо. Малко преди 20 г.с съм, чакаме момченце, засега първа бременност (успешна). Още никакво движение не съм усетила, какво се случва.. 😭 Последно бях на преглед средата на юли - фетална, всичко изглеждаше наред. Притесняват ме болките ниско вляво - обаждат се всеки ден по няколко пъти, като бодежи за по 5 сек и спират - после пак наново. Имам една неуспешна бременност предната година и всяка болка ме хвърля в паника. Моля за съвет - скоро съм на женска консултация и ще питам, но дотогава ще истерясам.

Общи условия

Активация на акаунт