Бъдещата мама започва да се пита, кога ли ДЕКЕМВРИйче ще започне да я рита ? {тема 5/2020}

• 31 406
  • 767
  •   1
Отговори
# 240
Мами, само да ви се похваля, чакаме малък мъж! Беше страхотен на феталната морфология, всичко с него е наред, направихме му и много сладки снимки! С таткото сме на седмото небе 💙💙💙

# 241
Ellina, аз също мисля, ще задържаш вода, не се стряскай от качването на килограми. Както сладоед казва-пий повечко вода и намали солта. Аз съм от днес  в 19 г.с и съм качила 3 кг, но забременях 49 и вече ми тежат тези 3, така че те разбирам. Според приложението, което ползвам Pregnancy + след 18-19 г.с започва задържането на вода и забавяне на метаболизма.

Dessy, аз пия Огестан от 8 г.с и по никакъв начин не ми влияе а качването на килограми.

Момичета, има намаление във Вис Виталис до 20% на определени стоки - аз лично не съм фенка на магазина, но все пак ако някой нещо си е харесал може да му е от полза.

Хубав ден на всички желая!

# 242
Мами, само да ви се похваля, чакаме малък мъж! Беше страхотен на феталната морфология, всичко с него е наред, направихме му и много сладки снимки! С таткото сме на седмото небе 💙💙💙

Честито! Blue Heart

# 243
Честито момченце Heart
За сутиените - взех си онзи ден спортен и се преродих. С моите като ги сваля преди и направо така ме боляха гърдите, но пък никога не съм имала големи, та сега ми е чудо Grinning

# 244
  • София
Аз съм със сутиените за кърмачки от Лидл.
Вече не знам дали някога ще сложа
друг сутиен. Grinning
Страшно страшно удобни !!!

# 245
Здравейте, мами!
Вчера бях на ЖК, моите деца са пораснали малко  Grinning с по 20-30 гр за седем дни. Бебо Blue Heart е 250 грама, а бебка  Heart 220грама.
Той е с предна плацента и е по - активен , тя с задна не я усещам. Шийката се е запазила, не е променена. Спяха по време на прегледа, но после нещо се разсърдиха , корема ми стоеше на една страна издут Joy  Сега съм 18+2 г. с. Док каза "Браво доволен съм" Grinning

За мамите с проблемна шийка, възстановява се от лежането и покоя.
Някъде бях чела, че се скъсява от пренатоварване. Момичета, когато влезете в нормалният си ритъм, за нищо на света не носете тежко. Най - много до 2 кг. Моят Док от самото начало ме предупреди, нищо тежко и повече почивка. Хубав ден от мен! Nature Sun With Face

# 246
Здравейте мами,
Следя темите от ден първи, но чак сега реших да се включа Blush
Казвам се Виктория на 30г с първа бременност и вече сме в 19-та седмица с моето момиче. Терминът ми е за 22.12.
Благодаря на всички ви за мненията и съветите които сте публикували,  научих адски много неща от вас. От все сърце ви желая лека бременност.
Изгубен, жената с дарителската кампания е моята леля и Бобо мой първи братовчед Simple Smile

# 247
Виктория , добре дошла 🌻

Криста и Сладолед , вероятно наистина задържам вода и ще гледам да спазвам препоръките. Вчера очите ми бяха като понички 😆

Лори , честито синичко 💙

Почнах да му пускам музика на бебо- има приятен плейлист с класическа музика в спотифай, а пък баща му снощи реши да му пускам "Шуми Марица" и "Боят настана"😆 😆😆 Направо му спряхме тока на детето

# 248
Здравей Виктория!
Радвам се, че имаме обща позната.
Аз съм Ели тя ще се сети Wink От юлски майки Wink
Добре дошла при нас!
Дано успеят с Бобо да се преборят,незнам какво ще прави ако не се съберат парите......

Днес ме ядосаха роднини на ММ. Ходиха на погребение на леля му,и брат му говорили ,разпитвали за мен,как съм,кога ще се ражда и викали,, охо скорпион ше сме видили ние скорпион какво е, и щяло да бъде изтърсак. Така се ядосах. Да си гледат тях си,може и да не е изтърсак детето ни. А и техните две деца са невъзможно невъзпитани и ужасни мрънкащи,не слушащи ги.
Проверих, че изтърсак означава последното родено дете в семейството от няколко деца,а аз нямам няколко деца, а само едно,пък и кой им е казал, че ще е последното,хахаха може и още да си имаме. Много се ядосах, че на погребение говорят за мен и то такива неща. Ние сме го чакали това дете повече от седем години.

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 20:04 от изгубен

# 249
Мами, не се ядосвайте, винаги ще разпитват за вас...
Оня ден се изпокарах с майка ми и с баба ми по видеоразговора. Обясняваха ми с каква фамилия да съм. Първоначално искаха да съм със старата фамилия и тире с новата фамилия. Отказах им категорично, ще съм с 3. Навиха се с триста зора, НО ми казаха да съм така: ДобринскИ, казах им, че не ми харесва, звучи хем американско и хем мъжко. Казах им, че ще съм ДобринскА. Казаха ми, че става на А когато завършва на ВА, примерно: АнгелоВА, ПетроВА, ЛюбомироВА. А като не се завършвало на ВА, вече е на И.
Кажете ми кой е прав и кой не е, защото почнах да се замислям Grinning

alex2710, чудесна снимка Heart

# 250
  • Sofia
Мами, не се ядосвайте, винаги ще разпитват за вас...
Оня ден се изпокарах с майка ми и с баба ми по видеоразговора. Обясняваха ми с каква фамилия да съм. Първоначално искаха да съм със старата фамилия и тире с новата фамилия. Отказах им категорично, ще съм с 3. Навиха се с триста зора, НО ми казаха да съм така: ДобринскИ, казах им, че не ми харесва, звучи хем американско и хем мъжко. Казах им, че ще съм ДобринскА. Казаха ми, че става на А когато завършва на ВА, примерно: АнгелоВА, ПетроВА, ЛюбомироВА. А като не се завършвало на ВА, вече е на И.
Кажете ми кой е прав и кой не е, защото почнах да се замислям Grinning

alex2710, чудесна снимка Heart
Когато аз се омъжвах, мама ми даде съвет в последния момент, защото има всякакви варианти. Каза ми, че според нея като взимам един мъж, трябва да го взема с всичко негово. В крайна сметка свързваме живота си, вече бях и бременна и така направих. Тирета, няколко фамилии усложняват нещата, иначе фамилията ми беше уникална, защото баща ми е българин наполовина Simple Smile
Но това е личен избор, само казвам как реших аз.

# 251
Forever smile  що не им теглиш една майна на всички дето много ти се месят и много знаят. Правиш си нещата както на ТЕБ и мъжа ти ви харесва и точка. Има един много хубав лаф "100 баби, хилаво бебе" и за мен това важи с пълна сила във всеки един аспект. Ако им позволяваш толкова да ти се месят в семейството, накрая отношенията с мъжа ти могат да пострадат

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 15:42 от ellina90

# 252
Мале Форевър. Много нахални тези твойте. И да знаеш не са прави. Аз съм СкробанскА, а мъжът ми е СкробанскИ. Направи го така, както за ТЕБ и твоята ПОЛОВИНКА най ви харесва.
Утре отиваме на Спа в балкана. То дали ще лежа в кревата или на шезлонга, все тая, но поне там ще ми е по-интересно.

# 253
Ето ме отново Grinning
Вчера мина 38 рожден ден на благовервият ми и не беше безпроблемно. Свекървата ни погостува. С две думи да обобщя сега иска като идва в нас да бъде посрещана в приветлива атмосфера (понеже съм и обидена и не и говоря и си лежах в спалнята), но така ще е за напред да свиква.
Иначе, ние запазихме столови клетки миналата година от дъщеря ми във Future health и аз съм за. Имаше клауза към договара, че ако се наложи използването им компанията отпуска 20 000 евро за необходимото лечение.
Общо взето, гледам на запазването на клетки като на нещо за което сме дали пари и се моля никога да не ни потрябват.
Skrubi, и аз имам проблем с дясното ми ухо Cold Sweat Постоянно ме сърби и се чешам с клечка за уши, та май съм го разранила доста и вече обмислям и среща с УНГ. А и твоята положителна обратна връзка от манипулацията на ухото ме нахъса да отида.
Smile, аз взех фамилията на мъжа ми с тире. На никой не се хареса, но аз така исках.
Преди години дядо ми е искал много момче, за да продължи фамилията му, но уви тате има само едно дете - мен. Прецених, че от уважение към дядо ми мога да запазя неговата фамилия.
Голямо важно стана и като записвах дъщеря ни, защото бащиното име и е без окончанието -ова и пак разбуних духовете Joy
С две думи пиши се както искаш, ти ще го носиш това име Simple Smile
А иначе дъщеря ми пролазва активно и днес ми отвори доста работа. Издебнала, че не бях заключила допълнителния механизъм за обезопасяване на тоалетката ми и всичко що е на долния рафт премина в полет, докато аз съм се мъчила с една загоряла тава на мивката.

ПП: Още не го усещам това бебе Scream

# 254
  • София
Форевър, ако моите родители или тези на ММ ни се месеха така, оооотдавна да съм прекратила всякакъв контакт с тях.
Направо ти се чудя.
Но както вече казах, работата е изпусната отдавна и тепърва предстои големия купон...след като родиш. No Mouth
Лали, да ти е жив и здрав мъжа и много да те слуша ! Champagne
Наистина ли вярваш, че някой ще ти даде 20 000 ? Thinking
Два пъти им гледах презентацията на тези Future Health и то наживо... Ами не мога да им повярвам. Flushed
Е, може би проблемът е в мен. Grinning
А това със свекървата не го схванах, какво иска, да постилате червено килимче като дойде ли ? Rolling Eyes

Моята енергия се завърна днес, напук на 40те градуса навън... И цял ден не се спрях, преди малко се прибрах. Grinning
Лекцията бе много интересна, спешни състояния и първа помощ при деца. Memo

Общи условия

Активация на акаунт