Бъдещата мама започва да се пита, кога ли ДЕКЕМВРИйче ще започне да я рита ? {тема 5/2020}

• 31 374
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Ние имаме прахосмукачка робот и съм супер доволна. След всяко хранене под масата е пълно с трохи и тя ми е незаменим помощник . Ние взехме eufy, бяха с много висока оценка в Амазон ( американска е марката)

# 406
При първа бременност в Надежда, др Михова всеки път без да питам ми правеше 3Д снимки. Сега не ми правят и даже и аз си мисля на последната ФМ да си поискам най-нахално...все пак и прегледа им е златен 110лв.
Изгубен, аз съм ти препоръчала капките на Фурнаджиев.  Аз сега по време на бременността веднъж ми се наложи да ги ползвам,  че прекалих с един климатик. Направо на мен ми действат магически.....пу пу.
За имената аз искам Самуил (Сами) или Тервел (Тери). Казах ги на ММ, той не реагира, защото трета седмица е в шок че е момченце, а не момиченце. Мони обаче предложи да е Диего ( от "Дора изследователката") или Гъмбол (от едно лудо децко по CN) Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 407
  • Sofia
При първа бременност в Надежда, др Михова всеки път без да питам ми правеше 3Д снимки. Сега не ми правят и даже и аз си мисля на последната ФМ да си поискам най-нахално...все пак и прегледа им е златен 110лв.
Изгубен, аз съм ти препоръчала капките на Фурнаджиев.  Аз сега по време на бременността веднъж ми се наложи да ги ползвам,  че прекалих с един климатик. Направо на мен ми действат магически.....пу пу.
За имената аз искам Самуил (Сами) или Тервел (Тери). Казах ги на ММ, той не реагира, защото трета седмица е в шок че е момченце, а не момиченце. Мони обаче предложи да е Диего ( от "Дора изследователката") или Гъмбол (от едно лудо децко по CN) Stuck Out Tongue Closed Eyes
Моите пък предлагат Лео, Антоан..четвърто мъжко име ми е доста трудно 🙄 явно ако питам децата , ще е на футболист..

# 408
У нас сме с робот прахосмукачка irobot rumba. Супер полезно и удобно е, не знам как съм живяла без него.
За името ми е много трудно с измислянето на мъжко такова. А още по-сложното е, че и децата ще трябва да го одобрят. Жанинче, дай жокер с твоите три мъжки имена, моля.

# 409
  • Sofia
У нас сме с робот прахосмукачка irobot rumba. Супер полезно и удобно е, не знам как съм живяла без него.
За името ми е много трудно с измислянето на мъжко такова. А още по-сложното е, че и децата ще трябва да го одобрят. Жанинче, дай жокер с твоите три мъжки имена, моля.
Децата са Алек, Калоян, Далия, Юлиан и номер пет си няма име 😁

# 410
  • София
Ава, чудна среща с една принцеса. Revolving Hearts
Габи, поискай си 3д и ще ти пуснат. Аз докато не си поисках сама, никой не се сети.

Ние с името сме готови от преди два месеца.

Аз да се похваля с чиста урина. Ееее,
най-сетне ! Чак не можах да повярвам, утрепахме я тази Ешерихия.Sunglasses
Кръвта обаче е по-зле... След месец и половина на Феро-Фолгамма, показателите не само че не са се вдигнали, ами даже са паднали още. Frowning Док сега ми изписа ампули Тотема 2х1 за 12 дни и пак ще пусна кръв.

Иначе от ФМ насам мама е качила 700 гр., общо 2 кг. от началото. Blush

# 411
Рейв, според мен трябва да приемаш витамини Б2 и Б6, защото те имат отношение към усвояването на желязото и синтеза на хемоглобин.

# 412
Здравейте Simple Smile

За запушен нос, ви препоръчвам - назална помпичка, аз лично ползвам  ClinSin Med Simple Smile това е единственото, което  ме спасява вече няколко години Simple Smile

За роботите -  ние имаме, много съм доволна,  почиства добре Simple Smile има някои места, до които не стига, но все пак за поддържане на чистота в дома е идеално Simple Smile откакто е вкъщи направо се родих.

За името, ние сме в постоянен конфликт на тази тема,  не харесваме едни и същи имена, а и съм против кръщаването на близки, мъжа ми харесва няколко имена - като почти всичките съвпадат с имената на родителите му.  Също се надявам да не вземе да се роди на термина 9ти - защото хем свекърва ми е Анна, хем ще се падне и Св. Анна Grinning

# 413
  • София
скруби, ми не знам, не е споменавала док досега. Ако и сега не се вдигнат стойностите, ще питам.

Виждам, че доста от вас имат роботи.
Става ли това нещо за косми ?
Ние сме с две кучета и се чудя дали ще ми върши работа.
Сега сме с най-обикновена прахосмукачка, но със сигурност трябва да купим нещо
по-читаво.

# 414
Зависи, има модели, които стават и такива, които по-скоро не стават.  Roomba i7 е нашият, и доста добре дърпа косми и козина.

# 415
Ава, чудна среща с една принцеса. Revolving Hearts
Габи, поискай си 3д и ще ти пуснат. Аз докато не си поисках сама, никой не се сети.

Ние с името сме готови от преди два месеца.

Аз да се похваля с чиста урина. Ееее,
най-сетне ! Чак не можах да повярвам, утрепахме я тази Ешерихия.Sunglasses
Кръвта обаче е по-зле... След месец и половина на Феро-Фолгамма, показателите не само че не са се вдигнали, ами даже са паднали още. Frowning Док сега ми изписа ампули Тотема 2х1 за 12 дни и пак ще пусна кръв.

Иначе от ФМ насам мама е качила 700 гр., общо 2 кг. от началото. Blush
Мила, кой доктор ти пусна 3Д в Надежда? И аз имам три прегледа при др. Чачева и не ми е пускала Sad Аз знам, че на тях не им трябва за да видят бебето, но като гледам снимките на познати и на мен ми се иска да имам такава Simple Smile

# 416
И аз много искам да вземем робот, но имаме малко куче, което би се стресирало много, а и е проклето и от време на време като няма никой вкъщи по цял ден и реши, че сме го изоставили явно пишка и/или ака в хола/в коридора. Само си представям робота като мине през някое гьолче или ако... Scream гледам от вертикалните прахосмукачки, ама нещо нямат много добри отзиви, а високия клас са бая скъпи.

# 417
  • София
Йорданка, при д-р Чачева съм. Кажи й, ще ти пусне. Flowers Hibiscus
Тедди, мерси.
Леле, много скъпо това чудо. Anguished
То за тези пари не е ли по-добре една прахосмукачка+парочистачка. Flushed
Дженна, какво ще рече вертикална прахосмукачка ?!

Ох хич не съм наясно... А е крайно време да зарежа малко бебешките покупки и да започна проучване по темата. Worried
Ама е къде-къде по-приятно да мислиш за количка, креватче и т.н. Innocent

# 418
  • Sofia
Зависи, има модели, които стават и такива, които по-скоро не стават.  Roomba i7 е нашият, и доста добре дърпа косми и козина.
И нашият обира всички косми. Чак повече отколкото ми се иска..

# 419
rave, ето това е пример.
Имаме килер вкъщи и вертикална би заемала по-малко място в него. Хем ми се струва удобно, хем има доста минуси, още проучвам, но има много неща, които ме смущават. Аз покрай ремонта набелязах небебешки покупки - нова прахосмукачка, ютия, разни такива неща Sweat Smile на мъжа му става лошо.

Общи условия

Активация на акаунт