Бъдещата мама започва да се пита, кога ли ДЕКЕМВРИйче ще започне да я рита ? {тема 5/2020}

• 31 373
  • 767
  •   1
Отговори
# 420
Леле, много скъпо това чудо. Anguished
То за тези пари не е ли по-добре една прахосмукачка+парочистачка. Flushed

Мнее, разликата е огромна! Роботът не изисква човек да го влачи. Мога да го пусна от телефона, когато не съм вкъщи, да го настроя в кои дни и кои часове да се включва. Направо забравих за досадното чистене, трохи, косми, прахоляци по пода.

Подсещате ме да си проверя желязото и Б12 другата седмица.

Жанинче, много хубави имена. Благодаря.

# 421
Джена и аз ги гледам тези прахосмукачки.  В технополиса като ги пробвах ми изглеждаха леки и това ми хареса. .....също ми допада че не си наведен и не дърпам тялото-майка на прахосмукачката след мен. Кажи обаче какви недостатъци имат, това ще ми е от полза. Аз роботите не знам дали биха се справили с космите на моето коли.

# 422
  • София
Фифи, аз ги разбирам тези предимства и все пак... Flushed
Това са 1000+ лв. за нещо, което само ще ми мете пода, няма да може да обира ъглите, няма да мога примерно да си обера паяжините, не може да мине зад леглото...
Който има такъв робот, моля да ме поправи, ако греша. Thinking
А с каква вместимост е, на мен направо като някакви играчки ми изглеждат тия роботи, толкова малки... Имам чувството, че след всяка стая ще трябва да го почиствам. Грубо каква квадратура покрива, преди да се наложи да го изпразниш ?
Дженна, мерси. Наистина много леко изглежда.
Какви са недостатъците ?
На пръв поглед това резервоарче ми се вижда бая малко...

Абе аз с тия два кучака, си мисля че имам нужда от тежка артилерия. GrinningCold Sweat

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 01:17 от rave

# 423
Недостъци на вертикалните за мен са, че повечето са 2 в 1, демек тялото й с резервоара всъщност е малка ръчна прахосмукачка и в повечето случаи не са особено мощни и капацитета им не е много голям. По-скъпи са от стандартна прахосмукачка. Иначе са леки, маневрени, вече повечето модели са без кабел, на батерии, но след зареждане 5-6 часа могат да работят около 30-40 минути. Имам още какво да разузная, ще ви споделя след известно време и повече проучване.

# 424
  • Sofia
Недостъци на вертикалните за мен са, че повечето са 2 в 1, демек тялото й с резервоара всъщност е малка ръчна прахосмукачка и в повечето случаи не са особено мощни и капацитета им не е много голям. По-скъпи са от стандартна прахосмукачка. Иначе са леки, маневрени, вече повечето модели са без кабел, на батерии, но след зареждане 5-6 часа могат да работят около 30-40 минути. Имам още какво да разузная, ще ви споделя след известно време и повече проучване.
Другият минус са ъглите. Свекърва ми си взе такава на Филипс и не я използва. Не смуче мощно и тъй като е четвъртита форма отпред, в ъгли изобщо не стига.

# 425
Момичета, не мога да не се включа по тамата с роботите. Имам си от две години най обикновен ilife за 400 лв от Али Експрес и всеки ден благодаря, че го имам. Много се колебаех и аз между вертикална безкабелна прахосмукачка и робот и не сбърках. Най полезната вещ вкъщи, чисти си ъглите, обира косми (имахме котка преди), спокойно си преминава от килима на паркета, влиза под скриновете. Просто го пускаш и не се занимаваш с него, безкабелната пак ти отнема от времето да минеш с нея. Нормалната прахосмукачка я вадя най много веднъж месечно.
Иначе с името сме готови още от положителния тест без да знаехме момче или момиче е. Някак си това мъжко име си беше готово, аз имах драма да измисля за момиче, но то не се и наложи. Blush

# 426
Момичета, здравейте! И аз да ви се похваля , минахме ФМ, в 20 седмица съм, бебчо е с 2-3 дена напред и ще се имаме момиченцее. Много съм щастлива, че всичко е наред. Надявам се до финал все така да сме здравички.

# 427
Аз съм казвала,че имаме имена и за двата варианта.От както разбрахме,че е момче му казваме Никола 💙
Баткото му казва Коко и от сутринта го целува.Дано се запази любовта!

# 428
  • София
Добро утроооо. CoffeeCookie

парадигма, видях ги тези роботи. Имат и сайт. Е това вече са по-нормални цена. Cold Sweat
Горе-долу каква площ почиства, или колко пъти, преди да се наложи
да го изпразниш ?

Момичета, гледам, че в магазин Пепко има бебешко на промоция.
Някой купувал ли е нещо от този магазин, отзиви ? Thinking

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 10:50 от rave

# 429
rave, аз не съм купивала бебешки дрехи от Пепко, но приятелките ми с деца са много доволни от цена-качество на дрешките, а и имат много сладурски.
Лара и Царева, честитооо
 Sparkling Heart Blue Heart

# 430
За роботите четох , че точно с ъглите се справят тъй като нищо, че са кръгли, имат някакви четки, които минават ъглите. За контейнера кога го сменяш,зависи колко често го пуснеш да чисти. Примерно ако го настроиш да минава всеки ден, няма да има много какво да чисти даже. Някои го настройвали през ден да минава. Аз съм се навила за i robot те са май първите, които правят такова нещо. И после и а една друг вид с която комуникират и след като приключи единия робот,тръгвал втория да измие. Тези 2в1 незнам дали не са и те добри. Ще прегледам и вашите марки, които сте писали.....

# 431
Rave,
Обемът на контейнера за прах е 0.6 л.
Напълно достатъчно е. Има индикатор, когато се напълни, като това не е по-често от веднъж на седмица или на две седмици. За ъглите - има четка, която надстърча над кръглата му форма. Времето за чистене на пода, което ми пести, е огромно. Вдига шум като нормална прахосмукачка, но няма как иначе да е с такива мощност. Качва се и слиза от килими и постелки. Важно е моделът да със силиконови четки отдолу, иначе другите трябва да се мъчиш да ги чистиш ти.

# 432
Ето го и моето момченце Blue Heart

# 433
Децата са Алек, Калоян, Далия, Юлиан и номер пет си няма име 😁

И ние сме избрали Далия (на никой, за да няма сърдити, а и сме против тези традиции) напоследък обаче ме чопли как ще й казваме за по-кратко освен Далия. Вие как казвате на вашето момиченце?

Иначе ние сме с китайски робот iLife V7. Върши доста прилична работа и не е прекалено скъп. Същия имат още няколко приятелски семейства, а колежката ми и съседите са с по-нов модел - всички са доволни. Самият робот и резервни части за него има и в Алиекспрес.

Джена, ние също сме с малко и много страхливо куче, но роботът не го плаши толкова. Когато чисти кучо просто го подминава и се прави “че не го вижда”. Мисля си, че проблемът е по-скоро шумът. Нашият кучо има проблем има с малкрата прахосмукачка за трохи и с обикновената, защото много шумят. Пусна ли някоя от тях, особено малката, веднага бяга и се крие.

# 434
Рейв, ние живеем на около 65 квадрата и не ми се е случвало батерията да падне преди да почисти. Винаги го пращам да се прибере в станцията като приключи, но още не е изтощен. За двете години, в които го ползвам не съм забелязала и да е започнала да пада по бързо. Контейнерчето се чисти супер лесно. Пускам робота почти всеки ден, а го изпразвам на 2-3 дни, много зависи и колко е било мръсно, но то е прозрачно и си личи кога е пълно. Има си специална програма за ъгли и точно обикаля цялото помещение и събира с четките, които стърчат. Ние преди години бяхме купили един робот самсунг, който не чистеше, но се оказа, че конкретната бройка е била дефектна и ни върнаха парите, тогава и купихме този. Конкретният модел е ilife A4s.
Миналата година живяхме във Варшава, тъй като ММ работеше в една кантора там и от тогава съм голям фен на Пепко, първо, че купих всичко необходимо за квартирата от там, а и имам супер сполучливи попадения за детето. Някой неща се оказаха много кчествени като дънки, ризки и панталони. Щампите на тениските понякога избеляват, друг път не. Като се върнахме вече бяха открили магазини и тук и много им се зарадвах.

Добро утроооо. CoffeeCookie

парадигма, видях ги тези роботи. Имат и сайт. Е това вече са по-нормални цена. Cold Sweat
Горе-долу каква площ почиства, или колко пъти, преди да се наложи
да го изпразниш ?

Момичета, гледам, че в магазин Пепко има бебешко на промоция.
Някой купувал ли е нещо от този магазин, отзиви ? Thinking

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 13:17 от paradigma

Общи условия

Активация на акаунт