Бъдещата мама започва да се пита, кога ли ДЕКЕМВРИйче ще започне да я рита ? {тема 5/2020}

• 31 347
  • 767
  •   1
Отговори
# 525
Изгубен, и аз снощи заспах много трудно, чак към 12:30. Бях до късно с приятели навън и явно ми се отрази 😁, а и имах кратък следобеден сън, който сигурно е допринесъл. Цяла нощ се въртях, а и бебка беше будна и колкото пъти се пробуждах, тя също даваше сигнали. За капак, няколко пъти в седмицата сутрин рано чистят един площад под нас и става много шумно. Предимството е, че мернах красивия изгрев към 6:20 сутринта. 😍

А ето я малката лударачка от снощи преди да заспя 🥰❤️
https://photos.app.goo.gl/WtdVsj752F6PnnjFA

# 526
  • София
Лиинаа, мерси. Blush

Аз със заспиването съм зле. Будувам
до 1-2. Сутрин съм кукуряк рано-рано... Без аларма и съм свежааа, което е страшно нетипично за мен. Sweat Smile

# 527
Аз досега спях като пън, без никакво събуждане и ставане. Обаче снощи беше ад - разбрах що е то киселини... Хем не спах, хем беше ужасно изгарящо. Четох информация по темата, дано не ми се повтори.
Някой друг има ли такъв проблем?

# 528
По същия начин и аз, спя до 8-10ч сутрин, вечер си играя белот и разни други глупости до 1-2-3ч. Гледам филми, клипче та, будя моя по няколко пъти неволно с постоянното си мърда е и въртене в леглото. Седя 10-15мин на една страна и трябва да се обърна. Ставам да пишкам по 3-4 пъти нощно време понеже много ожаднявам и само се наливам с вода. Хапването го избягвам толкова късно поне. Освен че ми е трудно заспиването съм и с лек задух вечер като си легна и това допълнително ми пречи на съня.
Как спите вечер. Аз снощи обикалях в 1,30 и ядох кисело мляко на терасата.Гледах червения сърп на луната. Няма заспиване. Зяпах в телефона.... Трудно ми се доспива вечер.

# 529
ellina90 - много се радвам за хубавите новини! Поздравления и си отдъхни!
И аз трябва да пускам изследвания, но ще ги оставя за след морето.
Проблем имам - нямам плажна рокля или туника, сега бях до два магазина за бельо, ами то нямаше, давайте идеи Close

# 530
Тази седмица има в Лидъл разни туники ли са или роклички,на райета е даже като морска. Аз мисля да отскоча до Декатлон за големи бански ,че стария едва ли ще ми стане..... И може да ги видя в Лидъл тез рокли.

# 531
Тази седмица има в Лидъл разни туники ли са или роклички,на райета е даже като морска. Аз мисля да отскоча до Декатлон за големи бански ,че стария едва ли ще ми стане..... И може да ги видя в Лидъл тез рокли.
Благодаря за идеята! Чакам отзив за рокличките от Лидл, ако нещо ще отивам и аз. Как ти е на тебе хремата? Мина ли? Гърлото?
Скъпият ми бански от миналата година дето си взех, цял, мислех, че ще ми стои като на тюлен, но бях приятно изненадата.

Последна редакция: ср, 12 авг 2020, 12:08 от Sealove

# 532
Sealove, супер изглеждаш. Гледай само в тази жега с този бански да не докараш много инфаркти на плажа. Kissing Heart
Ава, клипчето е страхотно.
За бански,  туники и рокличи погледнете в близкия мол в LC Wikiki.....пълно е с намалени дрехи.
Аз вчера си купих колаген. Четох че шийката на матката е 77% колаген 1 и колаген 3 и някакво интервю на един лекар, който обясняваше при скъсяване да се пие колаген. Аз до сега заради фитнеса пиех колаген 2, та отидох до Силабг и си взех един микс от всички колагени.  Една доза съдържа 13гр колаген. Ще видим дали ще помогне.  Ако сега ме попитате дали не е вредно....еми това е луксозния вариянт на пачата.

# 533
Ако сега ме попитате дали не е вредно....еми това е луксозния вариянт на пачата.
🤣🤣🤣🤣

# 534
Sealove. Супер бански. Обаче ако се намокри ще съхне по- бавно. Не че смятам да влизам в морето,но на душ ще се мокря да речем. Ще взема половинки и ще перя корема. Взех от два дни да слизам долу пред блока и всички съседи са стреснати. Изведнъж съм с корем.
Еееми викам така е ,от месец март с таз Корона не са ме виждали.

А с моята хрема нищо не става. Вечер като ми е запушен носа пръскам Назик и се диша. Сега се надявам на морето да дишам,а след морето ще отида на УНГ.....

Трябва и в един от прегледите като ходя на АГ да взема щерката. Че от два месеца я чакаме да и дойде за да идем на море,вече запазихме. И сега по закона на Мърфи ще цъфне на морето. То още и се регулира в началото, но да видим за кисти нещо да няма, знам ли.....да я видят на ехограф само и обяснявам, тя се страхува и не иска, та съм решила да я водя уж да види бебето.и после нея да я видят.

# 535
С рокли и туники и аз се снабдих от LC Waikkiki и съм доста доволна.
SeaLove банският е супер
AVA Heart Exl

Момичета, а бельо откъде си взимате? Почти нямам бикини дето да ми стават Grinning Преди си купувах всичко от Oysho, но вече нямам отстъпка за служители, защото съм в болничен и не ми се дават излишни пари. Дайте идеи, че аз бельо и бански последните пет години само от Oysho съм си взимала и сега съм в необрано лозе Grinning

# 536
  • Sofia
Аз бельо взимам от серията за бременни на НМ

# 537
Аз досега спях като пън, без никакво събуждане и ставане. Обаче снощи беше ад - разбрах що е то киселини... Хем не спах, хем беше ужасно изгарящо. Четох информация по темата, дано не ми се повтори.
Някой друг има ли такъв проблем?
В първи триместър имах киселини (поне предполагам, че е било това), в интернет намерихме рецепта за чаша кисело мляко с лъжичка мед - доста ми помогна.

За бельо: в H&M до касите има пакети по няколко чифта, накупих си с един размер по-големи защото ме дразни да усещам дори леко пристягане, и ги нося под корема.

Последна редакция: ср, 12 авг 2020, 14:12 от Сладолед 💙

# 538
Хехе, благодаря ви момичета Kissing Heart не знам дали още ще влизам в морето, АГ-то предният път каза, че може, но ще преценя на място като видя водата. В басейн абсурд да вляза, за морето по скоро ще си плацикам краката.
Изгубен - морската вода ще оправи хремата. Аз пу-пу съм по-добре вече, но утре и аз съм на консултация с УНГ, че да се успокоя, че всичко е наред.
За бельото - по без гащи го карам Joy шегувам се. Нося си моето от преди още, става ми. А попринцип по кварталните магазинчета влизам и избирам - на хубави неща попадам, дори по-хубави от големите марки и магазини. А сега в тази жега да сложа някакво стягащо, обвиващо и такива - абсурд. Ще стърчи корема и тва е Joy
Киселини имах два пъти, но всеки път беше заради хапването. Особено забавно беше последният път преди няколко дена - през нощта, не стига че носът ми запушен не мога да дишам, някакви сополи се навъждат, зяпнала като риба да дишам ами и киселини ми вървят Grinning

# 539
Ellina, честито за хубавите новини! Време е да се отпуснеш и да се наслаждаваш на бременността. Относно белъото- аз си взех безшевно от Джъмбо- много леки и приятни бикини, изобщо не обиват, не спарват и са на цена 2,99- много съм доволна. Освен това каквото и да облека изобщо не си личи и не очертават

Общи условия

Активация на акаунт