Бъдещата мама започва да се пита, кога ли ДЕКЕМВРИйче ще започне да я рита ? {тема 5/2020}

• 31 343
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
Добре дошла на новото момиче Kissing Face
Магнезий и на мене ми каза АГ биолектра, но не точно кой вид и взимам 243, разтворими са, всеки ден. С вкус на портокал са, даже таткото си краде и вика, че щото има контракции Sweat Smile

# 556

Изгубен, на какъв АГ лекар ще я водиш девойката - при мъж или жена? Wink
Желая ви усмихнат ден! Flowers Sunflower
На мъж, при който ходя на фетални ....
Ние утре ще пътуваме до морето и се чудя дали да не пия 4*2 магнерот вместо 3*2 за пътуването.

Юли месец бях в болничен до 26.07. и по мои сметки трябва да взема за пет дни заплата(отпуска) от 27-31.07. Звъня аз в счетоводството. Даже трябвало да давам аз. Хахахах била съм ги взела като аванс. Та сега ще ходя да върна едни пари,и да пусна да ми спрат аванса. Че от 1.09 ще пускам болнични и ако взема аванс за септември пак ще трябва да го връщам.
Луда работа. Но от 1.09 ще съм само в болнични до края. Аз като го смятам от след 23 октомври ще трябва да излизаме в 45 дневния. Но да дойде това време.

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 11:27 от изгубен

# 557
Изгубен тия в счетоводството не трябвало да си ги следят нещата, че сега ще те и разкарват?

Аз си пия магнерот 2х1 от 13гс , но заради коленете и дископатията.

Относно болничния през ТЕЛК няма да има Проблем. Говори с АГ-то си , знам че има лекари, които сами се занимават с Тея документи инт.н и няма да ти се налага да ходиш по комисии и каквото там е нужно. Аз си ги смятах , че ще използвам точно 179 дни болничен преди да изляза в 45-дневния 😂

# 558
Аз фактически съм взела аванса за юли още през юни,те не са знаели, че ще съм в такъв болничен. Но сега ще отида да го спра, че за септември ще е пак такова положението.

В Селена Пловдив ще има виртуален ден на отворените врати за родилно. Ако някой иска да гледа. За 19.08 е.
https://www.facebook.com/643315142348838/posts/3759023767444611/
Аз си отбелязах да ми напомни.

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 15:36 от изгубен

# 559
Момичета, помагайте.
Една приятелка е на Балчик в момента, каза, че е пълно с народ по Северното Черноморие. Попитах тук в темата за Златни Пясъци - потвърдиха, мерки не се спазвали.
Някоя беше споменала, че са били на Албена к било пълно - може ли малко повече подробности?
В неделя трябва да заминем, мене нещо ме хвана шубето Confused

# 560
Според мен никъде по морето не се спазват мерките.

# 561
Sealove, повече информация относно кое? Ако питаш за мерки- никъде не се спазват, народа си живее спокойно, заведенията се пукат по шевовете, ня плажа изобщо не можеш да разчиташ някой да спазва дистанция- да, шезлонгите са на няколко метра, но все човек не стои прикован на шезлонга цял ден. В хотелите никой не носи маска. В магазините също .

# 562
Е в магазините поне не слагат ли маски,стига бе....
Ние тръгваме утре. Ще си сипя едно шишенце от нашия спирт, за дезинфекция на ръцете. Ако се наложи да влизам в магазин си слагам маската. В морето няма да влизам ако преценя ,че е мръсно, но ние сме в уж по- чист залив. Доктора ми каза да слагам малко тампонче ако реша да влизам във водата. После се маха.
В многото народ няма да се навирам. Та и да е пълно на морето зависи къде си. Сам ще се пазиш.
Навсякъде се тръби, че от септември ще затворят пак областните градове. Готвят пак пик явно и карантини.....Тази година се оказа много трудна. Дано всичкия кошмар приключи с 2021 .

# 563
  • София
Аз пък не разбирам как изобщо някой очаква да се спазват мерки на
морето... Grinning

Лори, аз съм на Диаспорал 2х1. Доволна съм, засега ми върши работа.

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 17:58 от rave

# 564
В малките магазини дори и персоналът не носи. Днес влизах в Кауфланд в Бургас- на 50 % маските им бяха на врата.
Аз си нося навсякъде в магазините за мое спокойствие , но на плажа няма как
човек да стои с маска. Всеки има глава на раменете си да се пази, но ако един кихне и е болен морския бриз ще го разнесе . Честно да ви кажа аз не го много, вече ми омръзна да живея в този страх. В началото не смеех да изляза две седмици (тогава още не знаех, че съм бременна), но стресът и страхът според мен са много по-опасни.

# 565
Ние днес си тръгнахме от Албена ( за първи път бяхме там, защото места на юг не намерихме с куче, а и било голяма лудница). Определено подкрепям мнението, че парите не си заслужават. Ние не бяхме в хотел, а в бунгало. За тези цени на юг спим в доста по-добри условия. Цените на храната са доста високи също. Иначе плажа е огромен,  чадърите са на прилична дистанция, като цяло в курорта кма доста малко туристи, съответно за ситуацията с коронавируса е добре, въпреки че никъде не слагат маски. Може би не бихме повторили посещението в Албена никога. Иначе аз тази година заложих на цял бански и бански от две части, но долното с висока талия. Бяха ми доста неудобни. На плажа имаше вятър, а банските съхнеха бавно и ми беше доста дискомфорно на корема и студено. Направи ми впечатление, че всички бременни, които видях на плажа, бяха с нормални бански. Ако на някоя и предстои сега да търси бански, може би обикновения бански с половинки е по-добрия вариант.

# 566
Ние сме на Черноморец на детски летен лагер на Таекуондо клуба, където тренира дъщеря ни. Ако някой иска да се пази, да си седи в къщи. Навсякъде по морето усещането е че този вирус не съществува и на мен това ми харесва. Аз от някаква хрема с температура не мога да се парализирам от страх и да спра да живея. Всеки прави своя избор за тази ситуация и взаимно не трябва да се съдим.

# 567
Здравейте, днес минах 3та поредна ФМ, но поне една идея ме успокоиха, поне знам кой док е бил прав и кой крив, че много различно подходиха. Бебе е 530гр в 22+6гс и упорито и днес отказваше за пореден път да се помести на преглед в по подходяща позиция. То не бяха слизане и качване по стълбите 6 етажа, то не беше въртене като пумпал на кушетката в кабинета, побутване и не, и не, моя упорит момък не иска да се мести. 😂
Ние почивката ще я пропуснем тази година, аз морето не го обичам толкова и предпочитам басейн в планината, но пък те не се препоръчват изобщо. А те мерки не се спазват и в София, какво остава за морето, по хотели, заведения и пр.

# 568
Имате ли представа защо се повиват бебета така, че да не могат да мърдат? Какво е обяснението, че идват от някъде , където им е било тясно.....не мога да си го обясня. И дъщеря ми я дадоха първия ден повита, но после си беше в дрешки. А масово гледам по клипове да ги повиват като завиват едната ръка да не мърда,другата отделно и тя да не мърда. Това е ужасно....

https://www.facebook.com/CuteBabyMoment.Vid/videos/277662593291911/

https://www.facebook.com/617947551648989/posts/2805473206229735/

# 569
Изгубен , и аз доколкото знам причината е , за да се чувстват натясно , както в корема на майката и да се успокоят . По този въпрос не съм компетентна , но примерно знам , че едно време са поливали стегнато бебетата , за да им са прави краката /според свекърва ми/ , което е пълна глупост . В днешно време повиването на крачетата е противопоказно , масово се изписват “гащи” , за да стоят разкрачени . Моя син носеше два месеца , защото имаше някаква малка разлика в градусите на двете ябълки .

Общи условия

Активация на акаунт