Бъдещата мама започва да се пита, кога ли ДЕКЕМВРИйче ще започне да я рита ? {тема 5/2020}

• 31 299
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
Изпратено!!!
Здравейте имам декемрийче 2019.
Искам да подаря тия неща нужни за начало. Памучни пелени ,долен чаршаф и калъвка ,подложка за смяна на памперс, хавлийка и одеалце. Пишете на лични с адрес за доставка, пращам по еконт за ваша сметка  Simple Smile

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 10:17 от kikair

# 631
Здравейте момичета. Тези дни моя калпазанин е много активен - рита, копае с ръцете, мести се и ми криви корема. Аз се забавлявам с участие в подготовка за моминско  парти в събота, а вчера ни поканиха и на кръщане в неделя. Днес кучето ми се събуди с обострен хроничен ентероколит.  Тъкмо септември щеше да направи година без криза и хоооп днес едно повръщане и дрискане безспир. Отидохме до ветеринаря за две инжекции в дупето и си взехме за още три дни да му слагам в къщи. Това е от мен. Бъдете усмихнати и здрави.

# 632
Здравейте, мамита! Вчера бяхме на преглед, бебо е в 21+2 дена. Вече усещам трептене по цял ден, бутания, движения някакви, но леки все още. Прекрасно чувство било! Имам високо кръвно 130/80, 125/80, но доки каза да почна допегит 2 пъти на ден за сега. Имам оплаквания за някакво течение, без цвят и затова ми взеха секрет да видим какво ще излезе , сигурно от тези гадинки - гъбичките. Прегледа и шийката и каза, че е омекнала, без разкрития и скъсявания. Нормално било на този етап да е омекнала. Леко се притесних, че е омекнала.....

# 633
SeaLove, честито! Бъдете много щастливи!
АvaBaby, невероятни снимки. Браво!

# 634
Здравейте, мами, много сте си писали.
Омъжих се на 15 този месец Simple Smile Целият ден мина много добре. Но чак сега усещам силна умора, а последно я бях изпитвала до 3 - тия месец някъде там. Качих сватбени снимки във фб и всичките забелязаха, че съм бременна, а на мен ми се струва, че не съм чак толкова Grinning Гледах снимките на корема - разликата за 2 седмици, коремът ми е набъбнал доста за кратък срок Grinning Вече от четвъртък насам бебката започва да ме рита през нощта за около 30 минути вместо само през деня.
На 19 - сти  съм на трета фетална и скрийнинг, водят ме в 22г.с + 2 дни.
Купих 2 бебешки шапки. Получихме сватбен подарък - бебешки дървен стол за хранене.
Вие сега как се чувствате?

# 635
Честито Форевър.  Много семейно щастие и къща пълна с дечица.

# 636
Sealove, честито и прекрасна почивка, сигурна съм, че ще е такава заредена с прекрасни емоции!
forever_smile, честито! Личи ти, че си бременна определено. На мен на сватбата преди 3 седмици въобще не ми личеше, но сега в 21 г.с. охооо Grinning
Поздрави от морето и от мен все още. На плажа видях семейство със страшна количка, сега ще я издирвам. Не бяха българи и докато се усетя да ги попитам каква е точно си тръгнаха..

# 637
Честито Форевър..Пожелавам ви щастие и дълги години заедно и да се радвате на здрави бебчета..🎉💐

# 638
Джена, има вероятност да е колкото един лек автомобил щом е била страшна.....
Аз бях с Куини преди 15 години, сега като ги гледам на какви цени саааа. А я взехме втора ръка от Германия запазена, тук след три години ползване я продадох пак на хубава цена. Та ще се оглеждам и за марка от сайтовете в чужбина.

Честито Форевър! Щастие и спокойствие ви желая. По- малко намеси от роднини, само да помагат;) И да се радват на мнооого внуци Wink

Аз още нищо не съм купила. Тук на плажа си намерих бебешки панталонки на Майорал, викам си ето то е късмет, ама мъжа ме накара да ги предам на рецепция.Сега са ми в акъла да търся същите. Бяха много сладки. А на рецепция си ги прибраха отзад в стаята и я някой ги потърси я не....

# 639
Привет! Може вече да сте обсъждали тази тема, но мен тези дни много ме човъркат тези мисли.. Какео ви е мнението за кръщаването на дете на починал човек. Моя мъж много иска да кръстим бебо на покойният му баща. Аз хем мисля, че е суеверие, че не е хубаво, хем някак не ми се иска.. Може би защото хич не ми харесва името, което той иска. А имахме уговорка - ако е момиче аз избирам, ако е момче той.. Е, загубих! 😀

# 640
Ние имаме същата уговорка А аз избирам за момиченце, Мм за момченце Simple Smile . Аз също стм чувала, че не е хубаво да се кръщава на починал - всичко зависи от това дали сте суеверни или не. Мисля, че ако си поговорите и му обясниш какво те притеснява, може да размисли , или да изберете подобно на името на покойния дядо и така ще напомня за него , но същевременно няма да е същото.
Forever smile- честито, много да се обичате ! Желая безкрайно семейно щастие, подкрепа и разбирателство!
Jenna , аз като теб само оглеждам количките , но не ме е срам и ходя да питам, че после пада яко търсене и проучване. Поне някакви характерни белези- цвят на шаси, височина

# 641
Ако вярваш в суеверия не го кръщавайте на починалия човек. Моя чичо си кръсти преди 18 години детето на починалия си баща и детето си е здраво и щастливо. Всичко е в главите ни!

# 642
Sealove, Forever_smile, честито за хубавите новини и прекрасните събития! 💙

# 643
Честито , Фаревър ! Дълъг и щастлив семен живот ви пожелавам ❤

За количка аз искам да е лека , маневрена и лесна за транспорт с кола и да не е с много големи гуми  . Снощи много ми хареса един модел на Кам . По принцип не съм по шарениите , но тази ми харесва .

# 644
Форевър, гор-чи-во и дъъълго семейно щастие Heart

Мери, много добър избор с Cam Simple Smile Първата ми количка беше такава (cam taski fashion) - високо шаси, лека и маневрена Heart Eyes Само багажника е малко малък, но много зависи и какво ще понесеш в количката Grinning

Общи условия

Активация на акаунт