Бъдещата мама започва да се пита, кога ли ДЕКЕМВРИйче ще започне да я рита ? {тема 5/2020}

• 31 314
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета.
Днес бях на частно на преглед в Лондон. Понеже все още чакам акушерката да се свърже с мен и исках да имам преглед по техните стандарти. Прегледа беше като ФМ. Бебчо тежи около 615гр 23с+5д и всичко му е наред.

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 15:33 от sladkata2

# 616
Добро утро! 🌞

С риск да стана досадна, споделям и днешния много красив изгрев 😍❤️

Щастлив ден! 🍀🤗

Ава, страхотни снимки!
Като картички са! Blush

# 617
  • София
Момичета, поздрави от Ахтопол ! Nature Sweat Drops Nature High Brightness

Вчера пристигнахме, аз се натъпках превантивно с магнезий, но нямаше проблеми по пътя...
Интересното е, че откакто сме тук, коластрата ми рязко спря, а до вчера буквално течах. Grinning

Вече пих бяло вино, ядох любимите ми калмари... Абе животът е прекрасен, когато си на морето. Blush
Винаги съм искала да живея на морето. Обожавам го ! Blue HeartNature SunriseBlue Heart

След Ава е малко нелепо, но все пак...

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 20:09 от rave

# 618
Рейв, аз както казах бях цяло лято на морето, от няколко дни съм в София и веднага ми спря коластрата и на мен като дойдох 😃 много шантаво. Не знам на какво се дължи. Може да си е на периоди и просто да е съвпаднал момента? Или наистина от смяната на обстановката да е? 🤔

# 619
Здраейте момичета! В четвъртък бях на ФМ и според размерите на бебо на 26.дек ще го очакваме- момчеченце! Голяма изненада беше както за мен, така и за цялото семейство, тъй като АГ, който ме следи, беше на 100про, че е момиче и ние така се бяхме настроили 😀 Много съм щастлива, че всичко е нормално и бебчо е добре, защото преди месец имах болки ниско долу, полежах в болница заради стегната матка и че плода е разположен много ниско.
Сега остана да се справя с гадната кандида + стрептококи, които излязаха на МБ. Док ми изписа Макмирор, но след втората глобула запична нетърпимо да ме сърби, пари и дразни и ги спрях. На някоя случвало ли се е, ако го е ползвала. Док от ФМ ми изписа Флуомизин. Аз от години я водя тази борба с упоритите гъбички. Притеснявам се, че няма да  успея да ги махна, а знам че е опасно за бенето при нормално раждане.

# 620
Добро утро на всички. Върнахме се от моренцето. Третата пералня се върти, остана още една. Бяхме в хотел "Черноморец" и да ви кажа за 65лв на вечер за трима си бе супер чистичко,  с голяма тераса и дори за четирите нощувки, веднъж влязоха да ни изчистят вътре. Имаше дори басейн, който също изглеждаше добре.
Този четвъртък съм на ЖК. Нямам търпение да прегледаме шийката. Ще пускам и урина и МБ. Някой ме бе питал какъв колаген пия - този от снимката,  съдържа колаген 1, 2 и 3 и е от тревопасно животно т.е. телешки.

# 621

Поздрави и от мене от морето, вчера пристигнахме. Общо взето е спокойно, само тези румънци много нахални Heart

И най-важното да се похваля - вчера таткото ме изненада и получих предложение за брак по залез слънце Heart Eyes е, казах ДА!

# 622
Ехееее Sealove браво, честито. Страхотни емоции. Радвам се за теб

# 623
Ради100 явно ти пари от самите гъбички, ако успееш да го изтърпиш ден два после не би трябвало да пари, и да си ги довършиш. Аз ги слагах 12 дни. Не че след три седмици нямаше пак гъбички. После слагах клотримазол шест дни. Сега седмица след Клотримазола нямам симптоми, а док.  ми даде рецепта да имам за Гиназол. Ако се появи парене,сърбеж да взема да сложа. То е еднократна доза.

Sealove честито. Явно ще имате сватба с бебче. Wink

На морето е трети- четвърти ден с вълни и червен флаг. Поне тук където сме, и само го гледаме. Много гадно. Мъжа ми и дъщеря ми влизат по малко, но аз абсурд в тези вълни да се блъскам.

# 624
Sealove, прекрасна новина! Честито! Heart

# 625
Radi100 на мен винаги ми пари първите дни независимо какви глобули поставям . От Макримор иначе съм доволна .
Sealove честитоооооо❤️❤️❤️

# 626
Sealove, честито, бъдете вечно влюбени и се уважавайте един друг! Желая ви безкрайно щастие! Представям си колко вълнуващо е било, сигурно не си спряла д а плачеш от щастие, аз напоследък съм голяма ревла и от най-малкото нещо ми текват сълзите .

# 627
  • София
Лори, нямам представа, и аз това се чудя. Може би промяната на климата има значение. Thinking
Сийлов, честито и от мен !
Много щастие ви пожелавам, да се обичате все повече и повече, а след няколко месеца да се радвате на плода на вашата любов ! Heart
изгубен, и тук има доста вълни, но знамето е жълто.
Аз влизах вече няколко пъти във водата...  Голям кеф. Blush
Май никога не съм виждала морето толкова чисто, или поне не и в последните години.

# 628
Много ви благодаря момичета! Да ви се връщат хубавите пожелания на всички! Бъдете здрави Heart

# 629
Сийлов , честито и от мен ! Бъдете много влюбени и  щастливи с малкото човече ❤

Общи условия

Активация на акаунт