Бъдещата мама започва да се пита, кога ли ДЕКЕМВРИйче ще започне да я рита ? {тема 5/2020}

• 31 317
  • 767
  •   1
Отговори
# 600
Честит празник на всички,бъдете много здрави и благословени ! Хюлия, това е щадящ метод, при който не се режат коремните мускули, а се изместват настрани, разрезът е много малък и възстановяването е много лесно и бързо.
Не съм чувала за този метод до сега,извинявам се за некомпетентността ми.Ще се поразровя да се информирам..Благодаря за отговора живи и здрави 💐

# 601
Честит Празник на всички! Нека бъдем здрави и благословени ние и семействата ни!
AvaBaby, снимките са уникални Heart

# 602
  • София
Здравейте мами,да попитам някоя от вас дали има проблем с дишането. Има дни в които ми е много трудно да си поема хубаво въздух.. сякаш не е достатъчен. Аг-то ме прати на кардиолог в понеделник, че на всеки преглед вдигам кръвно 🤔 и имам сърцебиене. Но когато си го меря вкъщи си е нормално, даже понякога малко ниско.. Не съм сигурна, че задуха е от това..

# 603
Само когато се изморя..Живеем на 3-ти етаж и тези стълби ми взимат от живота направо..Иначе за сега с дишането все още нямам проблеми..Може просто да ти е тежко вече за това да се задъхваш..

# 604
Аз имам проблем само вечер, като си легна. Усеща се все едно не съм си поела достатъчно въздух и трябва да вдишам дълбоко. Не знам при мен до колко се дължи на бременността обаче,защото съм имала този проблем на психическа основа от притеснение и не ми е била нужна лекарска намеса, затова и за сега не съм се ориентирала за доктор. Особено като се изразява само вечер, го отдавам на притеснение покрай прегледите. Като гледам оплакванията ти може и при теб да Става дума за нещо такова. Преди години бях стугнала чак до някаква паник атака и не можех въздух да си поема и ми правиха и снимки на белите дробове в спешното, и ЕКГ и доктора ми каза, че откачам само и нищо ми няма, което наистина се оказа така.

# 605
Малечка, провери си щитовидните хормони. Аз имах подобен проблем (паник атаки) докато не ме диагностицираха с Хашимото и не започнах терапия с еутирокс.

# 606
Оо, не аз паника атаката я получих защото не можех да дишам, което беше заради прекалено голям момент ен стрес. Иначе пусках изследвания за ЩЗ преди да забременея точно и беше ок. 
А понеже доколкото разрах се изследват и по време на бременност тези хормони, не знам дали са ги пусна сега. АГ в началото на бременността като ми гледа изследванията каза, че няма да ги пускаме щом съм ги правила. Вие изследвали ли сте? В оой етап на бременността се препоръчва да се направят?
Малечка, провери си щитовидните хормони. Аз имах подобен проблем (паник атаки) докато не ме диагностицираха с Хашимото и не започнах терапия с еутирокс.

# 607
Не знам какво да ти кажа, аз се следя и пускам изследвания на всеки 30 дни, но както писах, по-горе аз съм с диагноза и пия лекарство.

# 608
Мечка, аз също съм нямала проблеми с щитовидната, но ме следят редовно и съм на L-tiroxin. Може би, защото съм ин витро. До този момент три пъти сменям дозата на лекарството. Предпоследният път когато ги правих, ендокриноложката се изказа че след бременността, ще се сдобия с Хашимото Thinking
А относно ПА, може да се дължат и при дефицит на Вит. Б12
Хубаво е да се следи всичко, но за жалост  ЗК не поема много изследвания, а си става доста солидна сума. Disappointed

# 609
Честит празник!
И аз да питам какво е това щадящо секцио?
Изследвах си на своя глава б12 и желязо в допълнение към изследванията по ЗК. Другия път ще питам док. за щитовидните дали е добре да ги проверим.

# 610
Честит празник на всички,бъдете много здрави и благословени ! Хюлия, това е щадящ метод, при който не се режат коремните мускули, а се изместват настрани, разрезът е много малък и възстановяването е много лесно и бързо.

Криста го е обяснила Simple Smile Режат се само кожата на корема и матката, а коремните мускули се разместват - методът се нарича Щарк.

# 611
Добро утро! 🌞

С риск да стана досадна, споделям и днешния много красив изгрев 😍❤️

Щастлив ден! 🍀🤗

# 612
Уау, Ава, отново страхотни снимки! Професионално ли се занимаваш с фотография?

И като сме на фотографската тема - обмисляте ли да си направите фотосесия за бременни? До момента сякаш по-скоро нямах желание за такова нещо, но започнаха да се прокрадват такива мисли в мен, особено след като коремчето ми вече е доооста видимо.

# 613
Благодаря, SilviaP! Радвам се, че ти харесват 🤗❤️ Любител съм 😊

За фотосесия не съм мислила... По-скоро с бебка, живот и здраве 😍

# 614
Честно казано, хич не се харесвам, за да се снимам бременна Sad Нито предният път, нито сега. Принципно съм и доста суетна, хахаха качество, което в момента изобщо не кореспондира с външният ми вид Joy Но фотосесиите за новородени са уникални като преживяваве и спомен, който остава и препоръчвам с 2 ръце.
Дъщеря ми я снимахме, когато беше на 17 дни в Pearl in the shell и сме много доволни от отношението на фотографката (Теди) и от профисионализма и.
AvaBaby, момиче, помисли за реализация във фотографията, а защо не и при снимането на новородени Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт