Бъдещата мама започва да се пита, кога ли ДЕКЕМВРИйче ще започне да я рита ? {тема 5/2020}

• 31 320
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
Какви са тези лекари , как може да ти говорят така? Явно апаратурата им е стара и има грешка в измерванията... Не им се впрягай и бъди спокойна, важното е, че на феталната всичко е ок

# 586
Привет наааай- накрая и от мен от морето.
Пътувахме цяла вечност. Магистралата е отвратителна. Гледахме да сме все в лява лента,но не става винаги и се подрусах доста. По пътя на бензиностанция имаше опашка и на мен никой не ми отстъпи място,а бяха шест жени на опашката. Не се сърдя,защото може и да не са гледали назад,кой е зад тях. Аз влезнах в мъжката като се освободи де.....
В хотела бяхме в 13,30, но настаняването било от 14,30. Изчакахме един час на кафето хапнахме сладолед. Отиваме в 14,30 да ни настаняват и ни дават стая в друго крило където няма асансьор. Чакахме още час за да ни сменят стаята, с подходяща с Асансьор. Та благополучно в 15,30 се настанихме. При положение , че сме на два часа от морето ни отиде един ден кажи речи.....
Двамата отидоха на плажа, а аз си лежа в стаята , че бая се изморих.
След малко и аз ще топна крачетата.

Тонет, лежи и почивай. Рано е още да излизат. Сестра ми роди близнаци в 26 г.с.,но е рано прекалено.
Та поне да докараш до към 30г.с. ....дано намалява кървенето. Лежи си,всичко е за добро и за тях, не ставай много много.

Гладна съм постоянно, а хотела не е олл. Не исках да се бутам в хора за храна. Има ресторант ще си поръчваме каквото ни се хапва. Ама то е постоянно,хахахха

Поздрави Wink

# 587
Криста , тя дори не се старае да сложи маркера на точните места /линии при измерването , горе - долу я кара ... май ще я сменям ! От 10 години и нагоре съм и пациентка и тогава си беше ок , но как за толкова години , нито апарата обнови , нито каквото и да е в нейния кабинет .

Изгубен , приятно прекарване на морето , да топнеш краче и за мен 😁

Хюлия , ако болките продължават е добре да те видят пак и , ако има нужда да добавят още нещо към терапията . С предната ми бременност , имах много чести и силни контракции и освен Магнерот и Но шпа , ми бяха изписали и Папаверин , който доста добре ми действаше и успокояваше матката . Сега ми беше казала , ако видя зор да пия по 1 Бусколизин .

За стриите имам Био Ойл , но не го ползвам редовно , имам си стари стрии от първата Б , когато качих много килограми и се понацепих .

# 588
Привет наааай- накрая и от мен от морето.
Пътувахме цяла вечност. Магистралата е отвратителна. Гледахме да сме все в лява лента,но не става винаги и се подрусах доста. По пътя на бензиностанция имаше опашка и на мен никой не ми отстъпи място,а бяха шест жени на опашката. Не се сърдя,защото може и да не са гледали назад,кой е зад тях. Аз влезнах в мъжката като се освободи де.....
В хотела бяхме в 13,30, но настаняването било от 14,30. Изчакахме един час на кафето хапнахме сладолед. Отиваме в 14,30 да ни настаняват и ни дават стая в друго крило където няма асансьор. Чакахме още час за да ни сменят стаята, с подходяща с Асансьор. Та благополучно в 15,30 се настанихме. При положение , че сме на два часа от морето ни отиде един ден кажи речи.....
Двамата отидоха на плажа, а аз си лежа в стаята , че бая се изморих.
След малко и аз ще топна крачетата.

Тонет, лежи и почивай. Рано е още да излизат. Сестра ми роди близнаци в 26 г.с.,но е рано прекалено.
Та поне да докараш до към 30г.с. ....дано намалява кървенето. Лежи си,всичко е за добро и за тях, не ставай много много.

Гладна съм постоянно, а хотела не е олл. Не исках да се бутам в хора за храна. Има ресторант ще си поръчваме каквото ни се хапва. Ама то е постоянно,хахахха

Поздрави Wink

Благодаря, Изгубен!
Ще лежа няма как. Кървенето спря,стабилизираха ме. Толкова съм ги чакала, ще направя всичко за тях.

Приятна почивка на теб, хапвай си каквото душа ти иска.

# 589
Мери, такива АГ по-добре да си мълчат и нищо да не мерят! Ужасна случка.
Тонет-75, дано нямаш повече проблеми и кървене и до края всичко да е наред.
В Хиполенд ще има -20% на всички колички от  14 август-13 септември. Жалко, че не знам каква искам и не мога да избирам толкова бързо. Simple Smile

# 590
За мазане аз покзвам Биооил и Tummy butter na Palmers. Честно казано tummy butter нещо не ми допадаше до скоро, но сега го взех за морето и съм много доволна. След мазане кожата се усеща подхранена часове наред. Биооила ми е на свършване и ще разгледам за някой нов продукт да си взема. Мислих и аз за свинска мас, ама някак си не мога да се прежаля, много ми мирише.

# 591
Привет, мами!
Включвам се с информация за едно предаване, което считам за доста информативно и полезно за бъдещите мамаситас - 'Запазено за родители' по Wness. Ако имате опция, може да си върнете 1-ви епизод на предаването днес от 14:30 и 2-ри епизод в 20:00 часа. В първия епизод се засегна темата за пренаталното възпитание, която на мен лично ми е много интересна (бих препоръчала и книгата 'Докато аз и ти сме едно', ако темата вълнува и вас). Вторият епизод, пък засегна теми като хранене и спорт по време на бременност + щадящия метод за секцио, който практикуват в Шейново.
Спокойна вечер на всички! ❤️

# 592
Криста , тя дори не се старае да сложи маркера на точните места /линии при измерването , горе - долу я кара ... май ще я сменям ! От 10 години и нагоре съм и пациентка и тогава си беше ок , но как за толкова години , нито апарата обнови , нито каквото и да е в нейния кабинет .

Изгубен , приятно прекарване на морето , да топнеш краче и за мен 😁

Хюлия , ако болките продължават е добре да те видят пак и , ако има нужда да добавят още нещо към терапията . С предната ми бременност , имах много чести и силни контракции и освен Магнерот и Но шпа , ми бяха изписали и Папаверин , който доста добре ми действаше и успокояваше матката . Сега ми беше казала , ако видя зор да пия по 1 Бусколизин .

За стриите имам Био Ойл , но не го ползвам редовно , имам си стари стрии от първата Б , когато качих много килограми и се понацепих .

Днес пак така почти цял ден с твърд корем и болки ту от лявата страна,ту ниско долу,а иначе бебето не се спира много е шавливо,но ако продължава така с тези болки май пак ще се ходи на доктор..🤦

# 593
Здравейте, момичета! Ползвате ли магнезиеово олио, гел или спрей за облекчаване на болки в кръста, таза да речем, за краката..... от коя марка сте доволни?

# 594
Здравейте е от мен да се отчета!Вчера бях на преглед 555 гр. 22 седмица,мери ми шийката с вагинален ехограф 4.68 ,каза ,че е идеална.Бебето се храни върви си назад заради късната овулация.Последните месеци ще следи,за да определи дата за секциото.Аз май споменах,че първото ми секцио от щадящия метод и съм много доволна.Аз не пия нищо освен аквасорс комбинация за бременни,спретнала съм си коктейл.И да чукна на дърво нямам крапми и ужасните киселини,който имах с първата бременност.С този младеж имам доста енергия.
Тонет почивай и се отпусни ,да си стоят на топличко поне до 34 г.с.
Мери ужасна ситуация,излишен стрес.Добре,че е фалшива тревога.
Изгубен и всички плажуващи мамчета,весело и гордо пъчене на коремчетата!

# 595
Здравейте, момичета, отдавна не съм писала, но поне следя редовно - напоследък ми се натрупана доста пътувания, бях и до морето, поради което не можах да се присъединя на срещата. Ще направим ли втори дубъл?

На моята фетална в 22 г.с. бебчето ми беше 515 гр. и ми казаха, че върви седмица напред, както винаги досега.

Да ви се оплача от болница Вита - имах час за петък, запазен на 30.06, когато бях на преглед и се разбрахме да мина ФМ, и да запазя час за преглед при АГ между 10-15.08. При което ми звънят онзи ден и ме питат дали имам специална индивидуална уговорка за прегледа, защото докторката е в отпуск и всички други пациентки били презаписани отдавна (?!?!). Обясних, че нямам индивидуална уговорка, при което ми казаха, че трябва да ми преместят часа и ми предложиха часове през септември, защото нямало нищо свободно, графикът бил пълен 3 седмици напред!!! Супер много се ядосах, попитах ги защо не са ми се обадили по-рано, както на всички останали, и отново получих нелепото обяснение какво са си мислили за час, запазен през superdoc 😡. Не ми предложиха никакъв вариант за по-ранен час, освен "да ида и да чакам да ме вземе между часовете" (а във Вита чакам минимум час всеки път дори когато съм с час). Изобщо много ме ядосаха, от друга страна съм много доволна от д-р Василева и не ми се иска заради неориентираните служители от регистратура да я сменям, та изглежда ще ми се наложи другата седмица да се насладя на голямото чакане - btw, последните два пъти имаше мъже пред кабинета, което е в разрез със забраната за придружители, но познайте дали някой освободи седящо място или се направиха, че не ме виждат и си гледаха телефоните 😉.

За да не е постът ми само оплакване - усещам бебчето доста често, особено при хапване танците започват доста интензивно 😂.

Желая ви слънчев и хубав ден, и много ритничета за поздрав от вашите малчовци! 💙❤️

# 596
Добро утро и честит празник! С благодарност, че всички тук сме благословени с голям дар! ❤️

Малко снимки от днешния изгрев с пожелание за красив, изпълнен с щастие ден! 🤗🥰🌅

# 597
Добро утро и от мен !
Ава , и аз като теб мисля , че трябва да сме много благодарни за дара , който носим ❤
Честит празник на именичките , ако имаме такива и да се помолим Богородица да е до нас и да ни закриля 🙏
П.С. Ава , снимките са прекрасни 💙

# 598
Здравейте е от мен да се отчета!Вчера бях на преглед 555 гр. 22 седмица,мери ми шийката с вагинален ехограф 4.68 ,каза ,че е идеална.Бебето се храни върви си назад заради късната овулация.Последните месеци ще следи,за да определи дата за секциото.Аз май споменах,че първото ми секцио от щадящия метод и съм много доволна.Аз не пия нищо освен аквасорс комбинация за бременни,спретнала съм си коктейл.И да чукна на дърво нямам крапми и ужасните киселини,който имах с първата бременност.С този младеж имам доста енергия.
Тонет почивай и се отпусни ,да си стоят на топличко поне до 34 г.с.
Мери ужасна ситуация,излишен стрес.Добре,че е фалшива тревога.
Изгубен и всички плажуващи мамчета,весело и гордо пъчене на коремчетата!

Какво е това секцио от щадящ метод..? Първото ми раждане беше нормално 13 часов кошмар,но не знам защо сега чувствам,че може да е секцио просто не ми излиза от главата и много ме е страх.Може би защото,имам повече проблеми с тази бременност и бебето е още седалищно и това ми навява мисълта,че може да съм със секцио..Може ли малко повече инфо за този метод.

# 599
Честит празник на всички,бъдете много здрави и благословени ! Хюлия, това е щадящ метод, при който не се режат коремните мускули, а се изместват настрани, разрезът е много малък и възстановяването е много лесно и бързо.

Общи условия

Активация на акаунт