Бъдещата мама започва да се пита, кога ли ДЕКЕМВРИйче ще започне да я рита ? {тема 5/2020}

• 31 385
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
Djenna, ще споделиш ли линк за подплънките?

# 391
Момичета, днес отидох да резервирам на място в Мистър Пица на улица Верила.....и те затворили през август. Проверих и едно близко заведение, ама те опаковали градината си с найлонови стени. Тази вечер ще мисля други заведения и утре ще резервирам. Приемам идеи.

# 392
Djenna, ще споделиш ли линк за подплънките?
BGN 1.16  31%OFF | 4/6/10/12PCS Washable Breathable Absorbency Breast Pads Anti-overflow Maternity Nursing Pad Baby Feeding Breastfeeding Mom
https://a.aliexpress.com/_dWzHpsW  ето Blush

# 393
Резервирах за неделя от 18 часа в градината на Мистър Пица на Попа. На момичетата,  които ще дойдат ще напиша по едно лично съобщение за подробностите.

# 394
Момичета,
Онзи ден нали нямам занимавка и вижте какво сътворих: само за фейсбук, не че я кача Joy

# 395
Sealove, много сладичко 😍😍😍

Аз да се похваля, че си имаме здрава госпожица, тежаща 300 гр. в 20-та седмица. ❤️ Прегледът беше емоционален... разплаках се, като я видях...първата ни среща 😊🥰

Слънчев и изпълнен с много радост ден, мамаситас! 🌻

# 396
AvaBaby, поздравления за хубавите новини!
Пу-пу на тази красива госпожица, заплювам си я за гадже за моето момченце Joy
Ние не можем да отворим диска, защото лаптопите ни и на двамата нямат четец за дискове, а 60 лв за отделен четец не ми се дават.
Моите родители днес идваха до София, дадох диска и те ще го отворят. Въпреки че съм го виждала, нямам търпение и таткото да го види Heart Eyes

# 397
Момичета, къде ги гледате тези 3Д образи, аз се следя в Надежда и никой досега при морфология/консултация не е прилагал 3д за преглед. Някаква платена извънредна опция ли е това?

# 398
Габи, аз бях на втора фетална днес при лекарката, която ми води ЖК в Бургас. Доколкото разбрах от нея, предстои да ми даде и още снимки при следващите прегледи, ако малката ни позволи, разбира се. Не съм заплащала допълнително за снимките. ❤️

# 399
Sealove кажи им  на твоите роднини да ти го прехвърлят на флашка. Мен ме пита АГ нося ли флашка или на диск да ми го запише. Аз не знаех, че може да нося флашка,та си исках диск. И ние така нямаме къде да го гледаме освен на един много бавен стар лаптоп.
Аз днес ходих до личната. Чаках доста тъй като никой не отстъпва ред. Но взех направление за УНГ. В понеделник ще ида да ме видят, алергия ли е какво ми е на този нос. Вечно е запушен като тапа.Ако не пръсна Назик не мога да дишам. А днес личната каза че не бива да пръскам Назик, че бил ксилометазолин и било вредно. Ама като не мога дъх да си поема. От вчера и гаргари не помагат.ш, дразни ме гърлото. Не е червено а има някакво ситни точици, незнам дали се появяват при алергия или е друго. Да видим какво ще каже УНГ специалист.Тук в нашето ДКЦ имаме един дето лекува много нетрадиционно ,маже с разни илачи, с колоидно сребро ми е горил някакви неща по гърлото. Все с нещо те маже. Преди години ми беше препоръчал Пиносол. Но сега ги няма .Ще го питам за тези, които ми бяхте дали тук и да ги почвам ако одобри.
(От медицински кабинет ИРИС д-р Фурнаджиев не помня кой даде рецептата за капки с етерични масла,но си я пазя,ще питам да взема да я пробвам освен....)
П.С.
 Някой има ли от тези i robot, дето чистят сами. Гледах и се навих от разни видеа, може би ще взема на изплащане но по натам..... Има и разни на други марки 2в1  хем прахосмукачка чисти, хем минава с парцал мокър и може и препарат да сипеш. Wink Ще е улеснение това нещо.

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 16:21 от изгубен

# 400
Ava, много хубава девойка!
Кажете сега като се знае пола мислите ли сериозно за имена и измислихте ли? Ние го коментирахме онзи ден за 5 минути - аз предложих едно и таткото предложи едно, но не сме мислили по-сериозно. Аз обаче най-сериозно заявих, че няма да кръстя детето на майка му, когато ни казаха, че е момиченце и той ми се разсърди. 2-3 дни ми беше много ядосан, но мисля, че се примири, защото предложи име, което не е свързано или производно на нейното. Явно хубаво съм скръцнала със зъби Joy

# 401
Кажете сега като се знае пола мислите ли сериозно за имена и измислихте ли? Ние го коментирахме онзи ден за 5 минути - аз предложих едно и таткото предложи едно, но не сме мислили по-сериозно. Аз обаче най-сериозно заявих, че няма да кръстя детето на майка му, когато ни казаха, че е момиченце и той ми се разсърди. 2-3 дни ми беше много ядосан, но мисля, че се примири, защото предложи име, което не е свързано или производно на нейното. Явно хубаво съм скръцнала със зъби Joy

Сложничко ми се вижда при нас с имената Grinning Незнам в кой момент ще го измислим категорично..на мен ми харесва Тея, майка ми се казва Стоянка, уж нещо покрай нея, иначе другата баба,на ММ е Иванка, ама тя си има вече внучка на нейно име..та незнам,какво и кога ще решим. И аз ще се радвам да чуя вашите имена.. Simple Smile

# 402

Ние имахме избрано само женско, сега като се оказа момче, се оказахме в дилема 😃 Харесваме по-нестандартни имена, редки и уникални, женско имахме такова, ама с мъжките се оказа сложно 🤔 Все пак тези дни сякаш се спряхме на едно, ММ много настояваше да изберем бързо, за да може да му говори по име на бебчо, който е започнал да реагира на гласовете ни и да ритка като му заговорим 😍 И сега му говорим по име и двамата, и някак взех да свиквам, така че май ще си остане това име 😅

# 403
Аз за името се надявам да си дойде детето на някакъв имен ден, на светец, да си дойде с името. Термина ми е на Никулден. ММ е сигурен че ще е тогава, та му казваме Коко, Никола, обаче ако не е на термин ще видим за деня какво е името. Ако няма никакъв имен ден идея си нямам. Крум няма да е със сигурност не искам,на мъжа ми дядото е бил Крум.Той само това иска. Ама аз не. Пък и как ще му казвам на галено.....
Свекито вече казала на дъщеря ни, защо не сме го кръстили Александър ,тя много го харесвала това име. А аз си го бях наумила като вариант, сега ще си помисли, че тя го е предложила.
А това и е Александър или Александра си го бях нарекла да е така ако забременея,последния път като ходихме към доктора в София,казах на мъжа ми, че ако стане така ще се казва, то пък взе че стана..... Абе с името хич не ми е лесно на мен. Като тръгвах да раждам дъщеря ни по пътя се питахме и двамата не знаехме.Като се роди все още не знаехме. Та после решихме да си е на светеца с който си дойде . Тя си дойде на термин. Сега незнам. Ще е направо чудо да е на Никулден пак на термин. Ноември месец пък е пълно с именни дни. През ден има някакъв имен ден.

# 404
Изгубен - не знаех, че може и на плашка. Нищо де, ще го видим пак. Иначе моята хрема днес май е малко по-добре, не смея да се похваля. Интересно вечер, когато трябва да е най-запушен носа, моят се отпушва Thinking може и да е от тоновете капки излети през деня Joy ако искаш опитай капки АЦЦ синус 3% - то си е морска водя и муконазал натурал. Второто е с разни етерични масла, та отпушва. Не се бой, от УНГ са ми изписани, преглежда ме от малка, имам му пълно доверие. Ако е много запушен вече носът каза Олинт за бебета по малко обаче.
Отделно може да си направиш вода с лимон и мед, ако търпиш вкуса, разбора се. Мисля, че помага - пия и сутрин и вечер.
Ние с женско име както казах бяхме готови, ама с мъжкото сега ни е зор - имам няколко предложения, таткото иска на някой да е кръстено дори само с буквичката, без значение на кои баба и дядо, но аз май почвам да се отказвам от това, че Антон като име най-много ми харесва, ама не е на никой. Имаме още доста да мислим.
Едит: прахосмукачките робот отдавна съм ги загледала. Едни познати имат xiomi дето е и за сухо и мокро почистване. Е, много са доволни! Мисля, че си заслужава. Може би по-натам ще инвестирам задължително.

Общи условия

Активация на акаунт