фиброаденом-да го махам ли?

• 194 053
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
Kakvo da ti kaja i az ne znam osven 4e mai mesec 2007 me operiraha v panaceiata v sf.Imah 3 fibroadenoma 2 na liavata garda i 1 na diasnata.Mahnaha 1 ot liavata stanah si i si zaminah.Na drugia den kogato otidoh hirurga da mi smeni prevrazkata mi kaza abe nie pak triabva da te operirame da mahnem i drugite 2 ina4e 6te se naloji sled vreme da rejem mnogo pove4e ti re6avai dali tazi sedmica ili drugata.Edno nemoga da razbere kakvi sa tezi lekari be kakva kletva sa dali ami kato znaiat 4e ima mahaite gi za6to me karate pak da idvam sled 1 sedmica.Taka i pove4e ne sam hodila pri tozi hirurg ne iskam i da go vijdam.Predi 2 sedmici hodih pri docent Gavrilov i sega 6te se naloji operacia za da premahne i ostanalite 2.ISKAM DA TI KAJA NE SE PRITESNIAVAI I NA MEN MI SE SLU4VALO DA NE MAHNAT VSI4KO TOVA VE4E 6TE MI E 4 TA OPERACIA OT FIBROADENOM,DANO I DA E POSLEDNATA POJELAVAM TI I PRI TEB VSI4KO DA MINE OK HODI PRI DOCENT GAVRILOV MNOGO DOBRI OTZIVI IMA ZA NEGO DANO DA TI POMOGNE.AAA da popitam za upoikata kak ia ponese za6toto az mislia 4e moje da sam s mestna koeto me pritesniava malko

# 121
Лио,душа Hugкак си????пиши ми на ли4ни какво стана с теб Hug

с

# 122
A някой знае ли дали тези гадни фиброаденоми се появявят просто еи така или имат нещо общо с раждането и кърменето като мастита?

# 123
... или имат нещо общо с раждането и кърменето като мастита?
Нищо общо   Naughty ,напротив тъкмо обратното ,след втората  операция ми препоръчваха да родя за да не ми виждат повече физиономията в болницата  Laughing ,не си спомням точно обяснението,бях на 19 и не ми се слушаше нищо за бебоци  - беше свързано с подлудяването на хормоните,по време на бременността и кърменето.  Hug.

# 124
Моята операция ще е с месна упойка!Посъветвайтеме дали е по добре да си трагна веднага или да остана да преспя една ве4ер в болницата? newsm78Доктора  ми каза ,че може да ме пусне още веднага ако настоявам ,а аз не знам дали да настоявам!?!И сега ще задам и най-често срещания въпрос абе хора като те пусне упоиката много ли боли?

# 125
Аз съм рязана и двата пъти с пълна,по мое желание PeaceСлед като излязох от упойката и се поосвестих си тръгнах/това за първия път/....Втория,още не се бях бъш освестила,но станах и си тръгнах,като ме придържаха...даже не се и обадих на доктора Laughingпосле му се обадих от вкъщи да го питам кога да мина за превръзка и да му се извиня за глупостите дето му сипех докато си отварях очите/незнам колко пъти му повторих,че много го обичам/ hahaha Joy Mr. Green
Първия път ме боля малко,но при всеки е различно.А втория,хич нямах никакви болки Peace

# 126
evdi  най-добре  да решиш на място - след като видиш как се чувстваш ще решиш дали да останеш или да си тръгнеш  Peace
Цитат
...абе хора като те пусне упоиката много ли боли?
При мен беше по скоро дискомфорт ,а не болка.
Успех  и бързо възстановяване Hug

# 127
Тая вечер усетих болка в лявата гърда. Отначало се почудих, защото наскоро ми беше свършило и обикновено ме болят преди това гърдите. Опипах и установих, че цялата лява половина на лявата гърда ми е по- твърда и болезнена и също още по-твърдо образувание напипах до ореола пак там. Малко съм уплашена и незнам какво да мисля. Не ми се е случвало да ме боли така по никое време. Веднъж бяха ми казали, че имам мастопатия, но  никога не ме е боляло. Какво може да е - дайте ми съвет! Благодаря предварително!

# 128
Първо искам да БЛАГОДАРЯ на вас момичета ,които ми отговорихте и ме посъветвахте,а теб didi аз лично мога да те посъветвам задължително да отидеш на лекар!Според мен няма нищо страшно защото докторите оби4ат да казват ,че лошите работи не болят!А колкото до мастита тои се причинява от бактерии и по всяка вероятност няма за какво да се беспокоиш и все пак задалжително на лекар!

# 129
Диди,най-добре отиди на лекар Peace
Според мен е мастопатия,мен така ме болят гърдите и стават на буци...а на моменти болките ми са ужасни и гледам,даже да си ходя гола,защото не мога да търпя нищо на мен....Но това е мое предположение.....

# 130
evdi и Йо, благодаря Ви за съвета, ако не ми мине до ден-два ще отида на лекар, просто тая болка за мен е нетипична, въпреки мастопатията, която имам поне от 10 години. Иначе преди да ми дойде винаги и при мен се получават болезнени уплътнения като бучки, но после ми минава. Причината при мен за мастопатията е, че  след като спрях да кърмя, след това не си спрях кърмата с лекарства и цели 3 години имах по-малко . Досега съм нямала проблеми. Продължава да ме боли, виждам даже, че ми е уголемена, надявам се да не е нещо лошо.

# 131
споко,не се притеснявай сега излишно Hug
На мен когато ми казаха мастопатия,ей така пак ми беше уголемена едната и много повече се беше удървила и ме болеше от другата Peace

# 132
  • Букурещ
Момичетата, които сте ходили при доц.Гаврилов или които мислят /или ще се оперират при него - евала за мазохизма,  не може толкова да се мразите.... newsm78

# 133
Molia te Liorena kaji mi ne e li dobar docent Gavrilov hodila li si pri nego.Az utre pak 6te hodia za da mi nasro4i data za operacia kakvo da pravia da ne gi li maham tezi fibroadenomi.MOLIA PI6I MI

# 134
И аз между другото не съм много доволна от него-тай па много сецнат бре Peace

Общи условия

Активация на акаунт