Изпитани сайтове за парфюми - 29

• 55 195
  • 795
  •   1
Отговори
# 120
Ех, явно и от провинцията ще се намерим сродни души с лудостите си. Blush

Уж следя темата, споменавате за изрязани кодове от кутиите на Герлен, ама аз не виждам явно, къде е това?

Иначе е произведен 09.19 и аромата е 1:1 с този, който пробвах в Бютизон. Много съм доволна. Heart В първите минути при мен има голяма прилика с Shalimar initial L'Eau и онзи аромат на пудра и червило. Две минутки по-късно има цветна свежест, а след нея остава красивия и познат Мон ЕДП. Но е някак по-мек, свеж и гушлив. Мнооого добра находка. Heart

Честит! 😊 От кой сайт е?
Иначе, точно този код изрязват, доколкото видях от снимки, аз моя си го регистрирах тук
https://www.guerlain.com/monguerlain/
Би трябвало веднъж въведен с последвала регистрация да е неактивен за повторна такава.
Удобен вариант, при положение, че бач кодовете на Моновете изглежда се повтарят.

# 121
  • Пловдив
Здравейте, отдавна ви чета, пълня си очите и си изпразвам картата Simple Smile
Току-що без тест поръчах това https://www.parfumi-shop.net/product/26093-elie-saab-girl-of-now-b-o.html, цената ме изкуши, познавам и обожавам Le parfum и се реших без много мислене за този. Не знаех, че освен намалението, което е обявено, има и код, но пробвах july и ми намали още 3.60лв. от цената. Та с доставката ми идва 60.39лв.
Може и да е коментирано това допълнително намаление, ако не - дано да съм била полезна на някого

# 122
Да, страницата дава 404 – неналична, не съществува от имейлите на Елинор. Не вярвам всичко да е свършило, няма нито 1 артикул на Том Форд в сайта им.

# 123
Много се чудих дали да пиша, ама да не обвиняваме само сайтовете.
Понякога и аз съм виновна, та да си призная Stuck Out Tongue Winking Eye

Преди дни (около седмица), ровейки в Мейкъп (да ме пита човек защо, като съм се зарекла да спирам с този...спорт), видях изгоден Аритизан (L'Eau d'Ambre, 50 мл за 65 лв) и го метнах в кошницата, за да го мисля на другия ден. Проверих дали хваща код за безплатна доставка и доволна (и силно сънлива) се метнах в леглото. На другия ден проверявам - нямам в кошницата Лартизанче ... ааа ... викам си, ясно, вслушваме се в знаците на съдбата - не е бил за мен, видях че цената му е вдигната, даже не се ядосах и забравих за случката.
Днес получавам смс за пратка от Спиди и бях твърдо убедена, че е грешка. В офиса на куриера чак ахнах - пратката - от Makeúp, а из под един тон амбалажни хартии кокетливо се показа 50-чката на Амбровата вода. Че и в старата опаковка Heart Eyes Ама нали не го поръчах!? Момичето се похили с мен, аз - със себе си и те така съдбата (щото нали се вслушвам в знаците й) ме запозна с тази женствена (но в бохо-стил) амбра, за есените дни и вечери ще е идеална.

Та се чудя дали да метна една критика към сайта или към себе си? Mr. Green
Все едно аз съм го писала Joy 
С кеф са си го ползваш и това са едни от най-успешните поръчки-Винаги носят удовлетворение, спонтанни , искрени , желани.

# 124
  • Стара Загора

Честит! 😊 От кой сайт е?
Иначе, точно този код изрязват, доколкото видях от снимки, аз моя си го регистрирах тук
https://www.guerlain.com/monguerlain/
Би трябвало веднъж въведен с последвала регистрация да е неактивен за повторна такава.
Удобен вариант, при положение, че бач кодовете на Моновете изглежда се повтарят.

От парфимо го взех. Чакам и още един. Simple Smile
Въведох кода и се регистрирах. Не че има някакво значение за мен, но хайде да съм в играта. Simple Smile))

Не знам дали е нов или аз сега го виждам, но за подарък с кода цената на комплекта мисля е добра.

https://www.parfimo.bg/elie-saab-le-parfum-royal-eau-de-parfum-za-jeni/

# 125
Благодаря сърдечно на девойката, която ми подсказа откъде да купя Bois D’Amand. Пристигна буквално на другия ден! До сега не съм купувала нищо от елф (да се чуди човек защо?!?!), но определено им ставам фенка. Спечелиха ме като клиент. Всичко им беше перфектно, в това число и комуникацията.
А самият парфюм по нищо не личи, че е тестер. Поръчах го за много близък мой човек, който.. все едно за него е правен. Просто.. красота и изящество.🌸
Колебая се много за Ели Сааб от парфюми-шоп... не е като да не искам да си купя още един Роял или да не искам Girl of Now за шести път в голяма бутилка... пуста му лакомия!

# 126
  • Стара Загора
Колкото повече... толкова повече. Бръкни си в буркана с меда, пардон в казана със Саабите. Grinning

Ето го прекрасния Роял.... днес съм като циганско чедо. Напръсках се с 10 парфюма, ама пусто любопитство да тествам всичко що видя. Прибрах се и взех душ. Сложих Сааб Резорт 2015. Слаба ракия и след 10 мин никакъв го няма. Извадих МОН Флорал и се полях преди да отида до магазина. Понакефих се. Извадих сергията от този месец преди малко, пък викам да си пръсна и от Роялчето ми за лека нощ. Еее, жива да е Копчето че го похвали. Разкошотия. Ще спя като бебе тази вечер! Пренесох се в страната на чудесата. Сега се чудя утре с кой да уморя колегите - Mon Florale, Signature или Royal? Joy

Малко размени и покупки, това е положението... 😊
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 22:54 от iv4enceto_91

# 127
Да се запиша в новата тема

Още един + за elfragrance

Най накрая днес си взех поръчката, всичко надлежно опаковано в бъбъл.
Van Cleef & Arpels Bois d'Amande тестер с капачка
и Rochas Byzance Eau de Parfum тестер с капачка (изключителна бутилка)

Красота.

# 128
Този сайт преди го имаше на 1-ва страница,сега не го виждам
https://perfume-bg.eu/   
Изглежда читав,така ли е?

# 129
Този сайт преди го имаше на 1-ва страница,сега не го виждам
https://perfume-bg.eu/   
Изглежда читав,така ли е?
Да. Имат и безплатна доставка.

# 130
  • София
Parfumi-eu.com - мои познати купуват от тук парфюми гледам скъпички са Вие пазарували ли сте от тук?

# 131
Меслячеточно Рояла на ЕС тествах в Лили дрогерия  и доста "сладък, силен" /по спомен/ ми се стори...немой...за жалост нямаше Мон Герлен който исках да тествам, че много ме изкушавяге но станаха достя поръчките на сляпо, а не со точно в целта... Sad но е такя кято няма къде да тествам...преди години по спомен душих от роклите на Герлен зеленичкото и мисля че много ми хареса, но май пак е от лекичките, а искам една идея по- плътен аромат...от сорта на Lanvin eclat от това което имам и познавам

# 132
След дълго отбягване най - после реших, че ще се запознавам с Мансера и Монталите.
Разглеждайки наличностите из сайтовете, според вас с кой от тези да започна опознаването?
intense cafe montale
montale boise vanille
instant crush mancera
wild cherry mancera
Благодаря, ако някой се включи по питането ми. Flowers Hibiscus

# 133
Мисля, че като за начало Intense cafe  и Wild Cherry са най-безобидни и лесни за харесване

# 134
Олее, аз мислех, че съм в другата тема. Извинявам се.
Благодаря за мнението, Макадамия.
Да не е спам - вчера поръчах от Елинор The only one, днес вече ме чака в офиса на Спиди. Супер бързи - за пореден път имат палец от мен.

Общи условия

Активация на акаунт