Изпитани сайтове за парфюми - 29

• 55 109
  • 795
  •   1
Отговори
# 105
Когато parfimo веднъж са те уведомили за наличност на следен парфюм, но не го купиш веднага и по-късно вече се е изчерпал, ще те уведомят ли пак при нова наличност или трябва редовно да заявяваш наново следене?
Като цяло не съм и сигурна дали им работи добре това известяване, защото 1-2 пъти съм виждала, че тук се пише за зареден парфюм, който съм сигурна, че съм цъкнала за следене и уж трябва да ме известят, но проверявам и аз нямам имейл. Също се чудя дали едновременно изпращат известие на всички следящи..

# 106
  • София
Да, ще продължат да те известяват при ново зареждане на съответния парфюм.

# 107
Когато parfimo веднъж са те уведомили за наличност на следен парфюм, но не го купиш веднага и по-късно вече се е изчерпал, ще те уведомят ли пак при нова наличност или всеки път трябва да заявяваш наново следене?
Като цяло не съм и сигурна дали им работи добре това известяване, защото 1-2 пъти съм виждала, че тук се пише за зареден парфюм, който съм сигурна, че съм цъкнала за следене и уж трябва да ме известят, но проверявам и аз нямам имейл. Също се чудя дали едновременно изпращат известие на всички следящи..
Абсолютно и при мен е така, нещо не е както трябва известяването.
Не знам дали отново ще те извести, можеш да погледнеш в профила си, има меню със списък на всички запазени за известяване.

# 108
В abv идват със закъснение имейлите за наличност на следен продукт. В gmail са в реално време. Откакто ги преместих там и получавам нотификация на телефона си, мога да си купя следен продукт, ако реагирам веднага. Но понякога е само 1 бройка и... пак чакам.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 22:57 от Анонимен

# 109
..нещо не е както трябва известяването.
... можеш да погледнеш в профила си, има меню със списък на всички запазени за известяване.
Да, да, в наблюдавани продукти си стоят интересуващите ме.. Но наистина и аз на съм убедена, че им работи добре известяването, затова реших да питам да не би в мен да е проблемът и да е нужно наново да искам.. Не че е нещо фатално и спешно. Но и няколко пъти съм успявала да грабна парфюми на хубави цени именно благодарение на навременното им известяване. Отделен е въпросът, че и за тях наблюдаваните продукти на клиентите са полезни и със сигурност ги ползват като информация, за съжаление вероятно това влияе и на цената, но все пак си е полезно. Simple Smile

magicjo, и аз така мисля, и са го правили, но започнах да се съмнявам вече..
Азалия🌺, интересно... ще взема да променя имейла за проба. Wink

# 110
  • Стара Загора
Аз днес си получих поръчката от parfimo. Малко кашонче, трите продукта във фолио увити - нямам забележка.

Ходих и до шоурума на parfumi-shop.net да си взема Рояла. Не му е времето, но не беше за изпускане на тази цена. Точно 61 лв ми излезна с кода. Доставка няма. Аз доволна. Heart Eyes Обслужването е безупречно. Тествах няколко от наличните тестери. Прословутите Круши на Монтал са неопределени върху мен. Само в началото усетих наситени плодове и след това зави в посока унисекс.

Пристигна ми и отливката за проба на синия Сааб Резорт 2015. Ще връщам поръчания тестер от get.bg Утре пак ще разнося за всеки случай, но такъв разводнен и слаб аромат, направо съм озадачена. Очаквах сладост и плътност, узрели смокини, екзотика, а той акватик. Close Преди 10 мин пръснах 3 пъти и едва го усещам. Това направо не е Сааб. Есеншъл и той от тази категория. Яд ме е че не познавам Le parfum.

# 111
Royal-ът се оказа учудващо за мен му е екстра в тази жега даже. Le Parfume го разносвах миналата седмица и също много ми хареса в топлото, много женствен и плътен сок.

А, да питам, в Елинор махнали изобщо Том Форд, а ми изпращат над 10 мейла за наличности.

# 112
  • Sofia
А, да питам, в Елинор махнали изобщо Том Форд, а ми изпращат над 10 мейла за наличности.

Аз също се учудих, че го няма, след като един ден потърсих. Ама упорито продължавам да си го търся де.😃

Поръчка от МейкЪп си взех днес. Кашонче, амбалажна хартия за пълнеж, пристигнали здрави парфюми. Плюс от мен.

# 113
Le Parfume се оказа един от трудните за мен, но понякога се улавям, че имам нужда точно от него. При мен в отвора си е адски сапунен, бръснарски, но пресъхването е ммм....Heart Eyes  Hate-Love сме с него , но не бих го разменила . Имам го от 4мес.Пръскам поне 30мин. преди да изляза иначе рискувам да задуша някой Joy
Изключително траен!

# 114
  • Чукарландия

В имейла няма ли линк? Като отвориш линка с наличния продукт от имейла, какво ти дава?
Интересно, че аз пък не получавам имейли за известяване от Елинор.

# 115
  • София
Сънче, ще чакам за отзив в парфюмната за  Dragonfly като го опознаеш. Hug

# 116
  • До сърцето...
Много се чудих дали да пиша, ама да не обвиняваме само сайтовете.
Понякога и аз съм виновна, та да си призная Stuck Out Tongue Winking Eye

Преди дни (около седмица), ровейки в Мейкъп (да ме пита човек защо, като съм се зарекла да спирам с този...спорт), видях изгоден Аритизан (L'Eau d'Ambre, 50 мл за 65 лв) и го метнах в кошницата, за да го мисля на другия ден. Проверих дали хваща код за безплатна доставка и доволна (и силно сънлива) се метнах в леглото. На другия ден проверявам - нямам в кошницата Лартизанче ... ааа ... викам си, ясно, вслушваме се в знаците на съдбата - не е бил за мен, видях че цената му е вдигната, даже не се ядосах и забравих за случката.
Днес получавам смс за пратка от Спиди и бях твърдо убедена, че е грешка. В офиса на куриера чак ахнах - пратката - от Makeúp, а из под един тон амбалажни хартии кокетливо се показа 50-чката на Амбровата вода. Че и в старата опаковка Heart Eyes Ама нали не го поръчах!? Момичето се похили с мен, аз - със себе си и те така съдбата (щото нали се вслушвам в знаците й) ме запозна с тази женствена (но в бохо-стил) амбра, за есените дни и вечери ще е идеална.

Та се чудя дали да метна една критика към сайта или към себе си? Mr. Green

# 117
  • Стара Загора
Яд ме е че не познавам Le parfum.
Пиши ми на ЛС и аз съм от Ст. З., ще те запозная.

# 118
  • Стара Загора
Ех, явно и от провинцията ще се намерим сродни души с лудостите си. Blush

Уж следя темата, споменавате за изрязани кодове от кутиите на Герлен, ама аз не виждам явно, къде е това?

Иначе е произведен 09.19 и аромата е 1:1 с този, който пробвах в Бютизон. Много съм доволна. Heart В първите минути при мен има голяма прилика с Shalimar initial L'Eau и онзи аромат на пудра и червило. Две минутки по-късно има цветна свежест, а след нея остава красивия и познат Мон ЕДП. Но е някак по-мек, свеж и гушлив. Мнооого добра находка. Heart

# 119

Предполагам, че е свършил, идваше на добра цена с кода всеки един парфюм.И аз имам днес поне 5-6 съобщения за наличен Tom Ford, но като кликна, ми излиза , че страницата не е намерена.
Направи ми впечатление, че по същото време имам мейл за наличен ТФ и от Парфимо, но там беше наличен.
И се зачудих дали не зареждат от един и същи доставчик.

Общи условия

Активация на акаунт