Изпитани сайтове за парфюми - 29

• 55 108
  • 795
  •   1
Отговори
# 90
Sihnature в емаг вече не се предлага Confused

# 91
  • София
За кратко бях спряла да Ви чета и поне месец не съм си поръчвала Joy На 1-ви юли парфюми-шоп бяха пуснали Омбре за първи път на добра цена от всички сайтове. Тогава много се замислих, но не стигнах до поръчка. Разглеждайки ги днес пак, след като написахте, че има промоции на Hermes - офертата за мен е много добра и това ме изкуши и го поръчах преди около 3 часа. Сега ми звъннаха за потвърждение. Супер бързи са. Хванаха ме на морето и дори пренасочиха пратката тук. Утре ще си я взема. Чудно!! Точно тук си го представях този парфюм Heart Eyes

# 92
  • София
Преди 3 години някъде бях поръчала от Нотино Pure Soap - Demeter Fragrance. Пристигна в обикновена торбичка от плат, не помня дали имаше въобще кутия някаква.
Скрит текст:

Толкова отвратителен аромат не бях подушвала дотогава. Даже си помислих, че нещо е развален, защото и цените бяха много ниски, чак съмнително ниски. Но надали е така, просто този колон си е такъв. Мирише на смесица от нагорещена ютия и мръсни чорапи. Чудя си се, защо ли не съм го изхвърлила?!? Че и толкова лесно го открих, като прочетох поста ти Mini Rebel, а друг парфюм, който знам, че го имам, убих се да го търся - няма го и го няма... Луда работа... 😂😂😂
На мен лимоновия меренг ми хареса доста, много приятно вкусно сладкишесто ароматче Simple Smile
Напоследък съм на вълна сладки, даже сладкарски, но ненатрапчиви аромати, които да не ми ангажират прекалено вниманието и да стават за жегата сега, но пусто те пък нямат никаква трайност. Ако някой може да препоръча добър кокос? За този на Demeter Fragrance не са ласкави отзивите във фрагрантика. В Нотино гледах и един спрей за тяло Coconut Passion на Victoria Secret и му се чудя Simple Smile

# 93
Coconut Passion VS не е траен, точно боди мист е. В пъти по-слабо от дезодорант. Но пък има златни частички за glow effect 😁. Съдържа доста алкохол, да се има пред вид.... Особено за масирано пръскане по тялото

# 94
Ако някой може да препоръча добър кокос? За този на Demeter Fragrance не са ласкави отзивите във фрагрантика. В Нотино гледах и един спрей за тяло Coconut Passion на Victoria Secret и му се чудя Simple Smile
Имам този https://www.fragrantica.com/perfume/Victoria-s-Secret/Coconut-Pa … n-Noir-61013.html кокосова ванилия е, доста траен. Първо поръчах другия, който ти си гледала, но го отказах и взех този.
За първия, може да прочетеш повече тук https://www.influenster.com/reviews/victorias-secret-coconut-passion-body-mist-25

tuali, май този https://www.fragrantica.com/perfume/Victoria-s-Secret/Coconut-Passion-7993.html е трети вид, защото в Нотино е онзи, който показвам във втория линк, но не го намирам във Фрагрантика.

# 95
  • Стара Загора
Sihnature в емаг вече не се предлага Confused

Има голямата опаковка от 90 мл.

https://m.emag.bg/parfjumna-voda-mont-blanc-signature-zheni-90-m … earch-Action=view

# 96

Мерси, но исках да се възползвам от кода и примамливата цена на петдесетицата

# 97
  • На черешатааа
Скрит текст:
Привет пристрастни, имах на мейла, че някой сайт е с БД до 26, но понеже съм скопосна го изтрих. Имате ли идея кой сайт има сега БД, без значение сума и продукт?

Имам от arlen.bg.  До 26 е, може би това е било Simple Smile.
Благодаря Flowers Hibiscus. Може и това да е било, да

# 98
Пффф, тия от Дъглас.... От три поръчки в последния месец, нито една не дойде с мострите, които поръчах. Или едната е подменена, или, както в последната ми поръчка, и двете!!! Защо изобщо ти дават избор, като ти пращат, каквото им дойде! За такава голяма верига ми е много несериозно, ще кажеш, че имат по 5 мостри от всичко и после край.
Пратили ми Boucheron Quatre, който вече имам  и се напълних с мостри на новото Живанши Irresistible, който ок, беше в желанията в една от поръчките ми, но после ми го пращат още два пъти!!!,🙄

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 16:33 от tuali

# 99
Здравейте! Някой поръчвал ли е Мон Герлен Интенз от парфимо? Трябва ми за подарък и се чудя дали е ок.

# 100
Аз съм си взимала два пъти Мон Интенз от Парфимо и е абсолютно ок....

# 101
Да, всичко му е наред.

# 102
  • Пловдив
Аз също съм го поръчвала, без забележки.

За колко време пристигат пратките от Дъглас? Поръчах преди 3 раб.дни до магазин в Пловдив и се чудя колко време им трябва, за да го доставят.

# 103
Благодаря на всички за коментарите!

# 104
Аз също съм го поръчвала, без забележки.

За колко време пристигат пратките от Дъглас? Поръчах преди 3 раб.дни до магазин в Пловдив и се чудя колко време им трябва, за да го доставят.

За 2-3 работни дни идваха моите

Общи условия

Активация на акаунт