Изпитани сайтове за парфюми - 29

• 55 089
  • 795
  •   1
Отговори
# 75
  • ново
Добро утро! В парфимо има ли актуален код?
На някоя от предните страници.

# 76
  • София
Скрит текст:
Пазих, пазих фронта и тази седмица айдеееееееее Smile

Чкам два Пупа кита (благодарение на едно дяволчеот темата тук, което ги похвали) и две течни червила на Клиник от Парфимо.

😈😈 Няма да останеш разочарована, китчетата са чудни и за ползване, и за декорация.

Аз поръчах вчера от makeup едно зайче палитра 😂 Ще си правя зоопарк. 🤣🤣🤣

И чакам от тях едно Miu Miu комплектче..

Разкошотийско изглежда. Чакам куриерът буквално всеки момент да организирам аквариум на бюрото (взех комплект от двата кита, големият е същият като твоя Animal WhaleAnimal Whale

# 77
  • Пловдив
Аз се изкуших от кода в Парфимо и поръчах L'Interdit 35мл и малко козметика за коса. Цената ми се стори много добра, а и отдавна го исках.

# 78
  • София
Аз се изкуших от кода в Парфимо и поръчах L'Interdit 35мл и малко козметика за коса. Цената ми се стори много добра, а и отдавна го исках.
И аз взех един и 2 червила на ИСЛ , едното е тестер, другото продукт.

# 79
  • София
Момичета, някой да каже две думи за -spam292- и Иво? Ако направя поръчка, той лично носи пратката?
Същия ден ли? Мога ли да вярвам в оригиналност? Леко спешно ми е. Flushed

# 80
да, на следващия ден, да

# 81
  • София
На мен Иво ми ги носи още същия ден. Зависи по кое време се обадиш и дали има път към адреса ти. Най-добре звънни и го питай.

# 82
Какъв е кодът? Благодаря предварително.

# 83
ONLINEPROMO намалява 11 лв. за поръчки над 90 лв.

Кодът ^^^

# 84
Vrabcho, код ONLINEPROMO.
Намалява 11 от 90лв.

Има ли някакъв шанс парфимо отново да заредят тестери на Стела Макартни?
Били са на доста добри цени.
Знаете ли кога последно са били налични?

# 85
Поръчах новия Монблан от Емаг. На другия ден пуснаха кода. Обадих се,  анулирах поръчката и пуснах нова с код.
Елинор супер бързи и добре опаковани , а Енвол пристигна във фирмена подаръчна торбичка ,която е много ефектна , все едно кожена..

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 11:55 от mimozata

# 86
  • Шумен
Stella Mcartney Stella бяха с много по-ниски цени в края на юни и началото на юли. Аз имам 30-ца   edp от началото на юли. Тестерите ще се появят, но цените едва ли ще бъдат същите.

# 87
  • На черешатааа
Привет пристрастни, имах на мейла, че някой сайт е с БД до 26, но понеже съм скопосна го изтрих. Имате ли идея кой сайт има сега БД, без значение сума и продукт?

# 88
Привет пристрастни, имах на мейла, че някой сайт е с БД до 26, но понеже съм скопосна го изтрих. Имате ли идея кой сайт има сега БД, без значение сума и продукт?

Имам от arlen.bg.  До 26 е, може би това е било Simple Smile.

# 89

И аз се изкуших и поръчах L'Interdit 35мл EDP, въпреки, че имам EDT, както  козметика за коса и тяло. Кода ми направи единия продукт безплатен.

Общи условия

Активация на акаунт