Изпитани сайтове за парфюми - 29

• 55 238
  • 795
  •   1
Отговори
# 195
  • София
За да не е спам моля, да споделите, къде може да се закупи изгодно момичетата на Килиан.
За изгодно - не знам. Парфюмите на Килиан принципно са скъпи. Но го виждам на тези места:
https://www.parfumi-shop.net/product/32933-by-kilian-good-girl-gone-bad.html#1045 - има код за 6% отстъпка - JULY
https://www.parfimo.bg/by-kilian-the-narcotics-good-girl-gone-ba … AYASAAEgJhh_D_BwE
Може и от официалния сайт - https://www.bykilian.fr/en-e-FR/product/25910/52759/parfum/narco … erfume#/sku/83291

# 196
  • Sofia
От промоцията на Нотино миналата седмица, едно мини Азаро, получено от магазина им в Парадайс. Коректна доставка, празен ход и професионално обслужване. Доволна 😁

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 15:51 от Lady Royal

# 197
  • Sofia
Джемма, много неприятно! Дръж ни в течение с казуса и как са се представили от Парфимо. Кофти издънка е това.Simple Smile
Не знам дали съм споделяла, един фал съм имала от тях, едно измивно олио на Колистар, беше старо. Не ми се занимаваше с връщанки, а и като знам политиката им за отворени продукти /аз го отворих естествено/, просто го метнах в коша.😃

# 198
  • София
Ако някой все още търси Nobile 1942 Cafe Chantant, в момента е на отлична цена - https://makeup.bg/product/150051/

Направо не е за вярване. Fearful 10 минути след поста ми коригираха цената в Makeup. От 109 лв. го направиха отново на 147 лв. Rage

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 18:23 от magicjo

# 199
Момичета , някой да е поръчвал мостри на монтал от официалния им сайт?
И аз се интересувам.

По темата: след като Парфюми-шоп не можаха да ми изпълнят поръчката на Ferragamo Emozione 50мл, поръчах от Нотино. Взех си го от магазина им, нямаше проблеми. Не съм го отваряла, че е за подарък.

# 200
  • Sofia
Здравейте, може ли да ме насочите от кой сайт да взема да подарък dior sauvage? Без значение от милилитри и дали е edp/edt Simple Smile

# 201
Парфимо изкушават с цените и затова много се пазарува от тях, обаче който се е опарил, повярвайте трудно може да бъде съблазнен. Писала съм за редовен продукт не тестер на Анник Гутал, който беше подигравка във всяко едно отношение от кутията до грубата бутилка с ужасна спиртна течност. И моята емоционална реакция беше бум в коша, после съжалих, че не им го изпратих да си го ползват със здраве.

# 202
Леле, голяма излагация на Парфимо. Сега съм на тръни, че поръчах от тях един  сет Acqua di Parma и дано не дойде неприятна изненада...
А Дъглас да вземат малко да се огледат, че намаленията им са повече от смешни. На ръба бях да поръчам от тях Tom Ford Metаllique, който е на изненадващо почти конкурентна цена (след "20% намаление" , уж😂) , НО само, ако бях сигурна, че ще получа и мострите, които пожелая. От три поръчки, все имаше подменени мостри, че и по два пъти едни и същи пратени. Та този път, за да си спестя разочарованието, поръчах парфюма от parfumi-shop. Хем и код имат!

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 19:40 от tuali

# 203
Момичета, как е YSL Black Opium от Елинор? Изкушава ме цената за 90мл - редовна 140лв. В Парфимо с намалението е 160лв. В Дъглъс е над 200лв...  Някой нещо съмнително да е открил в парфюма от Elinor? Имам Floral Shock версията от миналия септември, купуван е от летище , не е мръднал. Олимпеа на Пако Рабан имам от зимата от Елинор, но страшно остро започна да мирише, направо ми става лошо и спрях да я ползвам. Моя позната също я има, купувана от Сефора, но нейната си е ок след повече от година. Хем ме е страх да поръчам, хем не ми се дават 200лв в мола. Grinning

# 204
  • Балчик
Джемма, много неприятно! Дръж ни в течение с казуса и как са се представили от Парфимо. Кофти издънка е това.Simple Smile
Не знам дали съм споделяла, един фал съм имала от тях, едно измивно олио на Колистар, беше старо. Не ми се занимаваше с връщанки, а и като знам политиката им за отворени продукти /аз го отворих естествено/, просто го метнах в коша.😃
Да, ще пиша, но вероятно в понеделник ще ми отговорят най-рано. При мен разопаковането не важи. Тестер е, беше в бабъл торбичка само, без кутия.
По принцип искам да си го оставя, но само ако ми дадат ваучер за не по-малко от 50% от стойността. Той си е наполовина празен, така е честно. Ако не уважат рекламацията ме губят завинаги като клиент, ако ще и Шанели за 50 лв да пуснат. Simple Smile

# 205
Да ли си въобразявам или не, но нещо цените в Нотино страшно скочиха. Сега са горе долу като тези в Дъглас

# 206
Да... А преди години бяха най - изгодния сайт, само от там пазарувах и винаги имаха най-добрите цени. Откакто Enzo стана Notino, тръгнаха тези промени.

# 207
Хем ме е страх да поръчам, хем не ми се дават 200лв в мола. Grinning
Който го е страх от мечки, не ходи в гората! Никой от тук не може да ти гарантира 100% автентичност, защото не е видял парфюма как слиза от поточната линия на бранда. Рискът си е твой.

Джемма, това е абсурд! Не за 50%, за 90 ще им го върна! Този парфюм не е скъп, в пълен обем е до 55 лв, как пък няма да им ползвам половин шише на цената на цяло без да знам, че е в тоя вид! Не си останала без парфюми и не си опряла до него.

# 208
Хем ме е страх да поръчам, хем не ми се дават 200лв в мола. Grinning
Който го е страх от мечки, не ходи в гората! Никой от тук не може да ти гарантира 100% автентичност, защото не е видял парфюма как слиза от поточната линия на бранда. Рискът си е твой.

Много благодаря за изключително учтивия отговор! Simple Smile Пределно ми е ясно, че никой не може да ми гарантира 100% оригинал. Питах дали някой е поръчвал от Елинор конкретния парфюм, дали се е променил бързо, защото това се случи с друг мой парфюм от сайта, като не казвам, че е менте, може моят да е кофти партида. Исках мнение, получих заяждане. Не се чувствай длъжна да ми отговаряш, не ми се влиза повече в темата.

# 209
  • Пловдив
Страшно неприятно става в тази тема понякога. Някой влиза да попита нещо, все още не се е ориентирал, и веднага се започват учтиви отговори от потребителки, които са от години тук и едва ли не, никой нищо не може да им каже. Сакън. Аз лично много пъти не съм се включвала и не съм питала нещо заради това. Като новак или някой, който не е толкова наясно. Иначе темата ми е много полезна.
И за да не е спам, днес съм с "баналния" Light blue Intense от Make up. Куриерът им в Пловдив е голям свежар.  Обичам този парфюм ❤❤ Но не обичам онзи позьор в YouTube, който постоянно го натрапва. Ще се радвам по - малко хора да го харесват и използват. 😄

Общи условия

Активация на акаунт