Изпитани сайтове за парфюми - 29

• 55 297
  • 795
  •   1
Отговори
# 210
И на мен ми е неприятно когато някой наивно иска гаранции за очакванията си от непознати хора, които няма как да му даде никой, ама на - какво да се прави и такива има постоянно. Ти ще си сложиш ли "главата в торбата" и ще гарантираш ли, че всичко е шест? Елинор са доста несериозни от моя опит, въпреки, че от други хора само хвалби чета за тях и им вярвам, че при тях всичко е наред и макар че от там чакам парфюм сега, но рисковете си ги поемам сама, а парфюм, в чиято автентичност да се съмнявам, до сега не са ми пратили. Освен това тя не написа първо: "Питах дали някой е поръчвал от Елинор конкретния парфюм, дали се е променил бързо, защото това се случи с друг мой парфюм от сайта, като не казвам, че е менте, може моят да е кофти партида.", а написа, че има оплаквания от парфюм, купен от Елинор. Ами ето и очаквания отговор тогава: не, недей да купуваш от Елинор, щом веднъж вече имаш неприятното усещане, че нещо не е наред с парфюм, купен от Елинор. Ще ти е два пъти по-неприятно, ако и този се окаже не такъв, какъвто очакваш! Така приятно ли е вече? Или да лъжа лицемерно, че от всякъде всичко ще е наред, пък като гледам... не е винаги. Още повече, че това не е рядък парфюм и го има навсякъде по сайтовете.

Чакай, че се сетих да допълня - ако ти извадя скрийншотове е от всички "изпитани сайтове", фигуриращи в тази тема колко парфюми съм купила и от тях имам оплаквания от три броя - един, който нямаше нищо общо с пробвания от мен в Сефора и го купих от парфюми-шоп, върнах го, възстановиха ми парите мисля, че го върнах за своя сметка обаче, защото го таксуваха като "не го искам", а не "мисля, че не е оригинал"; втори, продукт от Парфимо, на който пръскалото беше криво и не пръскаше, не посмях да го натискам, да не го счупя и го върнах успешно за тяхна сметка и ми бе възстановена сумата; и трети, от мейкъп, който течеше при пръскане от гърлото, върнат за тяхна сметка и възстановена сумата. Аз съм късметлийка ли, та нито веднъж не получих фалшив парфюм, в чийто произход и аромат да се съмнявам, или другите са твърде мнителни, за чиято мнителност няма как някой друг да носи отговорност? Не говоря за такива грозни номера като очукания тестер на Алюр и това нещо, което Джемма е получила, това са абсурди!

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 21:36 от Анонимен

# 211
Няма гаранция, разбира се и всеки решава сам за себе си какво да прави. Лично аз, където имам греда, забравям за сайта и си търся от другаде. Някак си не се чувствам комфортно да продължа да пазарувам 😁.

# 212
Имам точно Olympea от Елинор на около две години и си е екстра. Относно Парфимо, не съм имала разочарования при поръчките на парфюми. Един път ми се случи да ми изпратят спирала, която беше абсолютно суха отвътре и един път червило, което понамирисваше на гранясало.  От тогава спрях да поръчвам козметика от тях и наблягам само на парфюмите, като считам, че всеки един сайт с хубави оферти и цени е твърде възможно да продава и някои по-стари и залежали стоки. От Елинор се е случвало да ми пратят тестер без празен ход, не съм правила никога проблеми, но тестер наполовина празен е недопустимо и доста нагло.

# 213
Траен ли е intense. Аз взех light blue от makeup, но не е траен. 
Страшно неприятно става в тази тема понякога. Някой влиза да попита нещо, все още не се е ориентирал, и веднага се започват учтиви отговори от потребителки, които са от години тук и едва ли не, никой нищо не може да им каже. Сакън. Аз лично много пъти не съм се включвала и не съм питала нещо заради това. Като новак или някой, който не е толкова наясно. Иначе темата ми е много полезна.
И за да не е спам, днес съм с "баналния" Light blue Intense от Make up. Куриерът им в Пловдив е голям свежар.  Обичам този парфюм ❤❤ Но не обичам онзи позьор в YouTube, който постоянно го натрапва. Ще се радвам по - малко хора да го харесват и използват. 😄

# 214
Значи аз мога да се чувствам абсолютна късметлийка с над 100 поръчки от различни сайтове - никога нито едно менте, никога счупено, нищо дефектно! Разочарованието ми е от преди 2 години и нещо единствено от Парфимо, които ми потвърдиха тестер, след седмица се обадиха, че го няма наличен и предложиха да си взема продукт, който беше с 30 лв. по-скъп. И ето тук вече е разликата с коректните сайтове и добрите взаимоотношения с клиента. Не съм им за 30-те лева, така или иначе го поръчах, но те не предложиха /както би било коректно и както направиха Елинор преди седмица/ да ми изпратят парфюм на цената на тестера, защото грешката си беше единствено и абсолютно само тяхна, а директно ме изнудиха да купувам продукт. На всичко отгоре, в знак на "благодарност" ми изпратиха подарък с изтичащ срок на годност - следващия ден!!! Освен това /скоро стана въпрос, веднъж ми пратиха тестер без тестерна кутия, а само с вътрешното картонче и найлон, но тъй като беше ОК самият парфюм, дори и не го направих на въпрос, защото за мен проблем всъщност нямаше, само леко разочарование. Е! Това ако не е подигравка, не знам какво е! Точно с това ужасно, непрофесионално и пренебрежително  отношение Парфимо ми станаха от най-любим сайт, най-омразен! Да са живи и здрави останалите, че си подбират кадрите! Wink

Всъщност коригирм се - преди доста години, когато бях съвсем нова в онлайн парфюмното пазаруване имах издънка от 1001-bg.com - писах скоро за това. Парфюмите бяха евтини, единият тестер с 2 етикета залепени едон върху друг, горният крив, а на другия /продукт с опаковка липсваше надписа на бутилката /не етикет, надпис на самата бутилка/.
Аз съм ги забравила, защото и сайтът за мен /а явно не само/ вече не съществува, доколкото разбрах.

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 23:45 от cabochard

# 215
  • Чукарландия
... Много отдавна. Излизат рядко по един, два и битката е жестока. Свършват по пътя за кошницата.
Със сълзи се смея... 😂😂😂
Сега и аз се нареждам за битката (по пътя за кошницата). Щом Deetron го издирва - значи си заслужава... битката! 🤣

# 216
  • Sofia
Сега се сетих, че всъщност не една, а две издънки имам от Парфимо, но и втората е козметика. Едно кремче на Пайот си поръчах, за пъпчици мисля беше, дойде абсолютно сухо и празно. Върнах го без проблем, нищо, че го бях отворила хаха.

# 217
Дали някой може да ми услужи с код за нотино?
Какво ли не направих да ми излезе, но не и не, не се появява.
Хиляди благодарности предварително Simple Smile

За парфимо мога да кажа, че 2016 за първи път поръчвах козметика от тях, имах няколко поръчки, но ми изпратиха доста залежали неща, разочаровах се и спрях да поръчвам. Тази година, благодарение на вас, ги преоткрих - имам няколко поръчки (основно парфюми) и всичко е точно. Въпреки това имам едно наум за тях и ако се издънят, според това как реагират, може и да спра да поръчвам от тях.
Според мен от всеки онлайн магазин могат да допуснат грешка, важното е дали е системно и какъв им е процесът на рекламация.

# 218
Да, чист късмет си е от сайтове човек почти да няма разочарования. Нямам ментета, счупени и объркани поръчки. Не ми се е случвало да връщам. Ако съм се объркала с аромата си бера гайлето после. Мисля, че не проверяват като слагат получените от разни складове неща в ново кашонче което е пропуск. Да си поемат тогава връщането.

# 219
  • София
Момичета , някой да е поръчвал мостри на монтал от официалния им сайт?

Поръчах мостри от тук

https://parfium.bg/

# 220
  • Русе
Да се включа и аз в темата,от Нотино поръчвам най-много,винаги всичко пристига бързо,перфектно опаковано Simple Smile Тестери съм поръчвал от Makeup,Parfumi-shop -винаги перфектни с капачки и добре опаковани,от Гет имам една поръчка на John Varvatos Artisan-тестер,дойде малко небрежно опакован и без капачка,с леко захабено шишенце,но инъче сока вътре си беше наред и с празен ход на пръскалото.От Парфимо имам две поръчки и двете на Banana Republic-Vintage green и Oud mosaic-перфектно качество и на двете,но тестер не бих поръчал от там,просто не ми се виждат моя сайт за тестери.

# 221
Ох, аз започнах да поръчам парфюми от търговци различни от Нотино и Дъглас едва, откакто започнах да ви чета. Козметика и сега само от тези два пазарувам. Може би е въпрос на късмет, проблеми с поръчка до момента не съм имала. Винаги си имам едно наум и си давам сметка, че поръчам на свой риск все пак.
Аз вече почти месец не съм купувала парфюм .... и все още успявам да се въздържа Relaxed

# 222
Поръчвала съм от parfumi-shop, Parfimo, makeup, get.bg, notino, elinor, parfum-bg.com и до момента всичко е точно. Преди 3 дни получих парфюми и козметика от Parfimo, доволна съм. Всичко беше опаковано перфектно.

# 223
  • Балчик
Не разбирам защо сега всички се чувстват длъжни да споделят, че поръчките им са ок. Това с какво променя факта, че моята не е? Споделих какво съм получила, за да се знае, а не всички да пишете, че Вие нямате този проблем. Малко като спам ми се струват постовете Ви.

# 224
  • София
А продължавате ли да поръчвате от тук https://www.fragrancex.com  ?
Набързо ги прегледах - имат доста отминали, но любими аромати.

Общи условия

Активация на акаунт