Изпитани сайтове за парфюми - 29

• 55 215
  • 795
  •   1
Отговори
# 135
intense cafe montale
wild cherry mancera
За тези двата мога да кажа. Първия харесах от уханието на една страхотна мацка миналата година на морето. Каза, че ползва само този парфюм, което за хора като нас е необяснимо... Но, явно нормалните хора така живеят. Та от нея се носеше нежно ухание късно вечерта и направо я питах с какъв парфюм е. Intense cafe каза и го донесе. Беше учудена, че го усетих, защото се била пръскала сутринта, а това беше късно вечерта към 22, но минавайки покрай мен, уханието я следваше ненатрапчиво, но забележимо. Напръсках се с нейния парфюм и от него по мен се посипаха "жаби и гущери" 😁 в сравнение с това, което се носеше от нея. Тя смугла красавица, аз бяла като сняг. Предполагам тя с гореща кожа, аз със студена. При мен е лепкава захаросана роза без следа от кафе, като от конфитюр от рози, който свързвам само с ужасния розов мирис и още нещо, та чувствата ми към този парфюм върху мен, не са никак ласкави. Затова го пробвай, ако се държи неблагородно, ще е голяма грешка. Лошото е, че и върху мм изкарва гадното сладко от рози, но той издебва и си пръска понякога, та се разправяме после.
Wild cherry - не знам виждала ли си полудиви презрели череши. Те са отровно сладки, почти черни и леко горчиви, защото не са като плодовете на питомните. Монотонен, постоянен, линеен, безкраен... не знам кога изчезва този парфюм, не помня момента. Ако познаваш някоя от Малките черни рокли на Guerlain, все ще е някаква представа и за Дивите череши на Манцера. Има доста допирни точки.

Ооо и аз сега виждам къде сме! Защо е такава мъка с тия две теми... Преместете ни мненията, моля.

# 136
  • София
Влизам за да похваля нашият си Дъглас.
След направена поръчка в уикенда с безплатна доставка се оказа, че лиспват 5те мостри безплатен подарък мостри Дъглас. Поръчката иначе много бързо обработен и светкавично изпратена до мен вчера -тук в Сл. Бряг.
Писах им мейл и споделих, че липсват мострите, като подарък при поръчка над 24,..лв на продукти Дъглас и моля за корекция.
Обясниха ми, че няма в ордера такава заявка и че допълнително се заявявало в процеса на поръчка- Всички рекламни материали се добавят в кошницата.
При направата на поръчката, не виждах опция за добавяне на мостри и други, дори когато исках да избера мостра, ми даде съобщение ".. имате твърде много мостри в ордера" и не позволява добавяне на мостри. А относно подаръка, за мен той автоматично се добавя към поръчката и е зададено като програмен код, както и безплатната доставка с -4лв е зададена или при ръчна обработка на пратката, ако и клиента да е пропуснал стъпка,  то при ръчна обработка се допълва липсващото от служителя на Дъглас.

Отговориха ми много любезно, че тъй като всеки клиент е важен за тях ще изпратят комплекта с мостри и комплимент, за да не ме разочароват.
Днес сутринта в ръчичките ми е пратката от Дъглас, от Спиди с ето тези красотички:
Скрит текст:
Простих им пропуска! Flowers Hibiscus

# 137
  • София
След дълго отбягване най - после реших, че ще се запознавам с Мансера и Монталите.
Разглеждайки наличностите из сайтовете, според вас с кой от тези да започна опознаването?
intense cafe montale
montale boise vanille
instant crush mancera
wild cherry mancera
Благодаря, ако някой се включи по питането ми. Flowers Hibiscus
Maeve - Бихте ли споделила, къде намирате наличен Mancera Instant Crush? Следя го от доста време, но винаги навсякъде е изчерпан.

# 138
Абе, не е пропуск... Ако мине номера. Е, не мина! 😁 Браво, така се прави! 🌺

Ето Mancera Instant Crush
https://www.perfume.bg/uniseks-parfyum-mancera-instant-crush
Ааа наличност - изчерпан! Заблудих се, защото цената си стои.

# 139
  • виртуално
Пробвам да пусна поръчка от Елинор през телефона, но не ми приема код july ?

# 140
Пробвай с june-става

# 141
  • София
Пробвах сега и аз да пусна поръчка към Елинор от телефона. July не го прие, но june - да.

# 142
Instant Crush го дебна аз от мноооого отдавна... Последно на ул. Париж като питах, казаха, че го нямам. В парфимо се появява от време на време (получавам известие за наличност по имейла). Но винаги като отворя е изчерпан. Не знам дали въобще наистина са го заредили и веднага се е изкупил или е някакъв бъг ..

# 143
  • Popovo
Привет!Дали има код за Parfimo?Моля да ме извините, но просто нямам време да чета назад.

# 144
В елинор има ли вариант да се подредят парфюмите по цена?
Ето какво се получава, когато задам филтър "ниска към висока цена"

# 145
Привет!Дали има код за Parfimo?Моля да ме извините, но просто нямам време да чета назад.

Вчера ONLINEPROMO работеше.
Успех!

# 146
  • София
Поредна успешна поръчка от парфюми шоп.
Hermes L'Ombre des Merveilles
Hermes Concentre d'Orange Verte
Hermes Rhubarbe Ecarlate
Elie Saab Le Parfum Essentiel
Ермесите ги познавах, Ели Сааб на сляпо (не е точно това, което си представях по описание, ако трябва да съм честна, но пък ми харесва и ми седи добре - обичам жасмина в тази серия Heartpulse ).
Всичко беше добре опаковано и обезопасено в кашончето, както обикновено. Имам и мостричка подарък. Комуникацията с тях - също добра, както обикновено. Аз доволен Bowtie

# 147
В елинор има ли вариант да се подредят парфюмите по цена?
Ето какво се получава, когато задам филтър "ниска към висока цена"
Скрит текст:
Сайтът на Елинор не е от най-добре направените, никое сортиране не им работи.

# 148
Благодаря, Азалия 💐
Попитах и в другата тема, но да питам и тук
Този променян ли е или си е същият, както го помня преди 20г?
https://parfium.bg/bvlgari-eau-the-vert-edc-40-ml-damski-aromat

# 149
Ако някой се интересува - в parfumi-shop са на цена 64.98 лв. Elie Saab le parfum Essentiеl и Elie Saab le parfum Royal, тестери.

Общи условия

Активация на акаунт