Изпитани сайтове за парфюми - 29

• 55 228
  • 795
  •   1
Отговори
# 165
Да похваля Емаг.
Освен ,че отмених поръчката без код ,днес получих същия парфюм обаче с код,перфектно опакован.

# 166
kopche, parfium.bg е 2009 г. Дълги години офисът им, шоурумът беше на Аксаков.
Megashop, да, от първите онлайн магазини си е, може и да е първият от най-голените, сякаш с get.bg.
Никога не съм купувал от тях. Само от магазини и търговци, занимаващи се само с парфюми.
Мисля, че Concord май е най-първи от всички, ама не съм много сигурен. Още от началото на ~'00 май е търговец.
Никога не съм купувал нищо от тях, понеже държаха високи цени през годините, и то осезаемо. Магазинът им е на Янко Сакъзов. Даже май са 2. Изгубил съм им нишката.
После се навъдиха всички познати. Simple Smile

# 167
  • Стара Загора
Аз съм пазарувала от Мегашоп преди години. Не помня вече какво, но всичко беше наред. От гет.бг също и нямам оплаквания.

Ще ви бия с този Le parfum, само ми вкарвате мухи в главата. Rolling Eyes
In white очаквах да е по-силен, а върху мен бързо спирам да го усещам. Казвате че класиката е пътя към любовта със Сааб.. Хм, докога е намалението в parfumi-shop.net? Момичето вчера много ми го похвали като си взимах Рояла. Yum

# 168
  • Пловдив
http://megashop.bg/cshop/p1001058/promo/product_info.html

Този парфюм го няма никъде от много години  ако все пак се появи, цената е по 3 в британски лири. Несериозно е да се предлага за оригинал.

# 169
  • Sofia
На различните пазари търсенето е различно. Ако им отлежава по складовете с години е нормално да чистят количества на ниска цена.
Не е приемливо и спрян  парфюм на разпродажба да е бил 10 паунда, а след 5 години по 350 , но е факт.

# 170
Аз  питах за сайта, точно ,защото предлагат парфюм който никъде другаде не открих( още повече на приемлива цена) става въпрос за bvlgari blv notte edp . Като ученичка много го харесвах , но за съжаление е спрян и скоро не бях попадала на него. Поръчах пък ще видим...

# 171
  • Пловдив
Мнооого години ще да е отлежавал. Повече от 10 години. И при условие, че никъде го няма, ще го продам за 60-70 лева.

# 172
  • София
Върху мен in white е доста по- силен.

От мегашоп имам поръчки от едно време, всички си бяха наред. Някои от парфюмите още имам и са окей.

# 173
  • Балчик
Най-вероятно не си обновяват сайта. При поръчка ще се окаже, че няма наличност.

# 174
  • София
И при мен in white е много траен, повече от две пръсвания и ме души, а и околните. Купуван е от Елинор, беше си любов от първо помирисване.

# 175
  • София
Здравейте търся този парфюм като EDT 100 мл.:
https://www.parfimo.bg/hermes-terre-d-hermes-eau-de-toilette-za- … je-100-ml-tester/
Някой купувал ли е скоро от някой сайт?
Много благодаря 🤗

# 176
Ами той е. Наличен с посочения от вас сайт.....

# 177
  • София
Аз нали следя La belle intensment, но водях че флоралната версия пак е там за 60 лв. в Парфимо.

# 178
  • София
Ами той е. Наличен с посочения от вас сайт.....
По-скоро може би въпроса ми е някой купувал ли е от този сайт въпросния тестер/парфюм? Цената е доста добра и се притеснявам дали наистина е оригинал.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт