Изпитани сайтове за парфюми - 29

• 55 233
  • 795
  •   1
Отговори
# 180
Колко "модерна" да е марката Джими Чу? Smile

Господа/Госпожи от Дъглас/Бюти Зоун България, почнете да предлагате по-интересни марки -  Chanel, Mancera, Parfums de Marley, Acqua di Parma, Kilian, и мн.др. Ама с нормални, истински 20% "отстъпки".
Не знам, тия трикчета "маркетоложки" май минават все още - със задрасканите надути цени в червено и "отстъпката" отгоре. Smile
Или, ако не са нормални цените, поне ще тестваме на воля. Mr. Green
Тогава ще ви "призная".

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 10:33 от FragranceFanatic

# 181
Аз нали следя La belle intensment, но водях че флоралната версия пак е там за 60 лв. в Парфимо.
La belle e този парфюм https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/La-Belle-55786.html
Вероятно имаш предвид La vie est belle, че ще се обърка някой да търси...

# 182
  • София
Да, имах предвид Lancome.

# 183
  • Балчик
Отново разочарование от Парфимо. Получих  тестер, наполовина празен. Нито кашончето, нито шишето са мокри или пропити с миризмата от парфюма. Значи изначално такъв са го изпратили! Май стана игра на тука има, тука няма. Вече не зная какво ще получа.

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 10:55 от Джемма

# 184
  • София
kopche, parfium.bg е 2009 г. Дълги години офисът им, шоурумът беше на Аксаков.
Megashop, да, от първите онлайн магазини си е, може и да е първият от най-голените, сякаш с get.bg.
Никога не съм купувал от тях. Само от магазини и търговци, занимаващи се само с парфюми.
Мисля, че Concord май е най-първи от всички, ама не съм много сигурен. Още от началото на ~'00 май е търговец.
Никога не съм купувал нищо от тях, понеже държаха високи цени през годините, и то осезаемо. Магазинът им е на Янко Сакъзов. Даже май са 2. Изгубил съм им нишката.
После се навъдиха всички познати. Simple Smile
Цитирам:
Цитат
...Мегашоп.бг стартира през 2004г
http://megashop.bg/information.php?info_id=18

# 185
Scream
Стига, бе! Това вече минава всякакви граници! Май ще ми излезе от списъка parfimo. Не че чак такова чудо ми се е случило, но гъстотата на провалите предвид тесния кръг на споделящите тук, стана доста!

Megashop е от 100 години и офисът им беше в Слатина.

# 186
  • София
Джемма, това си е за връщане.

# 187
  • Балчик
Джемма, това си е за връщане.
Писах им, ако може да ми предложат прилична компенсация, ако не-ще го връщам.

Азалия🌺, честно това получих преди малко. Целта ми не е да ги очерня, имам доста поръчки от тях, ноявно съм карък. Ако помните тестера с неработещо пръскало, който пак на мен се падна. Simple Smile
Скрит текст:

[\spoiler]

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 11:09 от Джемма

# 188
Ама аз не подлагам изобщо на съмнение това, което показваш, просто, освен че е абсурдно е и нагло! Не е нужно да ми доказваш с бележки!
Освен това и аз имах едно връщане, но те нямаха никаква вина, защото беше запечатан продукт с дефект. Но този половин тестер и онзи очукан Chanel, са върха на безхаберието! Няма как да не видиш какво пращаш, да му се не знае! И с какви очи? Да не са малоумни хората, егати!

# 189
Аз получих едно кашонче с добре опаковани три парфюма и малко козметика от Parfimo, всичко точно.
От Emag си взех LE PARFUM IN WHITE, парфюма е наред, но кутията беше само в плик и съответно доста смачкана.. за мен е и не ми е проблем, но ако е за подарък абсурд да го дам в този вид

# 190
  • София
Не е нужно да ми доказваш с бележки!

Не е нужно, да. Знаем се горе- долу потребителите, че поръчваме често. Но има една хайка ... госпожи, които на всяко недоволство отварят голяма уста, да ти докажат, че си малоумен и парфимо са чук.
Ми не са чук. И други проблемчета е имало, но такова отношение и чак такива изцепки аз лично съм чела само за тях. Моето Картие (единствената ми парфюмна поръчка от там) си е окей като мирис btw. Но капачката е леееко по- движеща се.

# 191
  • Sofia
Предполагам че като им пристигат от склада (в Чехия?) директно препращат без да проверят какво е вътре, а би трябвало. Дано предложат разумно разрешение на проблема.

# 192
  • София
Но има една хайка ... госпожи, които на всяко недоволство отварят голяма уста, да ти докажат, че си малоумен и парфимо са чук.
Ми не са чук.
Подкрепям!
Имат пропуски и то сериозни. Интересно ми е госпожата с "доста сериозната професия", дето с крясъци се подписва с две ръце. Hands V за парфимо, как ще коментира случката Thinking
Скрит текст:
за да не бъда голословна :
Цитат
Цитат на: macadamia в вт, 07 юли 2020, 15:23
Аз се подписвам с двете ръце, че този тестер не е от Парфимо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Апропо ==>  Нищо лично! Просто всякакви случаи има и трябва да сме по-обрани с подобни гръмки подписи и декларации.

За да не е спам моля, да споделите, къде може да се закупи изгодно момичетата на Килиан.

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 14:13 от amia_a

# 193
Вчера си получих Gemma di Paradiso/75мл/ и  Revlon Ultra HD Gel Lipcolor от makeup.bg
Всичко е точно както винаги!
Парфюма много ми хареса, поръчах на сляпо и след това го тествах в магазин. Интересен, различен, траен. Веднага беше отбелязан от колеги. Според мен подходящ за летни вечери, през деня ми идва една идея по-сладък.
Днес реших да си взема и Paradiso, но се чудех между него и Paradiso azzurro /не съм го пробвала, предишния път го нямаха/ от физически магазин, че нямам търпение да чакам доставка. Оказа се, че в момента разполагат само с Paradiso azzurro и след първо душ нямах никакви колебания, че ще си тръгна с нови 75мл Joy Прекрасен за летните горещини, супер свеж и елегантен. изпълни сетивата ми.  Отдавна търсех такъв аромат и вероятно ще го поддържам и за напред.
Предполагам ще купя и останалите от серията Heart
Червилото е с много лека и приятна текстура, цвета е умерено интензивен,  луксозна гилза.

Безкрайно доволна от последните си покупки Heart Eyes

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 14:11 от mimoza7710

# 194
Момичета , някой да е поръчвал мостри на монтал от официалния им сайт?

Общи условия

Активация на акаунт