Изпитани сайтове за парфюми - 29

• 55 094
  • 795
  •   1
Отговори
# 570
  • на брега
Здравейте Simple Smile От къде мога да поръчам Rassasi Zebra women? 😜 Много искам да го пробвам.Споделиха ми,че бил доста траен и хубав Simple Smile Гледах в Нотино но няма наличност. 😋 Става ли насляпо?
Има изключително голяма трайност и шлейф. Сред любимците ми е, много секси аромат. За насляпо ... аз вече се въздържам и не препоръчвам слепешката.
В brasty предлагаха 10 мл капсулована отливка, мисля, че и 50-ца имат налична.

# 571
  • ново
Моите дребосъци от Парфимо пристигнаха. Сега започвам тестване 🙂

# 572
# 573
  • Бургас
А има ли други изгодни парфюми в Нотино, че и аз имам изпратен код Simple Smile
Сатен https://www.notino.bg/lalique/satine-parfjumna-voda-za-zheni/ 100 мл например е на отлична цена, но ако нямаш някой желан аромат, няма смисъл да купуваш нещо, само защото ще го вземеш да речем 3 - 4 лв по-евтино. По-добре подари кода на някой в темата.

# 574
  • София

С таксата за доставка 114.55 лв. Relaxed

Да добавя за perfume-bg.eu - дойдоха ми два парфюма от тях, с малко бъбъл фолио и в хартиен плик. Дори на куриера му направи впечатление, че при маркировка "чупливо" са опаковани като писмо. И двамата бяхме доволни, че шишетата са здрави. Е, ъгълчето на едната кутия е леко деформирано, но при такава опаковка е цяло чудо, че е само това. Други забележки нямам.

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 14:14 от vodica

# 575
Получих си Принцесата. За мен ще е. Понеже се води Унисекс, сина ми имаше някакви надежди, но единодушно решихме, че това е моят парфюм. Беше без празен ход.

# 576
  • Варна
Сигурно питането ми не е за тук,но от къде мога да се сдобия с отливка на Принцеса-та?.Днес получих ADULT оказа се много приятен въпреки,че като трайност съм имала и по трайнни,но тая Принцеса където постояно я спрягате не спира да ме човърка с пробвай ме,пробвай ме.... и се притеснявам на края да не стане купи ме на сляпо.

# 577
  • София
Ако някой се нуждае от код за 5% отстъпка в Нотино - EB1-258-U62. Важи днес.

# 578
  • София
desuri, пиши че търсиш отливка в тази тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1240564.120 .

# 579
  • Варна
Малкото Скандалче в оригинално шише ли е?
Само мини Номад ти липсва. Има го в 20 мл.

# 580
Здравейте Simple Smile От къде мога да поръчам Rassasi Zebra women? 😜 Много искам да го пробвам.Споделиха ми,че бил доста траен и хубав Simple Smile Гледах в Нотино но няма наличност. 😋 Става ли насляпо?
https://www.brasty.bg/rasasi-rumz-al-rasasi-9325-pour-elle-parfy … zheni-10-ml-sprey

Не съм го пробвала но доста коментари които четох са противоречиви. Явно е доста силен и тежък и има някаква нотка която не се харесва на всеки затова не пропоръчвам на сляпо

# 581

Оригинални ли са тези тестери или от brasty е по добре да се поръчат някой тестери, в нотино вече почто няма,,,

# 582
В нотино го видях с опцията да пръснеш и да върнеш, ако не ти хареса.

# 583
Здравейте! Бихте ли споделили мнения относно шоурумите на ул.Париж 4 (Клео) и ул. Иван Вазов 22. (parfium.bg / dolce.bg). Обмислям покупка от някой от тях. Благодаря предварително!

# 584
  • Пловдив
Здравейте! Бихте ли споделили мнения относно шоурумите на ул.Париж 4 (Клео) и ул. Иван Вазов 22. (parfium.bg / dolce.bg). Обмислям покупка от някой от тях. Благодаря предварително!

И двата шоурума са на един и същ търговец, имам доста покупки от тях - за мен са доказано читави през годините, има ги и в списъка на първа страница на темата.

Общи условия

Активация на акаунт