Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са възможностите за кандидатстване в университет след изтичане на сроковете за повечето университети?
Какви са възможностите за кандидатстване в университети, които все още приемат заявления?
Какви са мненията за приема в различни университети?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са възможностите за кандидатстване в университет след изтичане на сроковете за повечето университети?
-
Какви са възможностите за кандидатстване в университети, които все още приемат заявления?
-
Какви са мненията за приема в различни университети?
Мненията за приема в различни университети варират. Някои студенти смятат, че някои университети приемат студенти с по-ниски оценки, за да попълнят местата си, докато други изразяват опасения относно качеството на образованието в определени университети. От съществено значение е да се проведе задълбочено проучване и да се консултирате с университетите, преди да вземете решение за кандидатстване.
-
Какви са възможностите за прием в различни специалности?
-
Какви са мненията за различни университети и специалности?
Мисля да пиша Английска фиология в Шуменския,дано ме приемат за да ходя при родителите ми в Англия.
Оценките ми от ДЗИ всъщност не са лоши,даже доста добри бих казала.Ще кандидатствам,където реша защото ако ви слушам вас ще си остана без университет и издръжка