Нашите цветя - обща тема 2

• 35 336
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Момичета, виждали ли сте някъде да се продава Сенецио Роули?

Мога да ти дам координати на един мн.приятен мъж който продава ,има невероятно много видове суколенти. Праща по еконт и цените са му ОК.

# 497
  • софия

Бисе, купих си от една жена от групите във ФБ. Беше от продълговатия, но успях да го уморя от преполиване. Останали са ми 2-3 филизчета и ще видим дали ще ги запазя.
https://bg-mam.ma/p/1212673/40729496
Иначе бях доволна. Получих здраво, голямо растение.
Скрит текст:
Групата е ЗЕЛЕНА БОРСА®- продавалник за цветя и растения, продавач
От Кактуси и сукуленти от Инка купих 1 филизче кръгличко и сега му бая.

vannq88, може ли и на мен контакт.

# 498

Мога да ти дам координати на един мн.приятен мъж който продава ,има невероятно много видове суколенти. Праща по еконт и цените са му ОК.

Ще съм ти безкрайно благодарна, ако споделиш координати!

Звънче, разкошно е!
Сега ще потърся жената!
Благодаря ти!❤

# 499
Момичета ето :Милен Георгиев тел.0898440445
Пишете му на вайбър има и обява в олх.
Праща снимки и си избирате .Успех

# 500
Сърдечно ти благодаря, Ваня!
Ваня, а как да го намеря в olx?

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 09:49 от Biserka_a

# 501
Сърдечно ти благодаря, Ваня!
Ваня, а как да го намеря в olx?
Грешка бил е в базар
Ето го
https://m.bazar.bg/obiava-29271887/euforbiia-laktea-reznik

# 502
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
бугенвилията стана огромна, и като казвам огромна не се шегувам.
разперила е 3-4 клона и е покрила целия прозорец на хола.
и има бодли! не знаех, че бугенвилиите са бодливи.
сега се чудя ако я орежа дали резниците ще пуснат корени. зерлени са. още не са се втвърдили корите. Sad

# 503
  • Бургас
Ще сменям дограмата и искам да гледам цветята на прозореца вътре зимата. Прочетох в друга тема във форума /за дограма/, че на една жена цветята й усещали като "преграда" стъкла 4 сезона и на стъклопакет с Ка-стъкла виреели по-добре. Някой дали може да сподели опит с гледане на цветя до стъклопакет с 4 сезона стъкла?
За тези, които не знаят разликите, ще обясня, защото все пак е тема за цветя, а не за дограма. 4сезона стъкла спират топлината и в двете посоки /студеното си е навън, топлото си е вътре/. Ка-стъклата пропускат слънчевата топлина отвън навътре, но не пропускат топлина отвътре навън. В стаи с южно изложение и с Ка-стъкло става като в парник лятото.

# 504
  • на острова на мечтите
бугенвилията стана огромна, и като казвам огромна не се шегувам.
разперила е 3-4 клона и е покрила целия прозорец на хола.
и има бодли! не знаех, че бугенвилиите са бодливи.
сега се чудя ако я орежа дали резниците ще пуснат корени. зерлени са. още не са се втвърдили корите. Sad

режи смело. Не знам дали ще пусне коренчета резника. Сега цъфтят. Но пробвай. Колкото повече режеш, толкова повече избуяват нови разклонения.

# 505
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Sunglasses

# 506
NatureCare, миналата година си остъклих терасата- северозападна със 4 или 5 камерна дограма, не помня точно, със Ка стъкла. Мисля, че цветята ми се чувстват прекрасно , понеже лятото наистина става голяма жега на единият прозорец сложих бамбукова щора. Цяла зима мушката и сакъзи, циклама, дървото на живота си бяха на нея .

# 507
Нати, цветята ти се чувстват чудесно, не само заради стъклата, а защото усещат вниманието и грижата ти!
Много, много ми е уютно на твоята тераса!

# 508
  • Карлово
[/spoiler]
По-добре опитай да направиш отводи. Аз сега правя такъв опит, понеже през годините всичките ми опити за вкореняване на бугенвилията ми се провалят.

# 509
А какви са тези отводи?

Общи условия

Активация на акаунт